The Londoner: Det nye «it»-hotellet

Sjekk inn på Londons kuleste hotell: Knapt et år etter åpningen har The Londoner blitt et yndet sted for både Hollywood-kjendiser og helt vanlige gjester.

Skrevet av: Morten Steingrimsen og Truls Oma

The Londoner åpnet dørene i Leicester Square i september 2021 med ambisjoner om å bli et av byens beste hoteller. I forkant av besøket var vi litt skeptiske til lokasjonen fordi vi alltid har betraktet Leicester Square som Londons svar på den glossy turistfellen Times Square. Men da vi ankom hotellet og fikk oppleve det selv, innså vi at vi hadde tatt feil. 

Plasseringen i Leicester Square gjør at hotellet ligger i nærheten av attraksjoner som The National Gallery og andre kulturhistoriske bygg. Selve hotellet er i en klasse for seg selv. Dette er et hotell av typen man ikke ønsker å forlate. 

Sjekk ut hotellet her

The Londoner ledes av den karismatiske ringreven Charles Oak, som tidligere har vært sjef for 5-stjernershoteller som Heckfield Place i Hampshire og The May Fair Hotel i London. På sitt nye hotell har han satt sammen et team som yter service i øverste liga. 

De vennlige ansatte kombinert med en prima lokasjon, kulinariske opplevelser i flere etasjer, meget stilige rom og et behagelig spa gjør The Londoner til et av våre nye favoritthoteller. 

Som overskriften sier er dette det nye «it»-hotellet i London. Belegget på hotellet er til enhver tid nesten helt fullt og vi kunne ikke la være å se alle kjendisene som vanket der, alt fra Homeland-skuespilleren Damian Lewis til den norske artisten Aurora som åpenbart storkoste seg. The Londoner har gjort det klokt i å alliere seg med underholdningsbransjen, deriblant London Film Festival som har det som sitt offisielle hotell. Hotellet har dermed sin en egen identitet med et ekte Hollywood-sus over seg. 

Book overnatting her

Det skal bli ekstra spennende å følge med på The Londoner de kommende årene. For det ligger ikke på laurbærene og har flere spenstige planer på trappene, blant annet å lage sin helt egen filmfestival! Det har seg nemlig slik at bygget allerede huser en meget elegant ODEON-kino. Snurr film!

Se flere bilder av hotellet her

Fakta om The Londoner:

Pris: London hoteller generelt prises høyt og the Londoner er intet unntak. Med ekstremt høyt belegg på hotellet, blir prisene nokså høye. Et Delux King Room kan fort koste deg kr. 8000-9000 per natt. Men med tanke på den høye standarden, lokasjon og den helheltlige gjesteopplevelsen forsvarliggjør det hver eneste krone.   

Standard: Vi snakker gjennomført veldig høy standard fra sekundet du går inn døra til oppholdet er over. Rent og pent, store rom, god kommunikasjon mellom de ansatte som er utrolig essensielt for at gjesten skal oppleve en sømløs opplevelse. The Londoner leverer på alt dette og litt til.  

Frokost: Det er ingen ting å utsette på hotellfrokosten. Her kan du velge mellom en rikelig a la carte meny, et godt sortiment av te-typer eller forsyne deg av alle godene du finner i buffeten. Whitcomb’s (hotellrestauranten hvor frokosten blir servert) kan også anbefales til middag.  

Passer for: Er du en gjest som er opptatt av høy standard, utmerket service, livlige omgivelser og god beliggenhet i London, da er the Londoner noe for deg. Ta deg en drink på “8 at the Londoner” (izakaya rooftop bar) eller kos deg med live musikk i hotellets lobby før kvelden fortsetter ut i Londons myldrende byliv.   

Andre severdigheter: The Londoner har alt av hva som kan forventes av et 5-stjerners hotell. Stor og flott gym, spa avdeling med alt av behandlinger, frisør og barber, store event lokaler, kino, mm. Hotellet har også egne eventer knyttet til jul og nyttår, samt en weekend fylt kun med velvære.    

Beliggenhet: Du finner hotellet i Leicester Square, midt i smørøyet av London og med kort vei til de fleste severdigheter. Vanskelig å finne en mer sentral beliggenhet om du skal utforske verdensmetropolen. 

Ting å gjøre i London