Luksushoteller på Gran Canaria

Her er hotellene for deg som vil unne deg det lille ekstra på ferie.

Vi har samlet syv hoteller som oser luksus på den populære ferieøya. Foto: getty

Det er ikke mange destinasjoner som kan skryte av så godt klima året rundt, fine strender, sporty aktiviteter, shopping og restauranter som Gran Canaria. Det er derfor mange nordmenn velger å vende nesen mot den spanske øya på vinteren. Du kan i snitt forvente opptil 8 timer sol per dag, og været er best mellom mai og november.

Feriefavoritten har alt, og du kan utforske øyas sjarmerende byer med bil. Ta en tur innom sanddynene i Maspalomas eller tilbring dagen på den langstrakte sandstranda i Playa del Ingles. Hvis du ikke orker sand og strand kan du utforske øyas grønne fjell eller besøke en vingård. Kjente Puerto Rico er en soleklar vinner hos mange, men ikke glem sjarmerende Puerto de Mogán når du først er på tur.

Du kommer deg til Gran Canaria med fly. Da lander du på Gran Canaria Airport. Søk etter flytider, flypriser og muligheter her.

Skal du besøke Gran Canaria, kan du unne deg litt luksus. Her er noen flotte hoteller for enhver smak.

artikkelen fortsetter etter annonsen


Hotel Riu Palace Maspalomas – Adults Only

Hotellet for voksne er verdt et besøk. Det har en imponerende beliggenhet over både havet og sanddynene i Playa del Inglés. Hotellet har 3 restauranter, 2 barer, wellness-området, treningsrom, og for å sikre at gjestene besøker Gran Canaria i vinter to bassenger som er oppvarmede i vintersesongen.

Her kan du lese mer om dette hotellet


Lopesan Baobab Resort

Dette er en vakker tropisk oase som senker skuldrene til enhver stresset turist. Hotellets arkitektur, interiør og vibber er inspirasjon fra afrikansk kunst og kultur. Her kan gjestene nye gode luncher, bruncher og middager på hotellets flere restauranter, mange bassenger og velutstyrt treningsrom. Ønsker du bevege deg bort fra den grønne oasen, kan du spasere til stranden eller Boulevard Faro som byr på shopping.

Her kan du titte på flere bilder av dette flotte hotellet


Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso

Her bor du på et elegant hotell i vakre omgivelser og nær stranden i Costa Meloneras. Som gjest kan du benytte deg av hotellets luksuriøst spa, 6 basseng, flere tennisbaner, barer, restauranter og barneklubb.

Her kan du se flere bilder av hotellet


Hotel Riu Palace Meloneras

Fra bassengområdet kan du nyte en herlig utsikt over havet. Den frodige hagen har en egen utgang til strandpromenaden, og der har du tilgang til både shopping og restauranter. Hotellet har 5 utendørsbassenger, spa, 3 restauranter, treningsrom og barneklubb.

Her kan du lese mer om hotellet


Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel

Det flotte hotellet omgitt av et stort hageanlegg ligger i Las Palmas de Gran Canaria. Las Palmas marina er kun en spasertur unna. Hotellet er for deg som liker utflukter til byen fremfor strand. Hotellet tre restauranter deriblant Restauranten Poemas med Michelin-stjerne.

Ler mer informasjon om hotellet her


Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan

Et flott hotell som byr på alt du måtte trenge på ferie. Stort bassengområde med hele 3 utendørsbassenger, flere restauranter og barer i tillegg til et lekkert spa med boblebad og velutstyrt treningsrom. Du kan spasere til både havnen og stranden fra hotellet.

Her finner du flere bilder og informasjon


H10 Playa Meloneras Palace

Velger du å bo på vakre H10 Playa Meloneras Palace, kan du dra nytte av fasiliteter som 4 utendørsbassenger, bassengbar, nattklubb og takterrasse. Etter late dager i solen kan du booke deg en ansiktsbehandlinger, refleksologi og massasje på hotellets spa. Avslutt dagen med en deilig middag på en av 3 restaurantene på stedet. Du kan også shoppe, trene eller dra innom frisøren på H10-hotellet.

Her kan du lese mer om hotellet

Aktiviteter på Gran Canaria

artikkelen fortsetter etter annonsen