Trendy luksus i Praha

Praha er en av våre personlige favoritter, men byen har manglet et moderne boutique hotell med det lille ekstra. Når The Emblem åpnet dørene for litt over et år siden var det problemet løst.

Hotellet er spekket med spennende designdetaljer, og det huser en glimrende restaurant og et spa med egen takterrasse og basseng. Hotellet eies og drives av Valtr familien og sammen med designer Alison McNeil har de skapt et univers inspirert av art deco, Bauhaus, futurisme og avant guarde. Hotellets ansatte jobber her med stolthet, noe som gjenspeiles i et personlig og ektefølt servicenivå som er sjelden vare på storbyhoteller. Når hotellet i tillegg ligger perfekt plassert i Stare Mesto med kort avstand til både shopping og severdigheter som Karlsbroen og gamlebyens trange smug, er det ingen grunn til å lete lenger etter ditt favoritthotell i Praha.

Sjekk priser og ledig rom her 

Les mer om Praha her

emblem suite 12

Hotell The Emblem har totalt 59 rom fordelt på seks etasjer. Det finnes fire ulike romkategorier i tillegg til fire individuelt designede suiter. Standardrommene er relativt små, men luftige og de har store vinduer og lekre bad i marmor. De fleste rom har badekar, men ikke alle, så det kan være lurt å kontakte hotellet ved bestilling. Kategorien Pied-a-Terre har fransk balkong, men størrelsen på rommet er det samme.

Hotellets perler er de fire suitene og vi vil spesielt anbefale Library suite. Som navnet tilsier kommer rommet med et lite bibliotek og det er fylt opp med klassikere, i tillegg har biblioteket en ”hemmelig” dør som leder inn til soverommet med integrert bad. Her finner du en annen spesiell detalj, nemlig et frittstående badekar i kobber designet av William Holland. Suiten har også gasspeis i biblioteket og to separate toaletter. Ønsker du en James Bond-aktig hotellopplevelse er dette rommet for deg!

emblem_1

Deilig frokost med kaffe og egg a la carte, samt buffet med godt utvalg av oster, kjøttpålegg, frukt, granola og ferske croissanter. Maten spiser du i lokalene til den tilstøtende restauranten George som virkelig våkner til liv på kvelden som Prahas beste steak house. Utsøkt biff fra noen av USAs beste produsenter og kraftig Zinfandel og Cabernet Sauvingon fra California har gjort stedet meget populært, så bestill bord i god tid og spesielt hvis du har tenkt å spise her i helgen.

Restauranten har også en hyggelig bar med egen meny og de står for hotellets romservice meny. Det er altså gode muligheter for en saftig burger på rommet hvis du ønsker.

Finn rimelige flybilletter her

 

emblem_4

I syvende etasje ligger M Spa med sauna, steamrom og et stort utvalg av ulike behandlinger. M Spa har også et eget avslappingsområdet med takterrasse, hvor du kan da deg et dypp i det lille bassenget med utsikt mot slottet på andre siden av Vlatava elven. I samme etasje ligger også hotellets treningsrom som er relativt lite men det finnes både frivekter og cardio apparater.

Les mer om Praha her

 

rooftop-emblem-2

Du kan booke hotellet her

OneLoveHotels har personlige anbefalinger av verdens beste hoteller. Få inspirasjon til din drømmeferie, besøk oss på OneLoveHotels.com 

Ønsker du verdens beste hoteller rett i din newsfeed? Følg oss på facebook

Ut å reise?

Finn billige flybilletter her

Slik får du best og billigst leiebil

 

Les også:

Nyt påskesolen i et annet land

Her er storbyene du bør besøke i påskeferien

Følg Reisetips på Instagram og Facebook !