Trendy luksus i Praha

Praha er en av våre personlige favoritter, men byen har manglet et moderne boutique hotell med det lille ekstra. Når The Emblem åpnet dørene ble det problemet løst. Hotellet er spekket med spennende designdetaljer, og det huser en glimrende restaurant og et spa med egen takterrasse og basseng. Hotellet eies og drives av Valtr familien og sammen med designer Alison McNeil har de skapt et univers inspirert av art deco, Bauhaus, futurisme og avant garde. Hotellets ansatte jobber her med stolthet, noe som gjenspeiles i et personlig og ektefølt servicenivå som er sjelden vare på storbyhoteller. Når hotellet i tillegg ligger perfekt plassert i Stare Mesto med kort avstand til både shopping og severdigheter som Karlsbroen og gamlebyens trange smug, er det ingen grunn til å lete lenger etter ditt favoritthotell i Praha.

Sjekk priser og ledig rom her 

emblem suite 12

Hotell The Emblem har totalt 59 rom fordelt på seks etasjer. Det finnes fire ulike romkategorier i tillegg til fire individuelt designede suiter. Standardrommene er relativt små, men luftige og de har store vinduer og lekre bad i marmor. De fleste rom har badekar, men ikke alle, så det kan være lurt å kontakte hotellet ved bestilling. Kategorien Pied-a-Terre har fransk balkong, men størrelsen på rommet er det samme.

Library suite

Hotellets perler er de fire suitene og vi vil spesielt anbefale Library suite. Som navnet tilsier kommer rommet med et lite bibliotek og det er fylt opp med klassikere, i tillegg har biblioteket en ”hemmelig” dør som leder inn til soverommet med integrert bad. Her finner du en annen spesiell detalj, nemlig et frittstående badekar i kobber designet av William Holland. Suiten har også gasspeis i biblioteket og to separate toaletter. Ønsker du en James Bond-aktig hotellopplevelse er dette rommet for deg!

Sjekk hotellet her

emblem_1

Deilig frokost med kaffe og egg a la carte, samt buffet med godt utvalg av oster, kjøttpålegg, frukt, granola og ferske croissanter. Maten spiser du i lokalene til den tilstøtende restauranten George som virkelig våkner til liv på kvelden som Prahas beste steak house. Utsøkt biff fra noen av USAs beste produsenter og kraftig Zinfandel og Cabernet Sauvingon fra California har gjort stedet meget populært, så bestill bord i god tid og spesielt hvis du har tenkt å spise her i helgen.

Restauranten har også en hyggelig bar med egen meny og de står for hotellets romservice meny. Det er altså gode muligheter for en saftig burger på rommet hvis du ønsker.

Finn flybilletter her

emblem_4

I syvende etasje ligger M Spa med sauna, steamrom og et stort utvalg av ulike behandlinger. M Spa har også et eget avslappingsområdet med takterrasse, hvor du kan da deg et dypp i det lille bassenget med utsikt mot slottet på andre siden av Vlatava-elven. I samme etasje ligger også hotellets treningsrom som er relativt lite men det finnes både frivekter og cardio apparater.

Du kan booke hotellet her

rooftop-emblem-2

Finn billige flybilletter her

Les også:

Viareggio – Italias vakre perle