Treningsreise med Apollo

Vil du kombinere ferie og trening? Apollo Sports har løsningen for deg!

Apollo Sports

Treningsreiser har blitt stadig mer populært, og Apollo Sports er et raskt voksende hotellkonsept der et utvalg Apollo-hoteller arrangerer treningsreiser for alle, både profesjonelle idrettsutøvere og hobbymosjonister. Dette er en gyllen mulighet til å kombinere sol og strand med den treningen og aktivitetene du elsker. Her har det ingenting å si om du er 20 eller 80 år – dra med gutta eller venninnegjengen på en morsom type ferie.

Alder har ingenting å si! På Apollo sine treningsreiser vil det være trening tilpasset for alle.

Her finner du oversikt over treningshotellene 💪

Reis, tren, nyt: Få en gøy treningsopplevelse

Med Apollo Sports får du som reisende muligheten til å oppnå treningsmålene dine samtidig som du nyter vakre omgivelser og solrike destinasjoner. Velg og vrak blant gruppetreninger, sykling, svømming, padel, tennis, løping, yoga, liveabroad, surf, trening for familien, triatlon og fotturer. Men vær rask med å melde deg på, for her er det første-person-til-mølla-prinsippet som gjelder.


Følg med på treningskalenderen her
📅 

Enten du ønsker å perfeksjonere ferdighetene dine eller holde deg i form mens du nyter en avslappende ferie, er Apollo Sports det ideelle valget. Klar til å ta treningen til nye høyder? Book din neste treningsreise her.