Velkommen til Norges beste hotell

Folket har talt: The Thief er Norges beste hotell i 2014. Vi skjønner godt hvorfor. Tripadvisor har hvert år ulike kåringer som baserer seg på gjestenes egne anmeldelser, synlighet, og populære søk blant nettstedets egne brukere. I januar toppet The Thief listen over det beste norske hotellet i 2014, samtidig som hotellet også nylig fikk en utmerkelse innen kategorien Top 25 Hotels with Exceptional Service. Det er tydelig at gjestene på The Thief er storfornøyde, noe som ikke er veldig rart: med Oslos kanskje beste beliggenhet, er det The Thief er hotellet for deg som ønsker kvalitet, design og skikkelig luksus.

Kvalitet og design til fingertuppene

The Thief Spa-3gf

Hotellrommene

tt

Det viktigste for mange når de bor på hotell, er kvaliteten på rommene, og et bedre tilbud enn det The Thief tilbyr, skal du lete lenge etter. Alle hotellrommene er innredet med møbel og dekor fra anerkjente designere som blant annet Antonio Citterio, Tom Dixon og StokkeAustad. I tillegg har rommene detaljer som virkelig setter tonen for en annerledes hotellopplevelse; The Thief-designet ullpledd by L&J, badekåpe fra Maggie Wonka og eksklusive dundyner fra HØIE. Ved siden av visuelt flotte hotellrom, kan hotellkjeden Nordic Choice (som The Thief da er en del av) også skryte av å ha Norges mest fornøyde kunder når det gjelder sovekomfort.

Les mer og bestill hotellrom her

Norges mest eksklusive spa

PicMonkey Collage2
weaver

I mars åpnet Thief Spa dørene for publikum. Med sine 800 kvadaratmeter, 6 behandlingsrom, 30 ulike behandlinger, Thief Gym, beauty-salong og spa-shop, er dette et av Norges mest eksklusive spa-anlegg. Det spektakulære anlegget er innredet med røffe materialer, kombinert med rene og minimalistiske linjer. Dette gir Oslos nye spa et maskulint uttrykk, noe som også har vært tanken bak Thief Spa. Dette skal nemlig være et like attraktivt sted for både menn og kvinner. Spa-avdelingen er åpen for hvem som helst, og koster 495 kroner på hverdagen, og 595 kroner i helgen. Det finnes en rekke rimelig behandlinger, men vi kan likevel ikke unngå trekke frem den mest eksklusive av de alle; Carita Diamond til svimlende 6195 kroner- en behandling der huden smøres inn med ekte diamantstøv. Dette er uten tvil Norges dyreste behandling!

Les mer om spa-anlegget og bestill behandling her

Hotellets fasiliteter og utrolige servicetilbud

THIEF ROOF5

På hotellet kan du også nyte en bedre middag på restauranten Fru K, som serverer det beste fra norsk og skandinavisk mattradisjon, eller nyte et glass sprudlende på Thief Roof som har Oslos beste utsikt – panorama over fjorden, skogkledte åser og hovedstadens skyline. Annen service som tilbys på hotellet er en utrolig deilig og smakfull frokost, room service, gratis wifi, 24 times service, og andre luksuriøse tjenester som limousinservice, frisør- og make-up-tjenester, personlig shopper og Very Important Dog- en skreddersydd hotellpakke til de firbeinte.

Bestill overnatting på The Thief her 

Et av de vakreste områdene i Oslo

178578612

The Thief ligger perfekt lokalisert på vakre Tjuvholmen, og i området er det ikke mangel på ting å finne på. Sjekk ut det moderne Astrup Fearnley-museet, atelieret og kafeen Cafe De Concert, spaser lang flotte Aker Brygge, eller spis en bedre middag på disse gode restaurantene: HanamiBølgen og Moi eller BAR Tjuvholmen. Tjuvholmen ligger kun et steinkast unna sentrums-kjernen i Oslo, så her har du muligheten til å virkelig oppleve Oslo by.

Bestill overnatting på The Thief her

(Foto: Paul Weaver (The Thief-logo og alle bilder fra Thief spa), Marte Garmann (fasadebilde av hotellet), Nordicchoicehotels.no, Thinkstock.com)

Sjekk også ut disse flotte hotellene i hovedstaden

For deg som vil ha fasiliteter: Royal Christiania

Cl_Royal_Christiania_SR_1

Det store hotellet midt i Oslo som har alle fasiliteter du kan ønske deg med svømmebasseng, møterom, stor frokostsal og alt annet.

Se nærmere på hotellet her

For deg som vil ha design: Grims Grenka

ImageHandler1

Det originale designhotellet i Oslo er fortsatt en opplevelse, og har en god restaurant i tillegg til sine kule rom. Takterassen er også en opplevelse du bør få med deg.

Se nærmere på hotellet her

For deg som vil bo godt på vestkanten: Saga Hotel

858413_46_z

Et hotell med meget god standard supert plassert bak slottet opp mot Majorstuen. En anbefaling for deg som liker det litt bedre her i livet.

Se nærmere på hotellet her

Kult og design: Hotel Folketeateret 

CCN_Folketeateret_indoor_021

Dette hotellet er plassert rett ved Youngstorvet, noen få hundre meter fra Oslo City og sentralbanestasjonen i den gamle operapassasjen. I passasjen kan du også spise veldig godt på Grilleriet og med mange kule utesteder rett ved. En anbefaling for deg som vil oppleve det levende Oslo, eller skal til byen for shopping.

Se nærmere på hotellet her

For deg som vil ha klassisk norsk: Holmenkollen Park Hotel

13995_75_y

Dette hotellet på toppen av Oslo er klassisk norsk på alle måter. Alt fra innredning til mat og den selvfølgelig strålende plasseringen ved siden av Holmenkollen-anlegget.

Se nærmere på hotellet her

For deg som vil oppleve Mathallen og Grünerløkka: Scandic Vulkan

vulkaner

Dette hotellet er for deg som liker det kule, annerledes og moderne ved Oslo by. Supert plassert med gode fasiliteter.

Se nærmere på hotellet her

For deg som vil ha klassisk førsteklasses luksus: Grand Hotel

8209_114_z

Grand Hotel er Oslos grand old dame på hotellfronten. Det er her kjendisene, politikerne og de aller rikeste bor. Midt på Karl Johan.

Se nærmere på hotellet her

Raskt, enkelt og rimelig: Comfort Xpress

Co_Xpress_LR_Resepsjon

Vil du bo billig og urbant, med moderne innsjekking og moderne løsninger på det meste. Supert hotell for deg som vil ha et greit sted å sove som har god standard og moderne løsninger.

Se nærmere på hotellet her

Klassiker i sentrum: Hotel Bristol 

hotel-bristol-vinterhaven-2

Hotel Bristol er en klassiker med fine rom og fasiliteter. Et sikkert, og fint valg.

Se nærmere på hotellet her