Verdens flotteste hotellbassenger

Det finnes mange fantastiske hotellbassenger rundt om i verden, men noen skiller seg absolutt ut fra mengden.

Hotels.com har laget en liste over noen av deres favorittbassenger verden over. Fra spektakulære bassenger i naturlandskaper til evighetsbasseng som nærmest strekker seg forbi horisonten. Her er de, men som en quiz.

1 Hotel Brooklyn Bridge

1 Hotel Brooklyn Bridge ligger i en storby i USA. Hotellet ble designet av lokale kunstnere som tok i bruk lokale planter og resirkulerte materialer. Fra det imponerende takbassenget har du utsikt over en veldig kjent bydel. Dette overnattingsstedet ved vannkanten er den perfekte settingen for en cocktail, og et bilde fra evighetsbassenget vil gjøre Insta-følgerne dine fra seg av sjalusi.

Hvor er vi nå? Her finner du svaret

Viceroy Los Cabos

Viceroy Los Cabos hotell

Viceroy Los Cabos er et luksuriøst hotell med fem spektakulære bassenger. Hotellet ligger ved siden av det berømte landemerket El Arco (Land’s End) og har en unik beliggenhet med utsikt over et stort hav.

Her kan du ta et bad i evighetsbassenget, eller bassenget kun for voksne som ligget bortgjemt på taket av hotellet. Slapp av, kjenn varmen mot kroppen og ta deg god tid til å nyte omgivelsene.

Hvor er vi nå? Her finner du svaret

King Street Townhouse

King Street Townhouse ligger i en praktfull 1800-tallsbygning inspirert av den italienske renessansen, og er en idyllisk skatt i hjertet av denne byen.

Evighetsbassenget på taket i 7. etasje gir deg en strålende utsikt over byens ikoniske rådhus og klokketårn. Dette er også det perfekte stedet å nyte solnedgangen.

Hvor er vi nå? Her finner du svaret

Casa Chameleon Hotel Las Catalinas

På en frodig åskam omringet av tropisk skog, finner du Casa Chameleon Hotel. Fra evighetsbassenget har du utsikt til Guanacaste-kysten og glitrende hav så langt øyet kan se.

Og fordi bare ett basseng ikke er nok, så har hver av de 21 luksusvillaene på denne bortgjemte resorten sitt eget lille saltvannsbasseng, slik at du uforstyrret kan nyte livet ved bassengkanten hele dagen. Hotellet er et voksenhotell, så her kan du virkelig slappe av og nyte stillheten.

Hvor er vi nå? Her finner du svaret

Four Seasons Safari Lodge Serengeti

Dette er hotellet for deg som elsker å være ute i naturen. Se for deg at du ligger og slapper av ved bassenget, og så får du øye på en flokk elefanter! Four Seasons Safari Lodge ligger rett ved et vannhull som tiltrekker seg en rekke forskjellige dyr du kan se på mens du tar et bad i hotellets flotte evighetsbasseng.

Hotellet ligger inne i hjertet av et naturreservat, og er det perfekte stedet for villmarksentusiaster som håper å få øye på elefanter, løver, leoparder, bøfler og neshorn i sitt rette element.

Hvor er vi nå? Her finner du svaret

Address Beach Resort

Dette er hotellet som tar bassenglivet til nye høyder. Evighetsbassenget ligger hele 294 meter over byens skyline, og har en Guinness World Record for «Verdens høyeste utendørs evighetsbasseng i en bygning».

Det fantastiske evighetsbassenget ligger i 77. etasje, og her kan du ta deg en dukkert og nyte den fantastiske utsikten.

Hvor er vi nå? Her finner du svaret

Sheraton Waikiki

Sheraton Waikiki er et luksuriøst hotell beliggende på strandpromenaden med utsikt over det krystallklare vannet. Evighetsbassenget er denne verdensdelens lengste evighetsbasseng ved havet, og du kan også se et vulkankrater i bakgrunnen.

Hvor er vi nå? Her finner du svaret

Pleta de Mar Luxury Hotel By Nature

Pleta de Mar Luxury Hotel By Nature ligger ved kysten på den rolige landsbygda, og kombinerer luksus og natur på en sømløs måte.

Hotellets evighetsbasseng er enhver naturelskers drøm, omgitt av skog og fjellandskap og med flott panoramautsikt over havet. Hotellet har også tre andre fantastiske bassenger og privat tilgang til Cala Alberdans. Naturtemaet går igjen i den elegante innredningen med et rustikt design.

Hvor er vi nå? Her finner du svaret

Wildflower Hall

Et utendørs evighetsbasseng med boblebad som ligger 2400 meter over havet, er oppvarmet, og har utsikt til de fantastiske Himalaya-fjellene. Kan det egentlig bli bedre? Ja, faktisk, for resorten har også et glimrende spa.

Wildflower Hall ligger inne i en tykk sedertreskog, som var en såkalt Hill Station – et tilfluktssted i fjellene for britiske offiserer som ville unnslippe sommervarmen – under kolonitiden. Utsikten til de snødekte Himalaya-fjellene vil garantert ta pusten fra deg – spesielt når du opplever den fra hotellets oppvarmede evighetsbasseng og boblebad.

Hvor er vi nå? Svaret finner du her

Lefay Resort & SPA Lago di Garda

Lefay Resort & SPA Lago di Garda er et miljøvennlig luksushotell med et evighetsbasseng som skuer ut over innsjøen, med uovertruffen utsikt til det vakre landskapet.

Denne resorten ligger på en høyde, og er en skjult skatt hvor du kan ta en pause fra hverdagen i naturlige omgivelser med sjarmerende utsikt over sjøen og land. Overnattingsstedet har også et spa på 3800 kvadratmeter med bassenger, badstuer, dampbad og en unik saltsjøopplevelse.

Hvor er vi nå? Her finner du svaret

Selina Playa Venao

Selina Playa Venao er stedet for deg som vil slappe av ved bassenget med musikk, fantastisk sjøutsikt og gode strandvibber. Dette budsjettvennlige vandrerhjemmet ligger like ved Peninsula de Azueros turkisblå vann og er omringet av palmetrær, strandhytter og boder hvor det selges fersk frukt.

Slapp av, bestill en drink på vandrerhjemmets strandbar og nyt livet ved bassengkanten mens du skuer utover det krystallblå havet og den vakre, hvite sanden på stranden Venao, som ligger rett ved.

Hvor er vi nå? Her finner du svaret

Villa Etheras

Hvis du er på utkikk etter en luksuriøs privat villa, og også ønsker et fantastisk basseng med utsikt, så trenger du ikke lete lenger. Villa Etheras ligger blant klippene i landsbyen Firostefani. Dette praktfulle overnattingsstedet har et oppvarmet evighetsbasseng med utsikt mot vulkanen og det turkise havet.

Villaen er perfekt for en familieferie eller et romantisk opphold, og tilbyr godt med plass, sjarmerende interiør og en terrasse i skyggen hvor man kan spise utendørs. Dette er et ideelt sted for de som vil reise bort og være for seg selv.

Hvor er vi nå? Her finner du svaret