Verdens mest sexy hoteller

Bookingsiden Jetsetter har nylig gjort en undersøkelse for å finne ut om sex er bedre på hotell. Kanskje ikke overraskende svarte hele 81 prosent et rungende ja. Skal man ta med seg sin utkårede på en ekstra romantisk ferietur, bør man velge hotell fra øverste hylle. Vi snakker selvfølgelig om de absolutte beste nettene og dagene på utrolige overnattingssteder hvor dere kan nyte hverandre. Få fart på romantikken på et av disse hotellperlene. Her er åtte av verdens mest sexy hoteller.

Jade

Jade Mountain Resort,Saint Lucia

Dette utrolige hotellet er et ekte paradis! Omgitt av Piton-fjellene, havet og regnskogen er Jade Mountain stedet du  oppleve minst en gang i livet. Utsikten er noe av det aller beste du har drømt om, og rommene- helt spektakulære. Hver dag her er en sann opplevelse. Med prisbelønnet kjøkken, luksuriøse spa-behandlinger og personlig butler for hver suite ligger alt til rette for et lidenskapsfullt oppholdet.

SB

Secret Bay, Dominica

Tilbaketrukket, stilig og sexy! En skikkelig godbit. Dette er ikke et typisk hotell, men vil definitivt overgå alle dine forventninger. Bo på en Zabuco villa, sitt som kongelig på verandaen og nyt den praktfulle utsikten over det fredelige havet. Her får du garantert den ultimate avslappingen. Fersk organisk mat, uforglemmelige eventyr og et hav av aktiviteter vil få deg i riktig stemning. Les mer om hotellet her.

1 Hotel

1 Hotel South Beach, Miami

Dette hotellet er helt utrolig – toppklasse og svært elegant. Det kan skilte med fire svømmebassenger, fantastisk hav-utsikt, og flotte matopplevelser. Stemningen og servicen er helt strålende, og designet – estetisk og sensuelt. En strandtur i måneskinn vil bidra til å få ting i gang. Eller spør hotellet om å sette opp en privat piknik for to. Du finner hotellet her.

Gramercy

Gramercy Park Hotel, New York

Dette er et strålende klassisk hotell fra 1925 med spesialdesignede håndlagde møbler og en imponerende kunstsamling. Rommene er vakre med stor inspirasjon fra 50 tallet, og det er en fantastisk fargepalette med juvelfarger. Du får en følelse av Hitchcock, velour, sjakk og teater. Her har blant annet Humphrey Bogart giftet seg, og familien Kennedy bodd i flere måneder. Enten dere nyter en utsøkt middag på den italienske Maialino eller sipper drinker i den eksklusive Rose Bar, byr Gramercy Park Hotel på eksepsjonelle opplevelser. Og med en takterrasse som gir fantastisk utsikt, samt nøkkel til Gramercy Park, Manhattans eneste private park, har du tilgang til det kanskje aller beste av New York. Sjekk de beste hotellene i verden på Laurel Nights her.

Shangri La

Shangri-La Paris, Paris

Kjærlighetens by har mange hoteller, men få er så gjennomført sexy som dette. Elegant og raffinert, Shangri- La vil ikke skuffe, spesielt med senger laget for kongelige. Beliggenheten kunne rett og slett ikke vært bedre. Her har du fantastisk utsikt til Eiffeltårnet, og vakre Seinen er rett utenfor dørstokken. Selve hotellet er også storslått, og huser hele to restauranter med Michelinstjerner. Dette majestetiske herskapshuset fra 1896 tilbyr den ultimate luksusesen. Hva kan være mer magisk enn å ta et bad mens du ser på det glitrende Eiffeltårnet? Eller nyte en croissant på sengen neste morgen? Det er også mulig.

Sextantio

Sextantio Le Grotte Della Civita, Italia

Dette stedet er noe du bare oppleve før du dør.  Ikke overraskende ble det kåret til det beste hotellet for romantikk av nettsiden Jetsetter. Og det er vi helt enig i. Et opphold i denne fascinerende grotten er absolutt toppklasse. Kule rom og enestående service fra meget vennlige ansatte. Et unikt hotell i et magisk området hvor verden går litt saktere. Ta to netter her(en natt blir for lite), og du vil huske det resten av livet.

Sjekk ut dette eksepsjonelle hotellet her.

andronis

Andronis Luxury Suites, Santorini

Det er ikke mye som ikke er sexy med Santorini. Dette stedet er virkelig en drøm. Helt ubeskrivelig. Det mest fantastiske utsikten du bare kan drømme om, flotte suiter, utsøkt mat, og et servicenivå du sjelden ser maken til. Utsikten er vakker overalt på øya, men utsikten fra dette stedet er spektakulær. Men det mest romantiske stedet er nok hotellets restaurant som ligger på en stupbratt klippe over havet. Du finner det her.

Bora Bora

Four Seasons Resort Bora Bora, Fransk Polynesia

Et utrolig vakkert luksusresort med vidunderlige bungalower som ligger på vannet. En service som er av den absolutt ypperste klasse, med en matopplevelse av de sjeldne og mulighet for både aktivitet og avslapning. Det er ikke mange steder som dette i verden, om noen. Garantert en feriedestinasjon du og din kjære aldri vil glemme. Les mer her.

Du finner masse inspirasjon og de absolutt aller beste hotellene i verden på Laurel Nights.

LES OGSÅ:

Hotellperlene som virkelig er en drøm

Bryllupsreisen du drømmer om