Ferie i alpene: Andermatt byr på luksuriøs skiopplevelse

Knappe halvannen time fra Zürich frister den skjulte alpeperlen Andermatt med høye tinder, pudderføre og Michelin-restauranter.

Ny alpeperle lokker norske skientusiaster

Den vakre alpebyen byr på elleville skifasiliteter, gastronomi i verdensklasse, en idyllisk gamleby og muligheter for avslapning og rekreasjon på flotte hoteller omgitt av storslått natur. Andermatt er fremdeles uoppdaget blant mange nordmenn, men alt ligger til rette for at nordmenn skal få en ny alpefavoritt denne sesongen. 

Bestill flybilletter til Andermatt her

Spektakulære skifasiliteter

Skianlegget Andermatt-Sedrun er det største skiområdet i det sentrale Sveits. Området har forhold for alle nivåer. Den svarte løypen er et paradis for frikjørere, mens familier og hobbykjørere kan nyte brede løyper og solfylte terrasser.

Også langrennsutøvere kan nyte godt av å tilbringe ferien sin her. Andermatt-regionen har et stort og variert løypenett som strekker seg langs vakre naturområder i dalsiden.

Med beliggenhet mellom seks alpepassasjer er Andermatt et perfekt utgangspunkt for å utforske nærliggende områder og landsbyer på ski eller med bruk av Matterhorn-Gotthard banen.

Når man trenger en pause fra løypene, kan man nyte en lunsj eller noe godt å drikke på 2340 meters høyde på Michelinstjerne-restaurantene Gütsch by Markus Neff eller The Japanese by Chedi Andermatt at Gütsch.

Enkel ankomst

Fra flyplassen i Zürich er Andermatt 1 time og 25 minutter unna med bil. Det er også enkelt å reise med tog fra Zürich. Toget fra Zürich ankommer Göschenen hver time. Derfra tar Matterhorn-Gotthard banen deg videre til Andermatt på 10 minutter.

Her kan du bestille leiebil

Hoteller:

The Chedi Andermatt

Dette luksushotellet ble kåret til Best Winter hotel in Switzerland 2021 av Journalist og hotelltester Karl Wild


Radisson Blu Hotel Reussen

Andermatt Alpine Apartments

Ting å gjøre i Sveits