LONDON ER BYEN DU MÅ OPPLEVE: Vi gir deg guiden til de beste hotellene i forhold til pris. Foto: iStock

10 hotellkupp i London

Dette er hotellene i London du bør sjekke ut. Hotellene har god beliggenhet, er rimelig og har bra romstandard. Skal du på tur til London, er dette hotellene som gir mye valuta for pengene.

London er en av nordmenns favorittbyer, og spesielt når det det kommer til shopping. London har også mange hoteller, men for å sikre mest mulig av lommepengene til London-shopping og andre aktiviteter (eksempel en deilig middag), har vi funnet noen rimelige hoteller i London. Her har vi gjort research for å finne 10 gode hotellalternativer i London – med god pris og kvalitet.

Få også med deg: 9 familievennlige hotell i London og 10 luksushoteller i London

Hotell i London kan være vanskelig å velge, da du må tenke beliggenhet, pris og kvalitet. Vi har funnet 10 gode tips til hoteller i den engelske storbyen, med beskrivelse av hotellets beliggenhet i London.

Nå får du rimelige flybilletter til London. Sjekk her.


Hotell i London – disse hotellene bør du vurdere

 

Det beste hotellet for en billig tur til London: ibis London Blackfriars

ibis London Blackfriars, London, Hotellets front

Ett av de virkelig få perlene er ibis London Blackfriars. Dette hotellet ligger tett ved t-banestasjonen Southwark (fra Southwark kan du ta t-banen direkte til Bond Street (Oxford Street) eller Green Park (Buckingham Palace) uten å bytte, og har god standard med mange fine fasiliteter. I gåavstand finner du London Eye, London Aquarium, National Gallery og flere andre severdigheter.

Hotellet i London har gode anmeldelser, god frokost og rom som gir deg alt du trenger på en tur til London. Hotellets moderne fasiliteter er blant annet stor flatskjerm-tv på rommene, gratis nett og alt du trenger på badet.

Les mer om hotellet i London her


Det beste rimelige hotellet for shopping: ibis London Shepard’s Bush

ibis London Shepherds Bush – Hammersmith, London, Standard dobbeltrom, 1 dobbeltseng, Gjesterom

Dette hotellet ligger rett ved siden av det gigantiske shoppingsenteret Westfield Shopping Centre i London.  Her finner du de fleste butikker under et tak. Det eneste du ikke finner av butikker som nordmenn kanskje vil oppsøke er Victoria’s Secret og Abercrombie & Fitch (og det kan du da ordne enkelt med noen t-banestopp).

Hotellet i London er helt enkelt uten å være overdådig, men har alt du trenger på et hotell.

T-banen du tar fra hotellet er central line, som går til Oxford Street (og forsåvidt til Shoreditch hvis du vil gå ut, men det er jo noe annet igjen).

Supert plassert og perfekt for shopping.

Les mer om hotellet i London her


Det beste rimelige hotellet for luksus-shopping: Best Western Seraphine Kensington Olympia Hotel

Best Western Seraphine Kensington Olympia Hotel, London, Standard rom, 1 dobbeltseng, ikke-røyk, Gjesterom

Dette hotellet har en super plassering på High Kensington i London (som også er nærmeste t-banestasjon), en rimelig rompris ned mot 750 kroner per natt og en fin standard.

Det er kun 17 rom, og noen er veldig små, men standarden er god.

Les mer om hotellet i London her


Det beste rimelige hotellet i Paddington: Caring Hotel

Best Western Seraphine Kensington Olympia Hotel, London, Standard rom, 1 dobbeltseng, ikke-røyk, Gjesterom

Det er mange hoteller i Paddington, og flere av dem koster en god del. Dette hotellet koster lite, og har en helt grei standard. Plasseringen og frokosten er dog kanskje hotellets beste egenskap.

Les mer om hotellet i London her


Det beste rimelige hotellet for deg som flyr med Ryanair: Tune Hotel Liverpool Street

Tune Hotel Liverpool Street, London, London, Hotellets uteområde

Hvis du flyr med Ryanair lander du på Stansted, og tar sannsynligvis ekspresstoget inn til Liverpool Street Station. Dette hotellet ligger i en grei gåavstand til stasjonen, som selvfølgelig nok er en sentral greie på t-banen.

Tune Hotel Liverpool Street er et fint hotell med alt av moderne fasiliteter. Du får ikke akkurat gigantiske rom, men bra nok. Moderne løsninger på det meste.

Sjekk mer om hotellet i London her


Det beste hotellet for deg som skal til Wembley: ibis London Wembley

ibis London Wembley, Wembley, Restaurant

Wembley-området er i ferd med å bli virkelig oppgradert, med mange restauranter og selvfølgelig en helt ok stadion. Dette nye ibis-hotellet har som de andre en grei og fin standard. Flere kjøpesentre i nærheten, men det er en god avstand til sentrum.

Les mer om hotellet i London her.


Vårt favoritthotell for turer hvor øl er viktigere enn shopping: Tune hotel Paddington

Point A Hotel - Paddington, London

Selv om dette hotellet selvfølgelig nok kan brukes som utgangspunkt for å shoppe, så er det øldrikking og de lokale pubene rundt dette hotellet vi liker mest. Fint hotell med gode fasiliteter og rimelig pris. En god anbefaling.

Les mer om hotellet i London her.


Vårt favoritthotell for deg som bare vil ha en seng sentralt: Gloucester Place

Dette hotellet har noen rom hvor du føler at du mer er på danskebåten enn på et hotell, men frokosten er god og plasseringen strålende.

Les mer om hotellet i London her

Været i London nå