9 familievennlige hoteller i London

Vi nordmenn elsker London og ikke minst fordi det er en flott storby å ta med familien til. Her er 9 familievennlige hoteller i London.

Skal du til London med familien, er det disse hotellene du bør booke. Foto: getty

I London er det essensielt å tilpasse seg når man reiser med barn. Kortere aktiviteter og nær tilgang til T-banen er viktig, og et familievennlig hotell med tilpassede fasiliteter som romslige rom, frokostbuffet og svømmebasseng, gjør opplevelsen enda bedre for hele familien. Vi har funnet 9 flotte, familievennlige hoteller å velge mellom.

London Marriott Hotel County Hall

familievennlig hotell i london

Marriott leverer sjelden skuffelse, og London Marriott County Hall er intet unntak. Her kan du glede deg over romslige, moderne rom med fantastisk utsikt over Themsen og nærhet til London Eye. Hotellet tilbyr også alle nødvendige fasiliteter som restaurant, treningssenter, spa og svømmebasseng.

Se flere bilder + sjekke ledige rom


Town Hall Hotel & Apartments

familievennlig hotell i london

Dette hotellet er virkelig en perle, selv om fasaden kanskje ikke imponerer ved første øyekast. Her får du store rom, svømmebasseng, barnepass, to restauranter og et treningssenter, pluss mye mer. Beliggenheten i Bethnal Green er bare cirka 3,3 km fra Tower of London, like ved det populære Shoreditch-området, og kun et steinkast unna Bethnal Green T-bane stasjon.

Se flere bilder + sjekke ledig kapasitet


Park Plaza Westminister Bridge London

familievennlig hotell i london

Dette moderne 4-stjerners hotellet ligger sentralt ved Westminster Bridge i London og tilbyr romslige rom, svømmebasseng, barnepass og 3 restauranter. Her får du alt du trenger og nærhet til det meste av byens attraksjoner. Hotellet er et supert valg for en familiehelg, men det er populært, så det lønner seg å bestille tidlig!

Se flere bilder + sjekke ledige rom


Novotel London Blackfriars

familievennlig hotell i london

I nærheten av Southwark T-banestasjon ligger dette fantastiske og familievennlige hotellet, som tilbyr et treningsrom, svømmebasseng og klesvaskfasiliteter. I tillegg er det kort vei til attraksjoner som Tate Modern, St. Pauls Cathedral og Southbank Centre. Dette hotellet er et rimeligere alternativ som likevel gir deg mye for pengene.

Se flere bilder og sjekke ledige rom


The Waldorf Hilton

familievennlig hotell i london

The Waldorf Hilton tilbyr et sentralt hotell i London med elegant interiør, en praktisk beliggenhet og romslige rom, som gjør at mange gjester velger å komme tilbake gang etter gang. Hotellet har et basseng, spa, treningsrom, restaurant, bar/lounge og kaffe/te i lobbyen, samt flere andre fasiliteter. Det ligger i Soho, bare 300 meter fra Covent Garden og 900 meter fra Trafalgar Square.

Se flere bilder + sjekke ledige rom


Upper Class – hvis dere vil unne dere litt ekstra:

The Milestone Hotel

familievennlig hotell i london

Dette sjarmerende hotellet er innredet i en ekte engelsk stil og tilbyr både svømmebasseng, et biljardrom og en terrasse hvor man kan nyte tradisjonell afternoon tea. Det ligger ved High Street Kensington stasjon, kun 0,4 km fra Kensington Palace og 0,9 km fra Kensington Gardens.

Se flere bilder + sjekke ledige rom


The Marylebone

familievennlig hotell i london

Dette elegante hotellet ligger sentralt i Marylebone, rett ved Hyde Park, kun 7 minutters gange fra Oxford Street. Det er også bare 900 meter fra Madam Tussauds vokskabinett og BT Tower. Hotellet tilbyr store, moderne rom med komfortable senger, et spa, et helsestudio, et basseng, kaffe og te i lobbyen, samt en restaurant og en lounge. Det er førstevalget for mange som reiser til London.

Se flere bilder + sjekke ledige rom


Corinthia Hotel London

familievennlig hotell i london

Som regel får du det du betaler for, og hvis du ønsker det, er det ingenting i veien for å unne deg det beste. Corinthia er et luksushotell som strekker seg langt for å sikre at ditt opphold i London blir helt perfekt. Med en stor spa-avdeling, barnepass, tre restauranter og fire barer, frisørsalong, treningsrom og mer til, er alt lagt til rette for din komfort. I tillegg ligger hotellet midt i West End, bare en kort spasertur fra ikoniske landemerker som Big Ben, Trafalgar Square og London Eye.

Se flere bilder + sjekke ledige rom


The Savoy, A Fairmont Managed Hotel

familievennlig hotell i london

For en ekstra spesiell opplevelse under oppholdet i London, kan dere unne dere det lille ekstra ved å velge The Savoy, et luksuriøst hotell med en rik historie. Her har Fred Astaire danset på taket med sin søster Adele, og ikonene Marilyn Monroe og Laurence Olivier har deltatt på pressekonferanser i forbindelse med filminnspillingen av «The Prince and The Showgirl» i 1956. Gå tilbake i tid og nyt en helg med luksus og glede sammen med dine kjære.

Se bilder + sjekke ledige rom her


Morsomt alternativ:

Chessington Safari Hotel

familievennlig hotell i london

En drøy halvtime med tog utenfor sentrum ligger dette spennende safarihotellet, hvor alle rommene er innredet i autentisk safaristil. Hotellet byr på safarimusikk i lobbyen, en barnevennlig meny og et herlig svømmebasseng. Ta en titt ut av vinduet, og du vil kanskje tro at du er midt i Afrika.

Se flere bilder + sjekke ledige rom


De 10 beste hotellene i London

Her bor du best i nærheten av Londons beste severdigheter, shoppinggater og spisesteder.