9 familievennlige hotell i London

Vi nordmenn elsker London og ikke minst fordi det er en flott storby å ta med familien til. Her er 9 hoteller i London.

Her er det flust av aktiviteter for både liten og stor, i tillegg til fantastisk shopping, underholdning og et stort restaurantutvalg. Men skal man reise med barn i storby er det også viktig at man legger opp til et litt annet løp enn man ellers ville gjort.

Programmet for turen må være kortere og mer barnevennlig, nærhet til T-bane er viktig og mange is/drikkepauser er obligatorisk. I tillegg vil et familievennlig hotell gjøre opplevelsen mye bedre. Store rom, frokostbuffet og svømmebasseng er bare noen fasiliteter du vil glede deg over når du besøker dronningens by med dine nærmeste. Her er 9 fabelaktige hotell du kan velge mellom.

London Marriott Hotel County Hall

Marriott svikter sjelden og London Marriott County Hall er intet unntak. Her kan du nyte godt av store, flotte og moderne rom, vakker utsikt over Themsen og nærhet til London Eye. I tillegg har hotellet alle nødvendige fasiliteter som restaurant, treningssenter, spa og svømmebasseng.

Klikk her for å se flere bilder + sjekke ledige rom

Town Hall Hotel & Apartments

Egentlig en perle av et hotell, så ikke la dere skremme bort av den grå fasaden. Her får du både store rom, svømmebasseng, barnepass, to restauranter og treningssenter mm. Området Bethnal Green ligger ca 3,3 km fra Tower of London, rett ved det populære Shoreditch-området, og et steinkast unna Bethnal Green T-bane stasjon.

Klikk her for å se flere bilder + sjekke ledig kapasitet

Park Plaza Westminister Bridge London

Sentralt og moderne 4-stjerners hotell i London ved Westminister Bridge med store rom, svømmebasseng, barnepass og 3 restauranter. Her får du alt du trenger og nærhet til det meste. Et supert valg for familiehelgen, men hotellet er populært så her gjelder det å booke tidlig!

Klikk her for å se flere bilder + sjekke ledige rom

Novotel London Blackfriars

Novotel Blackfriars Road

Ikke langt unna Southwark T-banestasjon finner du dette supre og familievennlige hotellet, som kan by på både treningsrom, svømmebasseng og klesvask. Ikke langt unna finner du både Tate Modern, St. Pauls Cathedral og Southbank Centre. Et rimeligere alternativ som gir deg mye for pengene.

Klikk er for å se flere bilder og sjekke ledige rom

The Waldorf Hilton

Et sentralt hotell i London med lekkert interiør, sentral beliggenhet og store rom får du også hos The Waldorf Hilton, som mange reiser tilbake til gang etter gang. Basseng, spa, treningsrom, restaurant, bar/lounge, kaffe/te i lobbyen mm. Hotellet ligger i Soho, kun 300 meter unna Covent Garden og 900 meter fra Trafalgar Square.

Klikk her for å se flere bilder + sjekke ledige rom

Upper Class – hvis dere vil unne dere litt ekstra:

The Milestone Hotel

The Milestone Hotel

Vakkert hotell i skikkelig engelsk stil med både svømmebasseng, billiard-rom og en terrasse hvor man kan nyte sin afternoon tea. Ligger ved High Street Kensington stasjon, 0,4 km fra Kensington Palace og 0,9 km unna Kensington Gardens.

Klikk her for å se flere bilder + sjekke ledige rom

The Marylebone

le-marylebone

Lekkert hotell sentralt i Marylebone rett ved Hyde Park, kun 7 minutters gange fra Oxford Street, 900 meter fra Madam Tussauds vokskabinett og 900 meter unna BT Tower. Store, moderne rom med deilige senger, spa, helsestudio, basseng, kaffe og te i lobbyen, restaurant og lounge. Førstevalget til mange London-farere.

Klikk her for å se bilder + sjekke ledige rom

Corinthia Hotel London

Du får jo som regel det du betaler for, og har du lyst så har du lov. Corinthia er et luksushotell som legger alle forhold til rette for at ditt opphold i London skal bli perfekt. Stor spa-avdeling, barnepass, 3 restauranter og 4 barer, frisør, treningsrom etc. I tillegg ligger hotellet midt i West End, i kort gangavstand fra både Big Ben, Trafalgar Square og London Eye.

Klikk her for å se flere bilder + sjekke ledige rom

The Savoy, A Fairmont Managed Hotel

The Savoy

Vil dere ha litt mer ut av London-oppholdet og har lyst til å unne dere det lille ekstra er The Savoy luksushotellet med historien. Her har Fred Astaire danset på taket med sin søster Adele, og Marilyn Monroe og Laurence Oliver vært på pressekonferanse i forbindelse med filminnspillingen av The Prince and The Showgirl i 1956. Drøm deg tilbake i tiden og nyt en helg i sus og dus med dine kjære.

Klikk her for å se bilder + sjekke ledige rom

Morsomt alternativ:

Chessington Safari Hotel

Chessington Safari Hotel

En drøy halvtime med tog utenfor sentrum finner du dette morsomme safarihotellet, hvor alle rom er innredet i safaristil. Hotellet har selvfølgelig safarimusikk i lobbyen, barnevennlig meny og svømmebasseng. Kikk ut av vinduet og du vil kanskje tro du er i Afrika…

Klikk her for å se flere bilder + sjekke ledige rom

Les også:

Den virkelige store London-guiden