Foto: iStock

Mallorcas lekreste hoteller

Vi guider deg til noen vidunderlige godbiter.

Mallorca er atter igjen et av de mest populære reisemålene i år, men Mallorca er ikke bare charterferie. Minimalistisk midt i smørøyet eller stille og rolig på landet? Det finnes hoteller som er mye mer enn et sted å sove.

Vi i Laurel Nights har plukket frem et knippe lekkerheter på herlige Mallorca som passer alt fra badeferie til en storbyweekend.

Les også: Derfor elsker vi Mallorca

Pestana Carlton Madeira Ocean Resort Hotel, Funchal

Luxury Boutique Hotel Can Alomar, Palma

Palma er Mallorcas største by, og nettopp en liten storby.Liggende innerst i den store og vide Palma-bukten, er Palma vakker, historisk og innbydende. På den strekningen finnes nærmere 100 000 hotellsenger, men vi har funnet for deg noen av de sjeldne perlene.

Luxury Boutique Hotel Can Alomar er et virkelig fint boutiquehotell med supersentral beliggenhet. Denne flotte hotellperlen ligger i en gotisk bygning fra det 15. århundre, som den gang var en av de vakreste i byen. Her oser det kvalitet fra A til Å. I tillegg til meget god atmosfære, fantastisk mat og ypperlig service.

Du finner hotellet her.

Posada

Posada Terra Santa, Palma

En lekker hotellperle som ligger godt gjemt i et smalt smug i gamlebyen i Palma. Beliggenheten kunne ikke være mer sentral. Dette boutiquehotellet er nyåpnet og bygget i moderne stil i en gammel bygård som tidligere huset en baron og hans familie fra 1600-tallet. Utrolig service, toppklasses komfort, utsøkte detaljer og nydelig mat.

Se flere bilder her-sjekk priser og tilgjengelighet

Gran Hotel Son Net, Puigpunyent, Inngangsparti

Gran Hotel Son Net, Puigpunyent

Et enestående hotell i vakre omgivelser på herlige Mallorca. Kun 31 rom i det som kan være Spanias største og vakreste hotellopplevelse. Utsikten. Rommene. Servicen… Spektakulært. I tillegg har denne hotellperlen sin egen vingård, og maten på hotellet er legendarisk. Mange hoteller kaller seg unike. Dette er det.

Få flere tips til de aller, aller beste hotellopplevelsene på Laurel Nights.

Cap Rocat, Llucmajor, Suite, terrasse, utsikt mot sjø, Terrasse/veranda

Cap Rocat, Cala Blava

Dette er en flott hotellperle bortgjemt i Palma-bukten, bare en kort avstand fra Mallorcas hovedstad. Dette er egentlig en flott renovert festning med unik arkitektur, terrasser, slående utsikt over Middelhavet, direkte tilgang til sjøen, samt et saltvannsbasseng. Et glimrende sted du vil neppe glemme. Du finner det her.

Son Julia

Son Julia Country House Hotel, Llucmajor

For en liten edelstein, nydelig plassert like utenfor Palma. Dette flotte hotellet ligger omgitt av vakre 300 år gamle hager. Et snev av historie med alle moderne bekvemmeligheter. Restauranten Las Bovedas Rest er utmerket.

Hotel Rural S'Olivaret, Alaro, Utendørsbasseng

Hotel Rural S’Olivaret, Alaro

Dette er en skikkelig godbit av et hotell. Et idyllisk gårdshotell med aner fra 1500-tallet. Omgitt av grønne åser og urørt natur, beliggenheten kunne ikke vært bedre. Her får du den ultimate avslappingen.

Se flere bilder- sjekk pris og tilgjengelighet

Få flere tips til de aller, aller beste hotellopplevelsene på Laurel Nights.