Nytt luksushotell på Mallorca

Lengter du etter sol, varme og luksus? Da er det verdt å sjekke ut The Lodge som åpner dørene våren 2023.

The Lodge er et eksklusivt og nytt hotell, som ligger i hjertet av fjellkjeden Sierra de Tramuntana, et UNESCO-beskyttet område definert av eleganse, ro og respekt for naturen. Her er du omgitt av historie, middelhavsnatur og et omfattende lavendelområde.

Les også: Nye hoteller med wow-faktor

The Lodge åpner våren 2023 på Mallorca.

Minimalistisk design

Hotellet er designet av Unicó Hotels, ledet av den anerkjente interiørdesigneren Pilar García-Nieto, som tidligere har blitt applaudert for sitt middelhavs- og minimalistiske design. Designet på The Lodge har en frisk og varm estetikk, og har tatt i bruk naturlige og organiske materialer, samt forsiktig belysning for å skape private terrasser, uteplasser og rom med en atmosfære i tråd med stedets ro. Det viktigste for The Lodge er at du skal få en følelse av komfort og privatliv.

Hotellet har totalt 24 rom i rolige og vakre omgivelser.

Suitene i hovedbygningen er strategisk fordelt for å blande ro og privatliv, sammen med en integrering av fellesarealer, en restaurant og resepsjon. Resten av de 24 suitene er lett tilgjengelige og strategisk fordelt over hele eiendommen. Hvis absolutt privatliv er ønsket, er Private Pool Suite det perfekte tilfluktsstedet.

Sjekk ut hotellet her

Her finner du alle hotell på Mallorca

The Lodge tilbyr flotte fellesarealer som denne avslapningssonen.

Kort vei fra Palma flyplass

The Lodge ligger kun 30 minutter med bil fra Palma flyplass, og 10 minutter fra de beste strendene på Mallorca – som Playa de Muro, Colonia de Sant Pere og Son Serra de Marina, flere golfbaner, ukjente sykkelruter og pittoreske landsbyer som Pollença, Sa Pobla eller Campanet.

Nyt en god middag med fantastisk utsikt.

En smak av Middelhavet

Singular-restauranten er åpen for hotellets gjester og for deg som bare vil stikke innom for en matbit i flotte omgivelser. Den har en romslig og elegant salong med stor takhøyde, full av naturlig lys og fantastisk utsikt over hotellets hage. Restauranten tilbyr en middelshavsopplevelse, med ild som det sentrale elementet. Her kombinerer de lokale og sesongbaserte råvarer, teknikk og tradisjon. Med andre ord: Et eventyr for ganen med mallorcanske signatursmaker.

Her finner du hotellet

Her finner du alle hotell på Mallorca

Ønsker du en avslapningsferie, er dette hotellet for deg.

Aktiviteter på The Lodge

Her finner du evighetsbasseng, yogaøkter (gratis for gjester) og skreddersydde aktiviteter som golf, sykling, joggestier og tur- og sykkelruter. Hotellet har også et eget treningsområde utstyrt med det nyeste av Technogym-maskiner. I dette rommet følger det selvsagt med spektakulær utsikt.

40 prosent av energiforbruket på The Lodge er solcelledrevet.

Er du en av dem som gjerne ønsker avslapning og velvære, tilbyr The Lodge et bredt utvalg av massasjer og behandlinger. De bruker produkter fra de eksklusive kosmetikkmerkene Natura Bissé og Comfort Zone, utført av ekspertterapeuter i den eksklusive Wellness Suite.

The Lodge er definitivt et sted hvor du kan skape ditt eget lille eventyr – en luksusferie i hjertet av det mallorcanske landskapet.

Her finner du hotellet

Her finner du alle hotell på Mallorca