De 10 beste hotellene i London

Vi har funnet frem de ti beste hotellene i London. Her har vi tenkt på alle behov og begivenheter.

Det er mange hoteller i London, her er de ti beste. Foto: getty

Ute etter luksushotell? Sjekk de aller beste luksushotellene i London her

Det er mange fantastiske hotell i London. Under finner du ti hoteller til ulike ønsker og budsjett.


W London Leicester Square: Det beste hotellet for shopping

Vi har tatt som utgangspunkt at du vil shoppe på Oxford Street, Regent Street, Piccadilly, New Bond Street og områdene i omegn. Vår aller beste anbefaling er W London Leicester Square som ligger i West End London. Her vil du finne mange shoppingmuligheter – til og med butikken på hotellet er en opplevelse i seg selv. Luksushotellet har dessuten spa, fitness-senter og en kul bar.

Se flere bilder og les mer om hotellet her


Park Plaza Westminster Bridge London: Det beste hotellet for severdigheter

Hvis du vil til London for å se severdighetene, vil dette hoteller noen hundre meter unna London Eye være midt i blinken for deg. Herfra er det kort vei til Buckingham Palace, Westminister, London Aquarium, Big Ben og flere andre av severdighetene du bør få med deg.På hotellet finner du fasiliteter som spa, gode sushi-restaurant, et fransk brasseri, kafé og bar. Rommene har et moderne og svært tiltalende design, og innendørsbassenget er også noe som er vel verdt å sjekke ut.

Les mer om hotellet og se flere bilder her


Eccleston Square Hotel: Det beste hotellet for design

hotell i London

Hvis det er design du er ute etter så har London svært mange perler å by på, men Eccleston er virkelig noe for seg selv. Et lite, luksuriøst hotell ikke langt fra Buckingham Palace som virkelig har et gjennomført design. Hotellet er kun for voksne (det er altså ikke lov med barn på hotellet), og er også et av de mest teknologiske avanserte hotellene i byen. Du blir utstyrt med en iPad hvor du kan bestille roomservice eller bare surfe med, du har flatskjerm-tv på badet, strømuttak for norske kontakter og gratis tilgang til en del filmer på rommet.

Les mer om hotellet her


Det beste hotellet for luksus: Hotel 41

hotell i London

Dette hotellet har navnet sitt etter addressen: 41 Buckingham Palace Road. Du klarer kanskje å gjette hva som ligger i nærheten? Dette luksushotell setter virkelig en standar. Her må du være tidlig ute med å booke rom, for på grunn av dens popularitet og kun 30 eksklusive rom, blir den den raskt fullbooket. Hotel 41 har blitt kåret til det beste hotellet i Storbritannia av Conde Nast og Tripadvisor, og regnes som ett av de aller beste hotellene i Europa og verden. Alle de 30 rommene er unike, og hotellets personlige service skrytes opp i skyene av de som har besøkt det.

Les mer om hotellet her


ibis London Blackfriars: Det beste hotellet for en billig tur

hotell i London

Å finne et sentralt hotell i London med gode priser uten å måtte gå langt ned på standard, service og gode fasiliteter er ikke alltid så lett. En av de virkelig få perlene blant mye svært middels, er ibis London Blackfriars. Dette hotellet ligger tett ved t-banestasjonen Southwark, og har god standard med mange fine fasiliteter. I gåavstand finner du London Eye, London Aquarium, National Gallery og flere andre severdigheter. Hotellet har svært gode anmeldelser på Tripadvisor, og god frokost, samt rom som gir deg alt du trenger på en tur til London.

Les mer om hotellet her


COMO the Halkin: Det beste hotellet for romantikken

hotell i London

Dette er virkelig en opplevelse for par, men også for andre reisende. En hotellperle i Belgravia-distriktet med all luksus du kan tenke deg. Området rundt har svært gode restauranter, barer og god shopping. Alt på hotellet er i tillegg gjennomført på en slik måte at London-oppholdet kan nytes både innenfor og utenfor rommets fire vegger. Alle rommene er av ypperste kvalitet. Et hotell for de store anledningene.

Les mer om hotellet her


Millennium & Copthorne Hotels at Chelsea Football Club: Det beste hotellet for forretningsreisende

hotell i London

For forretningsreisende er ofte transporten til og fra hotellet av stor viktighet. Et godt forretningshotell må også ha gode fasiliteter for utskrifter, tilgjengelige datamaskiner, god nettforbindelse og mulighet til å jobbe effektivt på rommet. I tillegg kan det være en åpenbar fordel at hotellet har møtelokaler som kan leies. Millennium & Copthorne Hotels at Chelsea Football Club er et godt valg, og du trenger kanskje ikke å gjette hvor hotellet er plassert? Egentlig snakker vi om to hoteller, begge plassert på Stamford Bridge. Den store fordelen, uavhengig av fotballinteresse, er at alle transportmuligheter fra hotellet er strålende lagt opp.

Les mer om hotellet her


The Soho Hotel: Det beste boutiquehotellet

hotell i London

Et hotell mer sentralt i London skal du lete lenge etter. Alle rommene har unikt design, og ligger i en ganske så rolig sidegate i Soho. Det er likevel bare noen få meters gange til uteliv, shopping, restauranter og alle opplevelsene hjertet av London kan gi deg.

Baren og restauranten Refuel er et sted å spotte kjendiser, og skulle du ha råd og lyst kan du også booke en av penthouse-leilighetene. På hotellet er det egen kinosal og fitness-rom. Dette er Londons beste boutique-hotell!

Les mer om hotellet her


Det kuleste hotellet: St Martins Lane

hotell i London

Vi skal være de første til å innrømme at kult er noe som kan være en subjektiv oppfatning, men dette Philip Starck-designede hotellet er det motsatte av rolig og enkelt design. Her er det mye av av absolutt alt. Skal du på en rolig romantisk ferie bor du ikke her.

Er målet derimot å ha det utrolig gøy så bør du seriøst vurdere dette. Asia De Cuba, Bungalow 8 og Light Bar er alle på hotellet. Rommene er designperler, og hotellets beliggenhet gir deg direkte tilgang til det aller beste utelivet London har å by på. Hvis din London-tur skal inneholde passelige mengder med champagne, fest og moro så vet vi hva vi ville ha valgt.

Les mer om hotellet her


Bulgari Hotel & Residences London: Det beste hotellet

Hotell i London

Et flott hotell som på mange måter kan definere luksus. Store rom (en sjelden vare i London) rett rundt hjørnet fra Harrods, egen kino bør også nevnes, hvor du kan se sport, spille spill(!) eller se filmer (de har blant annet en søndagsbrunsj med filmvisning etter).

Rommene er av en nærmest utenomjordisk kvalitet, og det nærmeste vi kan beskrive dem som er at det er som om du hadde kjøpt deg en luksusleilighet i London. To etasjer med spa og svømmebasseng, samt et privat spa for to personer. Baren og restauranten på hotellet er også meget gode. Prisen står forresten til luksusen.

Se flere bilder og les mer om hotellet her

Sardinia: Det perfekte stedet for din neste ferie

På Italias nest største øy, Sardinia, er det ikke vanskelig å finne feriefølelsen. Øya er en uoppdaget perle for mange, men de som har vært her vil gjerne tilbake. Toss alt omtales Sardinia som «Europas svar på Karibia».