De 10 beste hotellene i London

Vi har funnet frem de ti beste hotellene i London. Her har vi tenkt på alle behov og begivenheter.

Det er mange hoteller i London, her er de ti beste. Foto: getty

Ute etter luksushotell? Sjekk de aller beste luksushotellene i London her

Det er mange fantastiske hotell i London. Under finner du ti hoteller til ulike ønsker og budsjett.


The May Fair: Det beste hotellet for shopping

London forbindes med fantastiske shoppingmuligheter, og hvis planen er å handle en del bør du finne hotell som gjør det enkelt. Foto: Hotels

Dette femstjerners luksushotellet ligger i hjertet av Mayfair, et eksklusivt område kjent for sine high-end butikker og luksuriøse butikkvinduer. Hotellet ligger i umiddelbar nærhet til noen av Londons mest eksklusive shoppingdestinasjoner, inkludert Bond Street, Regent Street og Oxford Street, samt designerbutikkene i Knightsbridge, som Harrods og Harvey Nichols.

The May Fair Hotel tilbyr også en rekke spesialtilbud og pakker for shoppingentusiaster, inkludert VIP-shoppingopplevelser, tilgang til eksklusive salg og personlig shoppingassistanse. Hotellet har også luksuriøse rom og suiter med moderne fasiliteter og førsteklasses service, slik at gjestene kan slappe av og lade opp etter en dag med shopping.

Andre hoteller i London som også er gode valg for shopping inkluderer Claridge’s og The Dorchester , som alle ligger i nærheten av luksuriøse shoppingdestinasjoner og tilbyr førsteklasses fasiliteter og service for gjestenes komfort og bekvemmelighet.

Se flere bilder og les mer om hotellet her


Park Plaza Westminster Bridge London: Det beste hotellet for severdigheter

Hvis du vil til London for å se severdighetene, vil dette hoteller noen hundre meter unna London Eye være midt i blinken for deg. Herfra er det kort vei til Buckingham Palace, Westminister, London Aquarium, Big Ben og flere andre av severdighetene du bør få med deg.På hotellet finner du fasiliteter som spa, gode sushi-restaurant, et fransk brasseri, kafé og bar. Rommene har et moderne og svært tiltalende design, og innendørsbassenget er også noe som er vel verdt å sjekke ut.

Les mer om hotellet og se flere bilder her


Eccleston Square Hotel: Det beste hotellet for design

hotell i London
Sjekk ut flere bilder av hotellet her. Foto: Hotels

Hvis det er design du er ute etter så har London svært mange perler å by på, men Eccleston er virkelig noe for seg selv. Et lite, luksuriøst hotell ikke langt fra Buckingham Palace som virkelig har et gjennomført design. Hotellet er kun for voksne (det er altså ikke lov med barn på hotellet), og er også et av de mest teknologiske avanserte hotellene i byen. Du blir utstyrt med en iPad hvor du kan bestille roomservice eller bare surfe med, du har flatskjerm-tv på badet, strømuttak for norske kontakter og gratis tilgang til en del filmer på rommet.

Les mer om hotellet her


The Dorchester: Det beste hotellet for luksus

Rommene er innredet med overdådig interiør. Foto: Hotels

Skal du på tur til London og ønsker uovertruffen eleganse, komfort og service, kan dette være hotellet for deg. Det er ikke billig, men det er luksus på høyt nivå. Dette prestisjetunge hotellet, som ligger i hjertet av Mayfair, er kjent for sin tidløse eleganse og førsteklasses fasiliteter. Med sine luksuriøse rom og suiter, Michelin-stjerne restauranter og eksklusive spa, tilbyr The Dorchester en uforglemmelig opplevelse av luksus og raffinement.

Les mer om hotellet her


ibis London Blackfriars: Det beste hotellet for en billig tur

hotell i London

Å finne et sentralt hotell i London med gode priser uten å måtte gå langt ned på standard, service og gode fasiliteter er ikke alltid så lett. En av de virkelig få perlene blant mye svært middels, er ibis London Blackfriars. Dette hotellet ligger tett ved t-banestasjonen Southwark, og har god standard med mange fine fasiliteter. I gåavstand finner du London Eye, London Aquarium, National Gallery og flere andre severdigheter. Hotellet har svært gode anmeldelser på Tripadvisor, og god frokost, samt rom som gir deg alt du trenger på en tur til London.

Les mer om hotellet her


The Mandrake: Det beste hotellet for romantikken

Dette luksuriøse boutiquehotellet er en skjult perle som lokker gjester med sin unike blanding av eleganse, kunst og eksotisk atmosfære.

Ved ankomst blir gjestene møtt av en frodig og innbydende gårdsplass, hvor en skulptur av den magiske mandrakeplanten stiger majestetisk mot himmelen. Rommene og suitene på The Mandrake er like fortryllende som omgivelsene, med sin blendende blanding av moderne design, luksuriøse materialer og unike kunstverk.

Les mer om hotellet her


Millennium & Copthorne Hotels at Chelsea Football Club: Det beste hotellet for forretningsreisende

hotell i London

For forretningsreisende er ofte transporten til og fra hotellet av stor viktighet. Et godt forretningshotell må også ha gode fasiliteter for utskrifter, tilgjengelige datamaskiner, god nettforbindelse og mulighet til å jobbe effektivt på rommet. I tillegg kan det være en åpenbar fordel at hotellet har møtelokaler som kan leies. Millennium & Copthorne Hotels at Chelsea Football Club er et godt valg, og du trenger kanskje ikke å gjette hvor hotellet er plassert? Egentlig snakker vi om to hoteller, begge plassert på Stamford Bridge. Den store fordelen, uavhengig av fotballinteresse, er at alle transportmuligheter fra hotellet er strålende lagt opp.

Les mer om hotellet her


The Soho Hotel: Det beste boutiquehotellet

Et råflott hotell i hjertet av London. Foto: Hotels

Et hotell mer sentralt i London skal du lete lenge etter. Alle rommene har unikt design, og ligger i en ganske så rolig sidegate i Soho. Det er likevel bare noen få meters gange til uteliv, shopping, restauranter og alle opplevelsene hjertet av London kan gi deg.

Baren og restauranten Refuel er et sted å spotte kjendiser, og skulle du ha råd og lyst kan du også booke en av penthouse-leilighetene. På hotellet er det egen kinosal og fitness-rom. Dette er Londons beste boutique-hotell!

Les mer om hotellet her


The Standard London: Det kuleste hotellet

Liker du eklektisk stil, kan du besøke dette hotellet. Foto: Hotels

Vi skal være de første til å innrømme at kult er noe som kan være en subjektiv oppfatning, men dette hotellet har tilført noe nytt til Londons hotellscene.

Det er den amerikanske designeren Shawn Hausman, en langvarig Standard-samarbeidspartner, som står bak de unike rommene, farge- og materialevalgene. Forvent Memphis-design møter Miami med en blanding av sterke farger og pasteller, gale tepper og fliser. Møblene er både vintage og skreddersydde, og alle rommene har flott utsikt.

Hotellets restaurant Decimo i 10. etasje fortsetter å være en av de hotteste i byen, der Michelin-stjernekokken Peter Sanchez-Iglesias fremhever spanske retter med en meksikansk vri og en cocktailmeny full av margaritas. Høres ikke dumt ut?

Les mer om hotellet her


Bulgari Hotel London: Det beste hotellet

Hotell i London

Et flott hotell som på mange måter kan definere luksus. Store rom (en sjelden vare i London) rett rundt hjørnet fra Harrods, egen kino bør også nevnes, hvor du kan se sport, spille spill(!) eller se filmer (de har blant annet en søndagsbrunsj med filmvisning etter).

Rommene er av en nærmest utenomjordisk kvalitet, og det nærmeste vi kan beskrive dem som er at det er som om du hadde kjøpt deg en luksusleilighet i London. To etasjer med spa og svømmebasseng, samt et privat spa for to personer. Baren og restauranten på hotellet er også meget gode. Prisen står forresten til luksusen.

Se flere bilder og les mer om hotellet her

Sardinia: Det perfekte stedet for din neste ferie

På Italias nest største øy, Sardinia, er det ikke vanskelig å finne feriefølelsen. Øya er en uoppdaget perle for mange, men de som har vært her vil gjerne tilbake. Toss alt omtales Sardinia som «Europas svar på Karibia».