London på budsjett: 10 billige hoteller du vil elske

Å finne rimelige og billige hoteller i London kan være en utfordring. Her er din guide til de beste hotelltilbudene du trenger.

billig hotell london
Vi har funnet rimelige og prisgunstige hotellalternativer i London. Foto: getty

Å velge et billig hotell i London frigjør mer penger til moro. Du kan bruke pengene dine på å utforske byen og oppleve spennende ting.

Prisgunstig betyr ikke dårlig kvalitet; det betyr mer verdi for pengene dine i denne livlige storbyen. Her er ti budsjettvennlige hoteller i London.

Finn rimelige flybilletter til London. Sjekk her.


Det beste hotellet for en billig tur til London: ibis London Blackfriars

billig hotell london

ibis London Blackfriars er virkelig en perle. Hotellet har en ideell beliggenhet i nærheten av Southwark t-banestasjon og tilbyr høy standard og gode fasiliteter.

Attraksjoner som London Eye og National Gallery er innen gangavstand. Med positive anmeldelser, deilig frokost og velutstyrte rom som har moderne bekvemmeligheter som gratis trådløst internett, er dette et utmerket valg for ditt opphold i London.

Les mer om hotellet i London her


Det beste rimelige hotellet for shopping: ibis London Shepard’s Bush

billig hotell london

Hotellet ligger rett ved siden av det enorme shoppingsenteret Westfield Shopping Centre i London, og gir deg umiddelbar tilgang til et mangfold av butikker under samme tak.

Det er enkelt, men likevel fullt utstyrt med alle nødvendigheter. Hotellet har tilgang til T-banens Central Line, som tar deg direkte til populære destinasjoner som Oxford Street. Dette er den perfekte beliggenheten for de som ønsker en praktisk base for shopping.

Les mer om hotellet i London her


Det beste rimelige hotellet i Paddington: Caring Hotel

billig hotell london

I Paddington er det mange hoteller, men flere av dem har høye priser. Dette hotellet skiller seg ut ved å tilby rimelige priser med en akseptabel standard. De fremste fordelene ved hotellet inkluderer imidlertid den gunstige beliggenheten og den gode frokosten.

Les mer om hotellet i London her


Det beste rimelige hotellet for deg som flyr med Ryanair: Point a Hotel Liverpool Street

billig hotell london

Når du ankommer med Ryanair og lander på Stansted, tar du sannsynligvis ekspresstoget til Liverpool Street Station. Dette hotellet har en praktisk beliggenhet innen kort gangavstand fra stasjonen. Point A Hotel Liverpool Street tilbyr moderne fasiliteter, selv om rommene ikke er store. Men uansett reiser vi ikke til London for å tilbringe mesteparten av tiden på hotellet!

Sjekk mer om hotellet i London her


Det beste hotellet for deg som skal til Wembley: ibis London Wembley

billig hotell london

Wembley-området gjennomgår en oppgradering med tillegg av flere restauranter og den imponerende stadionen. Det nye ibis-hotellet i området opprettholder den kjente høye standarden.

Med flere kjøpesentre i nærheten, er det viktig å merke seg at hotellet ligger en betydelig avstand fra sentrum, så litt reisetid må tas i betraktning.

Les mer om hotellet i London her


Vårt favoritthotell for turer hvor øl er viktigere enn shopping: Point a hotel Paddington

billig hotell london

Selv om dette hotellet selvsagt kan være et utgangspunkt for shopping, er det atmosfæren av øldrikking og de lokale pubene rundt hotellet som vi setter mest pris på. Hotellet tilbyr gode fasiliteter til en rimelig pris.

Les mer om hotellet i London her


Vårt favoritthotell for deg som bare vil ha en seng sentralt: The Z Hotel Gloucester Place

billig hotell london

Z Hotel på Gloucester Place tilbyr overnatting i London, bare en kort spasertur på en halv kilometer fra Selfridges & Co på Oxford Street og innenfor 10 minutters gange fra Edgware Road undergrunnsstasjon.

Hotellet tilbyr gratis WiFi og har en døgnåpen resepsjon med concierge-service. En deilig frokostbuffé serveres hver morgen, og gjestene kan også nyte lunsj daglig på Z Café samt besøke den koselige baren på stedet.

Les mer om hotellet i London her

Beste hostellet: Wombat’s City Hostel London

billig hotell london

Wombat’s City Hostel London ligger kun en 15-minutters spasertur fra både Tower Bridge og Tower of London. Her finner du en trendy bar/lounge og en avslappende terrasse, i tillegg til moderne romfasiliteter som kjøleskap og mikrobølgeovn. Beliggenheten er også svært praktisk med tanke på offentlig transport – du kan gå til Tower Gateway Station på 7 minutter eller til Aldgate East Station på samme tid.

Her finner du det


Beste sjarmerende hotellet: The Pilgrm Hotel

billig hotell london

Pilgrm Hotel ligger kun en 5-minutters kjøretur fra Hyde Park og Marble Arch. Hvis du er tørst, kan du ta turen innom baren, og hvis du er sulten, kan kafeen friste med et herlig utvalg.

Buckingham Palace og Trafalgar Square er også bare en kort kjøretur unna. Hotellet er kjent for sin vennlige betjening og den roste frokosten som har imponert mange reisende. Når det gjelder transport, ligger Paddington undergrunnsstasjon like i nærheten, og du kan gå til Lancaster Gate undergrunnsstasjon på bare 7 minutter.

Her finner du det


For deg som vil bo litt utenfor sentrum: Holiday Inn London

billig hotell london

Holiday Inn London-Bexley, et IHG-hotell, ligger bare en 15-minutters kjøretur fra O2 Arena.

Hotellet tilbyr en koselig bar/lounge, en avslappende terrasse og en sjarmerende hage blant sine fasiliteter. Dette 4-stjerners hotellet er kjent for sin vennlige betjening, noe som andre reisende også setter pris på.

Her finner du hotellet

Les også: 9 familievennlige hotell i London og 10 luksushoteller i London