10 drømmehoteller i Mexico

Mexico har blitt på kort tid et av de aller mest populære reisemålene for nordmenn. I Mexico får du virkelig oppfylt dine feriedrømmer. Her venter milelange kritthvite strender, kokospalmer og et asurblått hav. Vi i Laurel Nights har plukket frem et knippe lekkerheter i flotte Mexico som passer for den kresne og deg som vil unne deg litt luksus.

Punto Hotel
Punta Hotel

The St. Regis Punta Mita Resort

Er dette det beste hotellet ved Stillehavet? Ja, de sier så ekspertene. En så utrolig høy klasse at man knapt kan beskrive det. Virkelig god golf (to Jack Nicklaus-baner), et stort tennissenter, en av de beste barneklubbene i verden og meget god mat. Stort, profesjonelt og gjennomført. Anbefalt! Her får du alt det fine Mexico har å by på.

Mexico
Mexico

Rosewood Mayakoba

Designet på dette hotellet er så gjennomført at du får lyst til å pakke det med deg for å ta med deg hjem. Et av de aller beste hotellene i verden. Siden det åpnet i 2008 har alle reisende elsket dette hotellet med vidunderlige strender og helt hinsides mat.  

Acapulco
Acapulco

Banyan Tree Cabo Marques

Det er mange fine steder i Acapulco, men dette er noe for seg selv. En helt utrolig plassering med virkelig topp service. På dette hotellet går dine drømmer om en førsteklasses ferie virkelig i oppfyllelse, om drømmen er å ta en pause fra hverdagens mas.  

Ixtapa Resort & Spa

Sammenligner man prisene på dette utrolige stedet med andre konkurrenter kan man få en feilaktig tanke om at dette ikke er like bra. Det er det. Bedre. En romantisk perle hvor alt bare er riktig. Dette er definitivt en opplevelse for livet!  

Cancun
Cancun

Nizuc Resort and Spa

Dette flotte hotellet er noe av det beste Cancun har å tilby. Et paradis på jorda. Et nydelig sted med naturskjønn plassering, luksusfasiliteter og uovertruffen service. Rommene er til å dø for. Her kan du virkelig puste ut og nyte noe av det ypperste Mexico har å by på.  

Hotell, mexico, luksushotell
Hotell, mexico, luksushotell

Las Ventanas al Paraiso

Kåret til det beste hotellet i Mexico, rangert som ett av de tre beste hotellene i Nord-Amerika og med mulighet for spill på fire golfbaner i nærheten i tillegg til vidunderlig mat, service og alt annet man kan forvente seg av en toppklasseresort. Ekstra pluss for alle de romantiske mulighetene på hotellet.  

Hotell, mexico, luksushotell

Banyan Tree Mayakoba

Banyan Tree Mayakoba er et fantastisk sted med flotte ute-og inneområder. Her blir drømmen til en virkelighet. Enestående ro og luksus og en høy faktor av romantikk. Det er ikke tilfeldig at flere velger å gifte seg på denne resorten!  

Hotell, mexico, luksushotell
Hotell, mexico, luksushotell

One&Only Palmilla Resort

Dette lever virkelig opp til sitt navn. Unikt både plasseringsmessig, servicemessig og opplevelsesmessig. Deres suiter blir rangert på topp 10 i verden i svært mange kåringer, og hotellets fasiliteter er akkurat som man kunne drømme om. Å bruke enestående i denne omtalen ville vært over grensen av selvfølgeligheter, men det er ikke langt unna noe som er riktig.  

Hotell, mexico, luksushotell
Hotell, mexico, luksushotell

Hacienda de San Antonio

Vidunderlig hacienda (ranch) har en naturskjønn plassering med luksusfasiliteter. Har du noen gang drømt om å være cowboy (dog i luksusomgivelser), så er dette valget du bør ta. Isolert fra verden kan du virkelig puste ut og nyte noe av det ypperste verden har å by på.

Hotell, mexico, luksushotell
Hotell, mexico, luksushotell

Imanta Resorts Punta de Mita

Et virkelig rolig, stille sted som gir deg det beste av det de Mexicanske resortene kan tilby. Kun 12 villaer, alle av virkelig klasse. Ikke mye å gjøre, men det er også det som bør være tanken hvis du besøker denne resorten. En deilig, privat strand og 2 restauranter. Anbefalt!

LES OGSÅ: Her er Mallorcas lekreste hoteller