Mallorcas lekreste hoteller

Det er mange flotte hoteller på Mallorca. Her er fem hoteller du bør sjekke ut.

Hoteller på Mallorca.
Platja de Palma Beach, Mallorca. Foto: getty

Denne artikkelen er for deg som syns at et hotell er mye mer enn bare et sted man sover. Vi har plukket frem et knippe hoteller på herlige Mallorca som passer alt fra badeferie til en storby-weekend.

Les også: Derfor elsker vi Mallorca

Hotel Can Alomar, Palma

Hoteller på Mallorca.

Palma er Mallorcas største by og ligger innerst i den store og vide Palma-bukten. Her finnes det ovr 100 000 hotellsenger, men vi har funnet noen av de sjeldne perlene. Hotel Can Alomar er et virkelig fint boutiquehotell med supersentral beliggenhet. Denne flotte hotellperlen ligger i en gotisk bygning fra det 15. århundre, som den gang var en av de vakreste i byen. Her oser det kvalitet fra A til Å. I tillegg til meget god atmosfære, fantastisk mat og ypperlig service.

Se mer av hotellet her.

Posada Terra Santa, Palma

Hoteller på Mallorca.

En lekker hotellperle som ligger godt gjemt i et smalt smug i gamlebyen i Palma. Beliggenheten kunne ikke være mer sentral. Dette boutiquehotellet er nyåpnet og bygget i moderne stil i en gammel bygård som tidligere huset en baron og hans familie fra 1600-tallet. Utrolig service, toppklasses komfort, utsøkte detaljer og nydelig mat.

Se flere bilder her-sjekk priser og tilgjengelighet.

Cap Rocat, Cala Blava

Hoteller på Mallorca.

Dette er en flott hotellperle bortgjemt i Palma-bukten, bare en kort avstand fra Mallorcas hovedstad. Dette er egentlig en flott renovert festning med unik arkitektur, terrasser, slående utsikt over Middelhavet, direkte tilgang til sjøen, samt et saltvannsbasseng. Et glimrende sted du vil neppe glemme.

Du finner det her.

Son Julia Country House Hotel, Llucmajor

For en liten edelstein, nydelig plassert like utenfor Palma. Dette flotte hotellet ligger omgitt av vakre 300 år gamle hager. Et snev av historie med alle moderne bekvemmeligheter. Restauranten Las Bovedas Rest er utmerket.

Les mer om hotellet her.

Hotel Rural S’Olivaret, Alaro

Dette er en skikkelig godbit av et hotell. Et idyllisk gårdshotell med aner fra 1500-tallet. Omgitt av grønne åser og urørt natur, beliggenheten kunne ikke vært bedre. Her får du den ultimate avslappingen.

Se flere bilder- sjekk pris og tilgjengelighet.