10 hoteller med det lille ekstra

Lurer du på hvor du skal reise til høsten? Vi har funnet frem 10 spektakulære og inspirerende hoteller, i 10 forskjellige byer rundt omkring i verden.

Ute etter luksushotell? Sjekk de aller beste her

Das Stue – Berlin

Das Stue

Dette 5-stjerners hotellet ble bygget for å formidle et storslått inntrykk. Med blant annet sin spa- og velværeavdeling som tilbyr trening, massasje, solarium og badstue og deres restaurant «5-cinco av Paco Perez» som serverer smakfull mat og har blitt tildelt en Michelin-stjerne, har hotellet definitivt klart å oppnå dette. Du kan også slappe av i Stue Bar og Lounge og nyte god drikke på terrassen når det er bra vær. Hvis du har en interesse for kunst, ligger Kulturforum Kultursenter som huser Berlin Philarharmonic og Neue Nationalgalerie Museum 3,5 kilometer unna. Du finner hotellet her!

Alila Villas Uluwatu – Bali

Alila1

Alila Villas Uluwatu på Bali er et designresort av dimensjoner. Det er altså mange svært fine resorter på Bali, men dette er designperlen av dem, og lett å forelske seg i. Et arkitektonisk mesterverk, og minimalistiske konsepter som oser av avslappende eleganse. Er det en ting vi vil påpeke utover spa, restauranter og noen utrolige rom/hytter, så er det bassenget, og utsikten fra det. Se flere bilder her– sjekk priser og tilgjengelighet.

Alila Villas Uluwatu, Pecatu, Villa, 1 soverom, privat basseng, Terrasse/veranda

Alma Hotel & Lounge – Tel Aviv

Alma

Dette er et fint sofistikert hotell i Tel Aviv nær stranden med meget sentral beliggenhet i Bauhaus området, et området som ligger på Unescos verdensarvliste. Hotellet har en vakker hage og takterrasse. Dette er en liten perle av et hotell med litt bohemsk uttrykk, utrolig hyggelige rom og fantastisk service. I tillegg til egen Nespresso-maskin på rommet og noen guddommelige senger. Du finner det her.

The NoMad- New York

NoMad

Det er mange designhoteller i New York,og det er rett og slett mye å ta av, men skal du virkelig gå for følelsen av å leve som en del av et glossy magasin ville vi gått for The NoMad Hotel. Hotellet er designet i samarbeid med Jacques Garcia, Maison Kitsuné og Bespoken for å nevne noen. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene, verken på dressene til dørmennene eller til ølet som serveres i baren (Le Poulet). Med sitt bibliotek med trapp importert fra sør i Frankrike kan du sette deg ned med en god bok, få servert kaffe eller vin (eller cocktails!) og føle deg som om du egentlig er del av en artikkel i Vogue, for øvrig en følelse du også nok får i de to barene (Nomad og Elephant). Rommene er en opplevelse i seg selv. Alle rommene er designet av Garcia, og er en blanding av klassisk europeisk design med New York-krydder. Hans inspirasjon var leilighetene han selv hadde bodd i da han var ung i Paris. Størrelsene på rommene er også god, og du føler virkelig som om du får litt ekstra luksus ved å bo her. Du finner det her.

St. Pancras Renaissance London Hotel – London

Den strålende Gothic Revival-bygningen ble utformet som et jernbanehotell i 1873 av den berømte, britiske arkitekten, George Gilbert Scott, og er et landemerke i London med sin røde mursteinsfasade og dets høye spir. Londons innbyggere ble veldig glade når det endelig ble brakt til livet igjen som et Marriott-hotell, etter å ha ligget tomt i mange år. I hjertet av det revitaliserende Kings Cross-området, nesten ved siden av Eurostar-stasjonen, ligger det flotte St. Pancras Renaissance Hotel, som gjør den ordinære og dagligdagse togreisen litt mer glamorøs.

Masquis Faubourg Saint-Honoré – Paris

Marquis

Dette moderne, men klassiske hotellet er for de som setter pris på under radaren luksus, som ikke er for flashy som et typisk fem stjerners hotell i Paris. Du kan nyte en avslappende dag på spa og i den private loungen. En frokostbuffét tilbys hver morgen, og baren på hotellet, Le Gilbert, tilbyr drikke og småretter hele dagen. Champs Elysées med alle sine kinoer, kaféer og spesialbutikker ligger bare en 10 minutters gange fra hotellet.

Hotel Silken Puerta America– Madrid

Silken

Dette designhotellet er en opplevelse i seg selv, akkurat som byen Madrid. Hver eneste etasje her er designet av forskjellige arkitekter. Rommene er også meget spesielle og interessante. Baren i hotellet er nærmest legendarisk. Hotellet har ikke akkurat sentral plassering, men for den som liker design og interiør så er dette stedet å besøke. Det er i hvert fall et hotell det er verdt å kikke på uansett, om enn bare på bildene. Du finner hotellet her!

Eclat Beijing – Beijing

Eclat

Eclat er et enestående hotell som virkelig imponerer med sin artistisk og samtid hjemmekoselig atmosfære. Innredning og oppmerksomhet mot detaljer er bemerkelsesverdig, og servicen utmerket. Her kan du velge mellom en rekke temasuiter som Harry Potter og Star Wars. Rett og slett et fantastisk hotell. Du finner hotellet her!

The Serras – Barcelona

The Serras

Et nytt, lite hotell med kun 29 rom. Det betyr likevel ikke at hotellet har alt man kan forvente av et større hotell. Takterrassen har strålende utsikt, baren super og servicen på den øverste hyllen. Marc Gascons, som driver restauranten på hotellet, er vant med å få Michelin-stjerner… Supert! Du finner denne hotellperlen her.  

Sacred House – Kappadokia, Tyrkia Secret House

  Glamorøst. Gotisk. Originalt. Et utrolig herskapshus full av antikviteter. Hvert rom er en overraskelse. Betjeningen er av aller høyeste klasse – her blir du behandlet som en konge. Dette er garantert et av de beste hotellene du noen gang har bodd på.

SecretHouse

Ute etter en luksuriøs hotellopplevelse?

Du finner de aller beste hotellene i verden på Laurel Nights!

LES OGSÅ:

10 drømmehoteller i Mexico

Her kan du bo som kongelig

Hotellperlene du ikke visste fantes