Apollo lanserer nye reiser til «Destinasjon Ukjent»

«Destinasjon Ukjent» innebærer at du bestiller en pakkereise, men lar skjebnen avgjøre hvor i verden du ender opp.  

destinasjon ukjent apollo
Ta del i det ukjente med Apollo. Reisene til ‘Destinasjon Ukjent’ lanseres den 18. april.

NTB pressemelding:

– Nordmenn er over gjennomsnittlig vågale og eventyrlystne, det er utrolig gøy. Ekstra gøy har det vært å se andre store aktører prøve seg på egne versjoner i ettertid. Oppfølgere blir jo derimot sjeldent bedre enn originalen – så vi gleder oss over å kunne gjenta suksessen nå, smiler Beatriz Rivera, kommunikasjonssjef i Apollo.  

Da «Destinasjon Ukjent» ble lansert i 2023, tok det mindre enn to døgn før alle var utsolgt – og det var aldersgruppen 50-79 år som viste seg å være mest spontane. De sto for hele 80 prosent av salget.

Behøver du litt spenning i hverdagen? Prøv deg på «Destinasjon Ukjent» her.

destinasjon ukjent apollo
Apollo utvider tilbudet så kunden kan skreddersy etter sine preferanser og muligheter. Foto: getty

Utvider valgmulighetene 

I 2023 hadde Apollos reisende valget mellom to forskjellige kategorier: Standard og Plus. For Plus-kategorien kunne man sikre seg et minimum av firestjerners hotell ved å betale noen hundrelapper ekstra. Men i 2024 utvider reisearrangøren valgmulighetene betydelig, med hele fire forskjellige kategorier: Standard, Plus, Exclusive og Flight only – som kun omfatter flybilletter.

–  I år har vi tatt enda mer høyde for at det er forskjell på folk – både med tanke på hvor modige og kravstore vi er, og ikke minst hvilket budsjett man har. Med årets reiser har vi derfor valgt å utvide tilbudet. På denne måten kan kunden i større grad skreddersy ferien etter sine preferanser og muligheter – og uten at det går på bekostning av spenningen og totalopplevelsen, forklarer Rivera.  

Apollos reiser til «Destinasjon Ukjent» slippes 18. april. Det er kun et begrenset antall reiser, så her er det førstemann til mølla prinsippet som gjelder! 

destinasjon ukjent apollo
Vil du være litt vågal og se hvor du ender opp? Foto. getty

Praktisk informasjon 

Med «Destinasjon Ukjent» velger kunden utreiseperiode og hotellkategori. Reisemål og hotell blir først avslørt for kunden i slutten av mai.

Avreiseperiode: Fra uke 32 til uke 36

Avreisebyer: Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen

Priser fra:

  • Destinasjon Ukjent Flight Only: fra 798,- (kun flybillett)
  • Destinasjon Ukjent Standard: fra 2498,- (minimum 2+ stjerners hotell)
  • Destinasjon Ukjent Plus: fra 3698,- (minimum 3+ stjerners hotell)
  • Destinasjon Ukjent Exclusive: fra 5998,- (minimum 4+ stjerners hotell)

Sjekk ut «Destinasjon Ukjent» her.


Skjulte perler på Gran Canaria

Gran Canarias skjulte skatter finner du utenfor vanlige turistområder, fra sjarmerende Fataga til vakre Barranco de Guayadeque.