Min beste hotellopplevelse: Bagni Di Pisa

I Toscana, omtrent 15 minutter fra Pisa sentrum, finner du Bagni Di Pisa – en skjult hotellperle i landsbyen San Giuliano Terme.

Bagni Di Pisa ble først skapt som et sommer spa-bolig av storhertugen av Toscana, Francesco Stefano  på 1700-tallet. Dette var en fasjonabel møteplass for blant annet Kong Gustav av Sverige, George IV av England, Vittorio Alfieri, Mary Shelley, kardinalen av York og den kjente italienske dramatikeren,Carlo Goldoni.

Bestill hotellet her. https://www.instagram.com/p/BTtlC9Xlg2g/

Gå i de berømtes fotspor

Hele atmosfæren i denne hotellperlen består av italiensk kunst, historie, natur, og byene Lucca og Pisa. Her går du i fotsporene til hotellets tidligere berømte gjester. På taket er det en flott stjernehimmel, pastellfarger av freskomalerier fra 1700-tallet, med hengende loft, og tregulv. Fra vinduet kan du være heldig og beundre det skjeve tårnet i Pisa. Rommene har uttrekkbar LCD-TV, tilpasningsdyktig air-condition med ønsket temperatur, bad med to vask, en dusj og et separat badekar.

Se flere flotte bilder av hotellet HER!

Hotellrommene gjenspeiler den toskanske kulturhistorien. Seng med gardiner, stort rom til å kunne bevege seg i, og smakfullt innredet interiør med innslag av antikviteter for å fremheve den rustikke stilen som er typisk for Toscana.

Les også: En autentisk reise til Toscana https://www.instagram.com/p/BVBnvVNDGHm/

Lad opp batteriene på spa

Velværesenteret Bagni Di Ponente, har en helt spesiell atmosfære, hvor øst møter vest med friske dufter og nydelige pastellfarger. Her kan du virkelig slappe av og bli bortskjemt. Bagni Di Pisa utmerker seg som et spa-hotell, med tilgang til inne-og utendørsbasseng. Og servicen er på topp! På hotellrommet får du badekåpe og tøfler som du tar med til spaet, eller hvis du skal unne deg en svømmetur i bassenget. https://www.instagram.com/p/BHJ8irFDiFv/


San Giuliano Terme

Bagni Di Pisa ligger i en veldig rolig landsby, men det tar ca 15 minutter med taxi til sentrum, dersom du vil oppleve shopping, god mat, kultur og se det viktigste av alt: det skjeve tårnet i Pisa.

Må gjøre i San Giuliano: Spis deilig, italiensk pizza hos Pizzeria Gastronomia Et smak av ekte italiensk is på Galetaria-yogurteria Bagni de Nerone Besøk Fondszione Cerratelli for å se samling av teaterkostymer Gå rundt for å oppleve en autentisk Toskansk landsby

Finally real italian icecream ???

Et innlegg delt av Milan Botani (@milan.botani)

Checked from my bucketlist ✔️#pisa ?

Et innlegg delt av Milan Botani (@milan.botani)

Tekst: Milan Botani, prosjektleder Reisetips  

Les også:

Ditt neste reisemål: Italienske byer du bare må oppleve

Derfor bør du reise til Italia i høst