Billig og bra hoteller i London

Rimelige hotell i London: Slik får du et billig og bra hotell i storbyen.

Reise til London? Ønsker du et billig og bra hotell i storbyen? Her er guiden for å finne rimelige, og gode hotellmuligheter.

Det å finne et billig og bra hotell i London er ikke lett. Antall rimelige hoteller i byen med nesten aller flest hotellovernattinger av alle er ikke den enkleste jobben.

Med en gang en pris på et hotell i London begynner å bevege seg under tusenlappen så senkes ofte kvaliteten på en god natts søvn for lavt. Det å finne et billig hotell i London er ikke lett.

Vi har l klart å finne billig London-hoteller som gir deg mye for pengene, hoteller som gir deg London på sitt beste.

Alle hotellene kostet under 1000kr per natt da vi sjekket. (16. mai 2022)

Traveloge London Wembley

Dette hotellet ligger rett ved Wembley Stadion, og har derfor også mange gode forbindelser helt inn til sentrum. Rimelig pris, og mange gode fasiliteter.

Her finner du hotellet

Moxy London Heathrow

Lander du på flyplassen er dette et fint valg. Det er kjapt og greit å komme seg inn til byen, og det er i hvert fall enkelt å komme seg til flyet. Et godt og billig hotell i London.

Her finner du hotellet

Red Lion

Dette hotellet ligger rett utenfor London sentrum rett ved Olympiaparken, og har nydelige løsninger som gjør det mulig å nyte oppholdet i storbyen med enkel transport inn til byens mer sentrale strøk. Undergrunnsstasjonen Leystone er rett ved, bruker 30 minutter til Oxford Street. Et veldig fint billig hotell i London.

Her finner du hotellet

4663057_2_z

Hampton by Hilton London Croydon

Svært prisgunstig hotell som ligger et stykke utenfor sentrum i London. Det betyr samtidig at du får en veldig god standard for prisen du betaler.

Det tar deg cirka 40 minutter med tog og bane for å komme til Oxford Street, og det går også tog og buss sent. Det er et shoppingsenter også rett ved hotellet med blant annet Topshop.

Et supert alternativt billig hotell i London.

Se nærmere på hotellet her