19 steder du bør bo i Thailand

Det er mange grunner til å drømme seg helt bort til Thailand. Takbassenger, forførende budoarer, flotte strender og uimotståelig eleganse. Disse nitten hotellene i Thailand byr på det meste – og litt til.

1. Phulay Bay, a Ritz-Carlton Reserve, Krabi

Phulay Bay oser av stil og klasse på alle mulige måter. Her vil luksus få en helt ny betydning og du kan nyte late dager i praktfulle omgivelser. Fem restauranter, spa-anlegg med 11 moderne behandlingsrom og andre fasiliteter er med på å gjøre oppholdet ditt uforglemmelig.

2. 137 Pillars House, Chiang Mai

Dette er et absolutt herlig hotell med topp beliggenhet og nydelig innredede rom. 137 Pillars House er super-avslappende, veldig zen og full av historie. En skjult perle av et hotell!

3. Six Senses Yao Noi, Ko Yao Noi

På Six Senses Yao Noi vil du virkelig føle deg fri og tatt godt vare på. Her møtes luksus og natur i en tropisk symfoni. Det er fokus på detaljer og miljøvennlig design, og du kan nyte personlig tjenester som Guest Experience Maker. Øko-luksus som skjemmer bort alle de seks sansene.

4. DoublePool Villas by Banyan Tree, Phuket

Hele Banyan Tree-resortet er utrolig vakkert, men DoublePool Villas er virkelig kompleksets crème de la crème. Hotellet er enestående, privatbassenget er blant de største du kan noen gang få og stemningen er helt magisk. Dette er utvilsomt et perfekt sted for romantisk ferie eller bryllupsreise.

5. Mandarin Oriental Dhara Dhevi, Chiang Mai

Å komme hit er omtrent som å gå inn i et eventyr. 54 suiter, 64 villaer og 5 hus designet som en historisk thailandsk luksusby, og regnet som et arkitektonisk mesterverk. Hotellet har et spa i verdensklasse, en liten shoppingby med 20 butikker, et bibliotek med over 5 000 bøker, og Lanna Kids Club hvor barna kan blant annet lære thaiboksing og det å lage thailandsk mat. Dette er virkelig et unikt og eksepsjonelt hotell!

6. Rayavadee, Krabi

På Rayavadee kan du virkelig leve ut drømmen om luksus og total avslapping i resortets 102 private villaer. Her snakker vi praktfulle rom, flotte fasiliteter og suveren service i en tropisk oase midt mellom to helt vidunderlige strender og Krabi Marine nasjonalpark. Anbefales!

7. The Siam, Bangkok

Er du ute etter en unik opplevelse og en flukt fra travle Bangkok-sentrum, er The Siam stedet for deg. Hotellet er flott og mystisk, og du vil elske det så snart du trer inn. Stille, elegant, thai-luksus servert på en ydmyk måte.

8. The Peninsula Bangkok, Bangkok

Her blir du imponert av den staselige kolonisjarmen. Det er likevel den upåklagelige servicen, og fokuset på detaljer som virkelig skaper beundring. Sko er polert ved å trykke på en knapp og din favorittfrokostplass blir husket under ditt opphold. Et must!

9. Mandarin Oriental, Bangkok

Denne tidløse skjønnheten ble bygd i 1879, og var faktisk det første hotellet i Thailand. Hun har vokst seg eldre med eleganse og verdighet, og utstråler fortsatt en viss mystikk, et legendarisk og fremragende hotell med spektakulær utsikt over den travle Chao Phraya-elven. Her kan du velge mellom 393 rom med tradisjonell eleganse eller i overdådig thailandsk stil. Rett og slett et enestående hotell!

Se flere bilder av hotellet her.

10. Banyan Tree Spa Sanctuary, Phuket

Utmerket resort med førsteklasses fasiliteter som ligger blant blomsterhager med eksotiske fugler. Her tilbys villaer med eget basseng, og spaet på Banyan Tree er i verdensklasse. Servicen her er som du skjønner på et temmelig høyt nivå.

11. Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa, Ko Yao Yai

På Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa kan du skjemme deg bort i fantastiske omgivelser og herlig utsikt. Rommene er freshe og de mange detaljene i utskåret treverk etter nord-thailandsk stil gir en wow-faktor. Luksuriøs komfort på en idyllisk øy med privat strand og nydelig mat.

12. Four Seasons Resort Koh Samui, Ko Samui

Et familievennlig hotell med strålende fasiliteter. Profesjonelt gjennomført med virkelig vakre villaer. Luksus slik du ønsker det, og service slik du drømmer om.

13. The Nai Harn, Phuket, Thailand

The Nai Harn ligger på en av Phukets mest populære strender for de lokale- Nai Harn Beach. Her får du et perfekt utgangspunkt for utflukter og opplevelser på øya, og attraksjoner som Ya Nui og Ao Sane er tilgjengelig for deg som ønsker å snorkle. I tillegg får du en spektakulær utsikt over Phukets mest fotograferte attraksjon – Promthep Cape.

14. Paresa Resort, Phuket

Dramatisk utsikt med luksus og avslapning! Paresa Resort er svært idyllisk plassert med helt utrolig utsikt, suiter med virkelige størrelser (hva med 140 kvadratmeter eller en villa med 160 kvadratmeter?), vidunderlig mat og en egen beach club. Et rent paradis?

15. Intercontinental Hua Hin Resort, Hua Hin

Et virkelig flott hotell med super beliggenhet og pent innredede rom. Her kan du benytte butlerservice 24 timer i døgnet, toppmoderne treningsstudio og spa-anlegg, et stort utendørsbasseng og hele syv spisesteder. Et virkelig nydelig sted.

16. Hotel Muse Bangkok Langsuan, Bangkok

Dette er et prisgunstig fem-stjernes hotell med en lekker og virkelig gjennomført stil. Rommene er relativt få, men flott innredet, og det skaper en intim og minneverdig atmosfære. Husk å spørre om den «hemmelige» inngangen til den øverste takterassen.

17. Four Seasons Resort Chiang Mai, Chiang Mai

Resortet ligger midt i en risfarm med klassisk thaiarkitektur og en service og gjestfrihet du sent vil glemme. Her får du en helt enestående opplevelse som vanskelig lar seg beskrive, men må oppleves. Rett og slett et magisk sted!

18. Soneva Kiri, Trat

Et herlig resort på en vidunderlig øy med svært vakre gjesterom og stor gjestfrihet. Langt fra kjedens luksusstandard, men veldig nære ved toppen av det du kan drømme av å oppleve for et overnattingssted. Vidunderlig fortreffelig.

19. Shangri-la Hotel, Bangkok

Du vil nesten føle som om du har kommet til Shangri-La ved å besøke dette hotellet, og selv om det kan virke som et dårlig ordspill er det veldig sant. Dette er en liten oase i hjertet av Bangkok med upåklagelig service, topp beliggenhet, personlig butler og et av Asias beste spa-anlegg.

Les også: 

Den ultimate guiden til vakre Thailand