Hoteller på Mykonos

Her er hotellene som vil gjøre ferien på Mykonos enda bedre.

Foto: Getty

Drømmer du om krystallklart vann, blendende solskinn og en atmosfære som løfter sjelen? Da er Mykonos din ultimate destinasjon denne sommeren. Med sine blendende hvite sandstrender, sjarmerende gater, og pulserende natteliv, er denne greske øya en drømmeaktig oase som venter på å bli utforsket.

Mykonos – perlen i det greske øyriket

Utforsk de smale brosteinsbelagte gatene i Mykonos by, hvor hvitkalkede hus med dører og vinduer i blått og rødt danner et idyllisk landskap. Ta deg tid til å vandre rundt i de trange smugene, hvor du vil oppdage sjarmerende butikker som selger alt fra lokalt håndverk til internasjonale designerklær.

For de som lengter etter avslapning og solfylte strender, skuffer ikke Mykonos. Elia Beach, Paradise Beach og Super Paradise Beach er alle velkjente destinasjoner som tilbyr myk sand, krystallklart vann og et utvalg av strandbarer og restauranter.

Hoteller i Mykonos

En stor del av ferien er selveste hotellet, og hotellene i Mykonos skuffer ikke. Fra boutiquehoteller med utsøkt design til luksuriøse strandferiesteder ved kysten, Mykonos tilbyr et bredt utvalg av overnattingsmuligheter som passer til enhver smak og preferanse. Nyt førsteklasses fasiliteter, utsøkt mat, og enestående gjestfrihet mens du utforsker alt denne greske øya har å tilby.

Santa Marina

Nydelig hotell som passer perfekt til bryllupsreise. Foto: Hotels

Dette femstjerners feriestedet på Mykonos, eies av den samme lokale familien som åpnet det for fire tiår siden, som gjør det ekstra unikt.

På dette resortet kan du nyte egen private strekning av sandstrand som ikke mange hoteller kan skryte av. Santa Marina inkluderer 105 rom og suiter med havutsikt og private plaskebassenger, i tillegg til et utvalg av 13 store villaer, strandklubb skjermet fra de mektige kykladiske vindene, og to uendelighetsbassenger.

Du kan nyte en bedre middag på hotellets restauranter eller noe godt å drikke på Buddha Bar Beach.

Magien til hotellet ligger i dens utrolige beliggenhet – se solen forsvinne bak fjelltoppene og megayachtene passerer sakte forbi og du vil glemme alt av bekymringer og stress.

Se flere bilder av hoteller her.

Palladium Hotel

Du kan både seile og snorkle i nærheten av dette hotellet. Foto: Hotels

Palladium Hotel Mykonos er en blanding av luksuriøs komfort og boho-chic dekor i en fantastisk vakker beliggenhet. Så snart du ankommer hotellet kjenner du at hverdagens stress forsvinner og skuldrene senkes. Hotellet tilbyr sine gjester den ultimate ferieopplevelsen og har mottatt utallige priser for nettopp det.

For å gjøre ferien så behagelig som mulig, kan du som gjest benytte deg av tjenester som gratis transport til og fra flyplassen, gym, pool slack bar, butikk, bil- og motorsykkelutleie, båtturer, spa og basseng.

Hotellet har til og med et Instagram hjørnet! Ja, et designet område hvor gjestene kan ta Instagram-vennlige bilder og dele sine minner fra oppholdet.

Se flere bilder her.

Mykonos Theoxenia

Hotell i luksuriøs stil i nærheten av Vindmøllene i Mykonos. Foto: Hotels

Mykonos Theoxenia er et forførende hotell som inkorporerer den klassiske kykladiske stilen med et minimalistisk preg. Det består av syv geometriskordnede rektangler i en stor hage, som sammen smelter sammen for å skape en oase av flytende romslighet, symmetri, oliventrær, kaktuser og duftende urter i hjertet av Mykonos. Et perfekt sted for alle som er opptatt av design, estetikk og ikke minst en ferie som skal nytes fra morgen til kveld.

Førtini lekre rom og suiter har lyse marmorbadekar, polstrede vegger, senger kledd i lin og spesialdesignede møbler. Alle terrassene vender mot havet eller bassenghagen.

Les mer om hotellet her.

Kensho Ornos

Hotell i luksuriøs stil med spa, i nærheten av Ornos-stranden. Foto: Hotels

Med sine innbydende, skjulte barer og hemmelige svømmebassenger, varme karbad-grotter og fleretasjes solterrasser, gir Kenshõ Ornos følelsen av å trå inn i en av Eschers uoppnåelige fantasier, utført i luksuriøs stil som et boutiquehotell.

Designet er moderne og elegant, med generøse mengder glassdører, hvite vegger. Alle rom er unike og ingenting er overlatt for tilfeldigheter, slik som signaturstykker fra anerkjente italienske møbelprodusenter som Riva 1920, Baxter og Mogg.

Den åpne restauranten imponerer både interiørmessig men også når det kommer til smak. Book et rom på dette hotellet i sommer.

Se flere bilder her.


Once in Mykonos

Det hadde ikke vært galt å nyte et par timer med denne utsikten. Foto: Hotels

Dette hotellet har noen av de beste utsiktene på Mykonos.

Det er ikke nok med at alle rommene er har terrasser og havutsikt for å nyte solnedgangene, personalet er superhyggelige og glemmer ikke hvordan du vil ha kaffen din om morgenen.

Svøm i det private bassenget eller dypp tærne i det uendelige bassenget på takterrassen eller spis et herlig måltid på terrassen akkurat ved den gyldne timen når solen synker bak de bratte åssidene som er prikket med lyse hvite villaer og vindmøller.

Se flere bilder av hotellet her.

Les også: Et av Europas vakreste byer

Saint John Hotel Villas & Spa

Utforsk de vakre strendene i nærheten, nyt solnedgangen fra din private terrasse, eller la deg forkjæle i hotellets luksuriøse spa. Foto: Hotels.

Saint John Hotel Villas & Spa på Mykonos er et førsteklasses reisemål som tiltrekker seg besøkende med sin blendende skjønnhet og enestående gjestfrihet. Beliggende ved en fredelig bukt på øya, tilbyr dette luksuriøse hotellet en uforglemmelig opplevelse av avslapning og foryngelse.

Med sitt elegante design og imponerende fasiliteter, inkludert private bassenger og en eksklusiv spa, innhyller Saint John gjestene i luksus og komfort. De romslige villaene og suitene med fantastisk havutsikt gir en følelse av ro og harmoni.

Hotellets gourmetrestauranter byr på en kulinarisk reise gjennom autentiske greske smaker og internasjonale retter, tilberedt av dyktige kokker som tar gastronomi til nye høyder.

Enten du er på jakt etter romantisk tilbaketrekning, familieferie eller en livlig ferie med venner, tilbyr Saint John Hotel Villas & Spa den perfekte balansen mellom avslapning og underholdning.

Se flere bilder av hotellet her.

Denne kosmopolitiske øya er en lekeplass for de som søker etter solfylte dager og livlige netter. Med et pulserende natteliv som matcher de berømte strendene, er det ikke rart at Mykonos er et favorittreisemål blant jetsettet. Her finner du flere hoteller i Mykonos.

Les også: Warszawa – byen du må oppleve.