Det nye shoppingmekka

Det høres ut som du leser opp listen fra en side i Vouge: Burberry, Cartier, Emilio Pucci, Ermenegildo Zegna, Givenchy, Loewe, Max Mara, Omega, Rolex, Miu Miu, Christian Louboutin, Pucci er bare noen av navn på designerbutikkene som har inntatt Design District i hotte Miami.

Miami skyline at daytime

Moteverdens mektigste navn står på rekke og rad gjennom Floridas råeste by og det siste innskuddet er ikoniske Louis Vuitton. Brett opp armene, legg lommeboken øverst i vesken og ta på deg gode sko. Dette er kardio-økten for alle moteslavene!  

Ut å reise? Søk etter hoteller her.

Foto: Phillip Pessar

Design District

(3841 NE 2ND AVENUESUITE #400MIAMI, FL 33137 ) Design District er en blanding og en feiring av mote, arkitektur og kunst. Det er derfor ingen overraskelse at stadig flere og større navn innen disse sjangere velger å lokalisere sine butikker nettopp i dette området. 50-tallet har hatt en tydelig innflytelse og satt sitt preg på fasadene i distriktet og de shopping-glade turistene får en klar følelse av Art Deco tiden. It- nabolaget vokser i utrolig fart og du finner både eksklusive restauranter, butikker, gallerier og leiligheter i dette flotte strøket. I slutten av 2016 er det forventet at gatene fylles opp med over 120 designerbutikker, et boutique hotell, 15-20 restauranter og utallige leiligheter og villaer av den mest fasjonable sorten.

Lev det gode liv

Det amerikanske solskinns-paradiset byr på så mye mer enn enestående strender,skyfri himmel, krystallklart vann og uslåelig shopping. Det pulserende utelivet er godt dokumentert både gjennom reiseagenter, TV, film og i det siste sosiale medier. Dans deg gjennom tropiske nattetimer på et av de mange hotte nattklubbene og kjendiseide restaurantene. Opplev historien til byen som representerer mange fantastiske kulturer. Senk skuldrene og nyt livet på en solseng eller utforsk museer, parker og hager. Miami tar deg i mot med åpne hender. Sjekk ledig hotell i Miami

Shopping

Sawgrass Mills

Ser du etter fjorårets modeller og vil gjøre kupp, er du nødt om å dra på Sawgrass Mills. Dette er en outlet, eller rettere sagt en landsby. 350 butikker som Nike, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Gap, 5th Saks Fifth Avenue, Bed Bath & Beyond, Target, AllSaints og Marshalls er bare noen av merkene du finner på det som er USAs største outlet!

Med leiebil kan du oppleve Miami enda bedre.

Lincoln Road Mall

Miami Beach

Dette er Miamis svar på 5th Avenue. Åpent til langt på kveld med restauranter på begge sidene av gaten. Her kan du planlegge en shoppingtur og kombinere det med en koselig middag. Husk at både mat og drikke er viktig mellom kardio-øktene. Her finner du hoteller ved Lincoln Road.

Ting å gjøre

Det burde være obligatorisk å bestille seg billetter til en basketballkamp på American Airlines Arena.

Everglades Safari park: parken ligger en 30-45 minutters kjøretur fra Midtown. En båttur koster rundt 25 dollar og tar 45 minutter hvor du får med deg både et show, alligatorfarmen, tilgang til parken og mye mer. Dette er noe ikke mange vet om, så du får en helt annen opplevelse. Gøy for både store og små.

South Beach  er kanskje en stereotypisk del av Miami, men et absolutt must om du ferierer her.  Se surfere leke seg på de turkisblå bølgene, sporty mennesker som ruller langs stranden på gode, gamle rulleskjøyter langs Ocean Drive og nyt deilig frisk frukt som selges på stranden mens du følger med på livvaktene i sine gjenkjennelige, fargerike tårn. Spis en lunch og ta en drink sammen med kjendisene på en av de mange kafeene og loungene som er åpne fra morgen til seint på natten.

Nikki Beach Club og Opium Garden er steder for å se og bli sett.

man preparing cuban cigars

Få en smakebit av Cuba og besøk Little Havana. ( SW 8th St at SW 15th Ave )

Calle Ocho (SW 8th Street) er området som symboliserer «The American Dream» hvor mange hundre kubanere bosatte seg etter at Fidel Castro tok over makten i Cuba i 1959. Restauranter og butikker du finner her er kopiene fra Cuba. Se «Domino Park» spiller sjakk og dominos,  hør på fengende musikk og kjenn lukten av sigarer.

Vizcaya Museum  & Gardens er som tatt ut av en eventyr. En nydelig italiensk inspirert villa med fantastiske hager, fontene, basseng og kasino.

Key Biscayne er kanskje ikke like populært som Miami Beach, men absolutt verdt et besøk.  Vil du komme deg unna menneskene og støyet, er dette stedet hvor du kan slikke sol og slappe av mens du nyter timene på sølvfarget strand.

Palm Tree In Key Biscayne Miami Florida,USA

Key Biscayne er en idyllisk strand

PicMonkey Collage

Anmeldelsene fra gjestene lyver ikke. Her får du uovertruffen service, fasiliteter i toppklassen og en deilig ferieopplevelse. Se flere bilder og les mer om dette hoteller her

Museer

Du kan også få kulturelt påfyll når du er i Miami Beach – stikk for eksempel innom The Wolfsonian FIU, et kombinert museum, bibliotek og forskningssenter der du ofte finner spennende utstillinger. På Miami Children’s Museum kan du ta med barna,  mens de voksne kan ta turen til World Erotic Art Museum.

Spis her

Naked Taco Enorme smaker, nydelig farger og avslappet atmosfære gjør dette til et perfekt sted for en koselig lunch eller middag etter noen timer i solen. Nyt en kald øl eller en frisk Margerita.

Steve’s Pizza Det er ikke til å skjule at du kan velge mellom ganske så mange pizza restauranter når du er i USA. Spørsmålet er bare hvilken er bra? Spør du en fra Miami, vil de mest sannsynlig svare Steve`s. Med sin flagship butikk i Miami( siden 1973), har kjedet ekspandert til resten av landet, men det er her du god italienks( eller som de i USA ofte kaller Neew York-style) pizza. Tynn, sprø bunn toppet med lokale og ferske ingredienser.

Når du er i Miami må du smake ordentlig god sjømat. Ta turen innom bistroen, Mandolin hvor middelhavs-maten står på menyen.

Mandolin-Harvest-Luncheon-19735

Køene er lange så her er det lurt å reservere bord i forkanten. Andre populære restauranter for sjømat er Makato, Bianca og Khong River House.

El Carajo: Mange under seg over beliggenheten til restauranten, som er en gammel bensinstasjon, men se bort i fra det og du vil få en nydelig matopplevelse. Her får du spansk tapas og vin på sitt beste.

For en smakebit av Cuba er Exuisito restauranten det riktige stedet å booke. Maten er fullpakket med utrolige smaker og prisene er svært så vennlige.

Her tar du drinker:

The Broker Shaker Crown Room Living Room The Regent Coctail Club Miami er en by med mye liv og det er ingen overdrivelse at festen varer fra morgen til kveld. Verdenskjente DJs, store folkemengder og eklektisk atmosfære er noen av kjennetegnene til utelivet. Noen steder er vanskeligere å komme inn på enn andre, så her gjelder det å møte opp litt tidligere slik at du unngår de verste køene og folkemengdene.

Her danser du natten lang:

Grand Central

Nikki Beach Club

Bamboo

Magnum Lounge

Skal du først sove, kan du sove her

miami
Foto: Per Christian Jacobsen

Alle ledige hoteller finner du her

InterContinental Miami

2222_523_z

Sjekk ledige rom på dette hotellet her

Grand Beach Hotel Surfside West

Ta en titt på dette flotte hotellet og sjekk ledige rom

JW Marriott Marquis Miami

3779394_94_z

Se flere bilder av hotellet her

Mandarin Oriental Miami

Se om de andre rommene og fasilitetene på dette hotellet passer deg

Les også:

La Manga: Europas Key West

Bryllupsreisen du drømmer om

Dette er Norges surfeparadis