Dette er milliardærenes favorittby

I følge The Guardian, er London selve milliardærhovedstaden. Det skal være hele 67 milliardærer som holder til i byen, noe som gjør den til den mest populære av vest-Europas hovedsteder. På andreplass finner vi Paris med 25 milliardærer, etterfulgt av Geneva med 18. Det er nok ikke tilfeldig at rikingene har valgt London som sin lekeplass – byen har luksuriøse opplevelser rundt hvert et gatehjørne hvis bare lommeboka tillater det. Gjør som milliardærene, og opplev de beste hotellene og restaurantene London har å by på.

Gourmetmiddag

London er full av gourmetrestauranter og gastronomiske opplevelser, og kan på mange måter sies å være en foodies drøm. Du kan for eksempel nyte en bedre middag på Galvin at Windows – den populære restauranten med en Michelinstjerne og smakfull britisk sjømat. En Michelinstjerne har også Club Gascon, hvor du får mat inspirert av det sydvestlige Frankrike. Husk at det kan lønne seg å booke bord på forhånd!

Galvin
club-gascon-london-1

Her finner du flere restauranter i London. 

Sov med stil

Hvis du kunne tenke deg en natt med ekte luksus, trenger du ikke lete lenge. Vi har funnet frem fem luksuriøse hotellalternativer til din neste Londontur – er et av disse ditt neste stoppested?

Jumeirah Carlton Tower

858368_200_z

Hotel 41

13749962

InterContinental London Park Lane

7528_292_z

Baglioni Hotel London

23515_157_z

Four Seasons Hotel London at Park Lane

20098_61_z

Her finner du flere lekre Londonhoteller.

Les også:

Slik får du tidenes Londontur

De 21 beste hotellene i London

Den virkelig store London-guiden