Dette er noen av verdens beste kafeer

10 kafeer som imponerer reisende med god kaffe, atmosfære, beliggenhet og historie.

verdens beste kafeer
To av kafeene på denne listen ligger i Oslo. Foto: Fuglen

Når du er på ferie, er et besøk på en kafé en must. Det gir deg en perfekt pause fra sightseeing og en mulighet til å utforske lokale matvarer og kultur. I tillegg tilbyr kafeer ofte gratis Wi-Fi, slik at du enkelt kan holde kontakten eller planlegge videre reiser.

Verden er full av fantastiske kafeer, men her er noen av de aller beste som har fått et solid rykte gjennom diverse kåringer og anmeldelser.

Café de Flore (Paris, Frankrike)

Café de Flore er en kjent kafé i Paris, elsket av forfattere og intellektuelle opp gjennom årene. Det er et herlig sted å sitte ned med en kopp kaffe og se på livet som går forbi.

Kafeen ligger i det livlige Saint-Germain-des-Prés-området, kjent for sine kunstgallerier, bokhandlere og trendy butikker. Besøker du Café de Flore, kan du også utforske dette vakre nabolaget mens du nyter atmosfæren på kafeen.

Besøk hjemmesiden her

Hotelltips i Paris: Molitor Hôtel & Spa Paris

Blue Bottle Coffee (San Francisco, USA)

Blue Bottle Coffee er kjent for å være en pioner innen kaffebrenning med sitt sterke fokus på ferske råvarer og bærekraftig tilnærming til kaffe.

Når du besøker Blue Bottle, får du en virkelig fersk kopp kaffe fordi de rister kaffen rett før servering.

Besøk hjemmesiden her

Hotelltips i San Francisco: The St. Regis San Francisco

Café Tortoni (Buenos Aires, Argentina)

Café Tortoni er en av de eldste kafeene i Buenos Aires, med en elegant art nouveau-stil. Det er et flott sted å prøve argentinsk mate og oppleve byens bohemske atmosfære.

Mange kjente personer har besøkt Café Tortoni, som Jorge Luis Borges og Albert Einstein. Å besøke kafeen gir deg følelsen av å være en del av Buenos Aires’ historie og kreative miljø.

Besøk hjemmesiden her

Hotelltips i Argentina: Palacio Duhau – Park Hyatt

Monmouth Coffee Company (London, Storbritannia)

Monmouth Coffee Company er en kjent kaffebar i Borough Market, London, som fokuserer på å tilby høykvalitets kaffe fra hele verden.

Personalet på Monmouth Coffee Company er lidenskapelige og kunnskapsrike om kaffe. De kan hjelpe deg med å utforske forskjellige kaffetyper og finne noe som passer din smak.

Besøk hjemmesiden her

Her bor du bra i London: Sofitel London St. James

Café Central (Wien, Østerrike)

Café Central er en historisk kafé i Wien, kjent for sin vakre innredning og klassiske kaffehusopplevelse. Mange berømte forfattere og kunstnere har besøkt denne kafeen.

På Café Central kan du nyte et bredt utvalg av kaffedrikker og autentiske østerrikske bakverk, som Sachertorte og Apfelstrudel. Det er det perfekte stedet å oppleve ekte østerrikske smaker.

Besøk hjemmesiden her

Hotelltips i Wien: Steigenberger Hotel Herrenhof

The Coffee Academics (Hong Kong)

The Coffee Academics er kjent som en pioner innen kaffekultur i Hong Kong. De er kjent for å være innovative med kaffebrygging og lage spennende kaffekreasjoner.

The Coffee Academics har flere praktiske beliggenheter rundt om i Hong Kong, så det er enkelt å besøke dem uansett hvor du er i byen.

Besøk hjemmesiden her

Hotelltips i Hong Kong: The Ritz Carlton Hong Kong

Café de la Paix (Paris, Frankrike)

Café de la Paix er en annen legendarisk kafé i Paris, ved Operaen, som har vært et populært møtested for kjente personligheter og besøkende siden 1862.

Kafeens beliggenhet ved Place de l’Opéra gjør den til et ideelt stoppested under sightseeing i Paris. Du kan kombinere et besøk her med å utforske nærliggende severdigheter.

Besøk hjemmesiden her

Her bor du bra i Paris: Prince de Galles

Fuglen Coffee (Oslo, Norge)

En kaffebar med en unik stil og fokus på kvalitetskaffe. De har også en avdeling i Tokyo, Japan.

Kafeen har en koselig atmosfære med vintageinnredning og avslappet stemning. Det er et flott sted å slappe av og nyte en god kopp kaffe.

Beste hotell i Oslo: Sommerro

Besøk hjemmesiden her

Tim Wendelboe (Oslo, Norge)

Tim Wendelboe er en tidligere verdensmester i barista, lidenskapelig opptatt av kaffe og deler gjerne sin kunnskap og ekspertise med besøkende. Her kan du lære mye om kaffe og bryggemetoder.

Kaffebønnene deres blir nøye utvalgt og brennes med stor omhu for å sikre den beste smaken.

Besøk hjemmesiden her

Ikonisk hotell i Oslo: Grand Hotel Oslo

Devoción (Bogotá, Colombia)

Devoción er en kaffebar som fokuserer på å tilby fersk kaffe av høy kvalitet fra Colombia, dyrket og brent lokalt.

De er involvert i lokalsamfunnet og støtter sosiale prosjekter i Colombia. Når du besøker kafeen, støtter du deres arbeid for å fremme bærekraft og kaffekultur.

Besøk hjemmesiden her

Hotelltips i Bogotá: Four Seasons Hotel Bogotá


Overnatte på et flytende hotell i Paris?

OFF Paris Seinen er Frankrikes aller første flytende hotell som tilbyr alle besøkende det lille ekstra!

Denne artikkelen er skrevet med hjelp av KI