5 tips til helgetur

Vi lengter etter sol og varme, samtidig som mange av oss drømmer om en weekendtur sammen med våre nære og kjære. Her er våre beste tips til helgetur!


Søk og sammenlign fly og hoteller hos Momondo.


Det evigpopulære London

Det er så mange grunner til at London stadig vokser i popularitet og nordmenn generelt aldri får nok av den britiske storbyen. For det første er flyreisen kort. For det andre London det perfekte reisemålet for alle aldre. Shoppingmuligheten er enorm, restaurantutvalget er ubegrenset, utelivet er helt fantastisk og turistattraksjonene vokser i antall hvert år. Du kan rett og slett ikke kjede deg på helgetur i London. Søk på hoteller i London her!

Dropp gjerne Oxford Street om du ikke orker store folkemengder og sats heller på shopping i Regent Street og Bond Street. Du bør også prøve å besøke et av Londons kjente markeder som Camden Market eller Portobello Road Market.

Ta en titt på Radisson Blu Edwardian Bloomsbury Street Hotel.

Klikk deg inn til bildegalleri her.

Søk på hoteller i London her eller ta en titt på Topp 10 luksushoteller her.

Søk og sammenlign fly og hoteller her!


Solfylte Barcelona

Barcelona fascinerer og overrasker, og er ulikt alt annet man har sett. Her finner du særegne kunstneres verker spredd utover i det offentlige rom, mote med et eget, forlokkende preg, glade mennesker som liker å feste hele natten, og veldig, veldig god mat. Barcelona er en av de få storbyene i Europa der du kan få by og strand på samme tur, og hvis vi sjekker yr.no så er det sjelden annet enn sol i katalonernes hjemby. En perfekt helgetur med shopping, god mat og mye sol. Her finner du oversikt over alle hoteller i Barcelona.

Tips til den shoppingglade: Er du en av de som bare elsker vintage, og syns det er utrolig gøy å utforske butikker med unike klær? Da er gaten Riera Baixa noe for deg.

Sjekk gjerne ut Le Meridien-hotellet som ligger midt i byen. Dette hotellet vil passe vennegjengen som vil ha spa, shopping, restauranter og store attraksjoner rett utenfor døren.

Et hotell anbefalt av gjester er The Serras.

Dette elegante femstjerners-hotellet frister med mer enn bare flott beliggenhet, stilfulle rom og god servise. Er du glad i god mat skuffer ikke The Serras. Unn deg en gourmetmiddag på Michelin-stjerne restauranten og avslutt kvelden med coctails på takterrassen og en slående vakker utsikt over sjøen.

Her kan du klikke deg gjennom hotelles bildegalleri.

Her finner du oversikt over alle hoteller i Barcelona


Du blir forelsket i Amsterdam

Amsterdam er definitivt en av Europas kuleste byer, noe ikke alle har fått med seg. Vi som har besøkt byen kommer tilbake gang på gang, og gjerne på helgetur. Amsterdam sjarmerer deg i senk ved første øyekast og du kan ikke annet enn å bli forelsket og fortapt. Den fantastiske arkitekturen, de utallige kanalene, de fargerike gatene, utsøkte restaurantene og de hyggelige menneskene. For ikke å glemme det forrykende utelivet! Vil du shoppe, drikke champagne og danse natten lang bør du oppføre Amsterdam som din neste destinasjon!

Med billige flybilletter er det mulighet for å unne seg litt luksus. Hva med W Amsterdam med tre restauranter, spa, basseng, takterrasse og treningssenter? Se flere bilder av hotellet her.

Se alle hoteller i Amsterdam her.


København blir vi aldri lei

Det er noe med København og nordmenn. En form for kjærlighetsaffære kanskje? Vil du shoppe, har du kommet til rett by. Enten du er på utkikk etter sesongens kuleste sko, moteriktige nøkkelplagg eller trendy accessories finner du det her. Mange av de kjente skandinaviske merkene som Filippa K, Designers Remix, Acne, Part Two, Day Birger Mikkelsen og ikke minst Malene Birger har butikker som ligger på rekke og rad. I gågaten Strøget finner du de fleste internasjonale kjente merkevarene, men den artige shoppingen kan du gjøre i de små trange gatene i nærheten. Der er de fleste av butikkene spennende og unike. Utenom shopping er det mange kulturelle aktiviteter og ta for seg i denne byen. For å oppleve noe litt annerledes kan du ta turen til fristaten Christiania. Her går du umiddelbart inn i en helt annen verden, men husk at det ikke er lov til å ta bilder. Ellers kan du ta en titt på ”Havfruen”, dette er mye av kjennetegnet på København. Herfra kan du tusle mot slottet og få med en av gardens oppvisninger.

Vi kan lage lange lister over steder du bør besøke, ting du bør se og retter du bør spise. København er en byen som hele tiden er i utvikling, hele tiden overrasker og aldri slutter å forføre oss nordmenn. Her kan du lese om de beste insidertipsene til København.

Her finner du oversikt over overnattingsteder til helgetur i København.

Kjøre buss til København? Søk bussbilletter her.

Hotellet Kong Arthur ligger ved Peblinge Sø i København sentrum. Herfra kan du spasere bort til Tivoli og Strøget.

Her finner du bilder og priser. Dette miljøvennlige hotellet frister med mye mer enn bare beliggenhet og statusen som en av verdens første CO2- nøytrale hotell. Her kan du som gjest nyte både italiensk, spansk og japansk mat, nyte en dag på spa eller bare slappe av på et av de fine hotellrommene etter en lang dag med sightseeing og shopping.

Her finner du oversikt over overnattingsteder i København.


Smellvakre Wroclaw

Byen med tusen broer. Har du enda ikke besøkt den fantastiske polske byen, har du gått glipp av mye! En vellykket helgetur er synonymt med Wroclaw. Storbyen har blitt en favoritt på grunn av sin fascinerende historie, vakre arkitektur, utrolige shoppingmuligheter og uendelig lang liste med restauranter. Wroclaw vokser og vokser. Besøkte du byen for noen år tilbake , kan du nesten være sikker på at du ikke kommer til å kjenne igjen halvparten av severdighetene, for ikke å snakke om de gigantiske kjøpesentre som dukker opp overalt.

Hva med et besøk til Hydropolis, en supermoderne utstilling om vann. Ta en spasertur og fotoseanse rundt eksotiske planter og trær i Den Japanske Hagen, se det forrykende fonteneshowet, dra på konsert, drikk coctails eller polsk øl i en av de hundre restaurantene i Gamlebyen eller ta en turistbuss som guider deg gjennom fortryllende Wroclaw. Og det beste av alt – det meste er fortsatt ganske billig så her kan du virkelig unne deg luksus uten at du tømmer sparekontoen (selv om det også er fullt mulig). Lyst å vite mer rom Wroclaw? Les vår guide til den vakre byen her.

Her finner du hoteller i Wroclaw.

Vil du bo midt i smørøyet med gangavstand til alle severdigheter, vakre Gamlebyen samtidig som du vil ha luksus? Sjekk ut The Monopol Hotel. Book en femretters middag på hotellets restaurant – du kommer ikke til å angre.

Se bilder av de herlige rommene og den flotte takterrassen her.

Her finner du flere hoteller i Wroclaw


Les også:

Weekendtur: Besøk magiske Krakow

Opplev gylne Praha

Weekendtur: Billig og bra i Riga