Her bør du spise brunch i New York

Vi trenger egentlig å overbevise noen om at New York er byen du kan besøke gang etter gang – uten å bli lei. Byen som aldri sover klarer alltid å overraske, imponere og by på noe nytt og spennende. I juni kom gladnyheten som forvandlet søndagene i storbyen : staten ga restaurantene i New York lov til å servere alkohol fra klokken 10, istedet for klokken 12. Du lurer kanskje på hva dette betyr? Det innebærer at alle new yorkere og du kan nyte en fantastisk brunch med et glass Mimosa eller en Bloody Mary! Condè Nast Traveler har laget en liste over de beste brunch-stedene i The Big Apple der både god maten og drikkemenyen vil gi deg en bedre start på dagen. Her finner du oversikt over alle hotellene i New York.Se etter flybilletter her.


Lafayette, NoHo

Dette er en kafé og et bakeri som hyller det franske kjøkkenet.

Lafayette THA GAWD!

Et bilde publisert av Danielle GEE (@daniellegeeme)

  De færreste trenger å overbevises om at menyen byr på eksepsjonelt gode retter. Her kan du ta en titt på deres BRUNCH-meny. Velg mellom fjærlette brioche og pain au chocolat eller unn deg en delikat eggerøre med chevrè og trøfler. Vin og drinkmenyen er fargerik og spennende. Prøv en Pimm`s Cup eller Aviation Royale. Her finner du hoteller i New York. Kanskje du har lyst å unne deg litt luksus? Da anbefaler vi The NoMad Hotel.

The NoMad Hotel

5-stjernershotell I Chelsea og i nærheten av alt du trenger å se i New York. Rommene er en opplevelse i seg selv. Alle rommene er designet av Garcia, og er en blanding av klassisk europeisk design med New York-krydder. Hans inspirasjon var leilighetene han selv hadde bodd i da han var ung i Paris. Størrelsene på rommene er også god, og du føler virkelig som om du får litt ekstra luksus ved å bo her. Hotellets restaurant har også vunnet pris for enestående mat! Bestill hotellet her.

Balthazar, Soho

A heaping serving of our #scrumptious #pommesfrites for a #happy #nationalfrenchfryday ??? #balthazarny (? michaelgrimmphoto ) #frenchfries #frenchfry Et bilde publisert av Balthazar Restaurant & Bakery (@balthazarny)

Dette er et av de mest ikoniske brunch-stedene i storbyen siden 1997. Befinner du deg i New York, bør Balthazar settes opp på din liste. Ikke la deg lure av interiøret. Maten, drinkene og dessertene er utsøkte! Den fransk bistroen deles opp i en restaurantdel og et lite bakeri. Har du ikke tid til å sette deg ned til brunch – bør du i det minste løpe innom bakeriet for deres herlige kaffe og bakevarer. Den kjente restauranten befinner seg i et av New Yorks mest populære områder- Soho. Her finner alt fra byens beste shopping til de kuleste barene. Soho er en soleklar favoritt når det kommer til opplevelser av New York. Området som tidligere var fylt av fabrikker og varehus er nå et av de mest populære og kule nabolagene på Manhattan. Lyst å unne deg en natt eller to i fasjonable Soho? Vi får ikke skrytt nok av hotellet NOMO SOHO.

3606282_52_z

Hotellet har en fantastisk beliggenhet midt i Soho. Alle rom er innredet i hvitt og kongeblått – det samme gjelder resten av hotellet. Servicen er upåklagelig og du skal ikke se bort i fra at du møter på en kjendis eller to på hotellets kjente restaurant eller takterrasse. Se bilder av hotellet her.Her finner du oversikt over alle hotellene i New York.Se etter flybilletter her.

Sarabeth`s

Brunch is served! Seafood Cobb salad | applewood smoked bacon | fluffy buttermilk pancakes with strawberries | roasted granola with organic yogurt and strawberries & bananas #NYC #newyork #manhattan #eatnyc #eatingnyc #brunch #brunchaholic #nycdining #newforkcity #eeeeeatsnyc #eatupnewyork #topnyrestaurants #breakfast #nycfoodie #beautifulcuisines #infatuation #nyceeeeeats #foodvsco #instafood #foodshare #igfood#top_city_bites #onthetable

Et bilde publisert av Supichanee T. (@suetinysue)

Denne restauranten er en favoritt hos mange Upper East Side damene og ser du på The Real Housewives og New York, vet du at de har besøkt Sarabeth`s opptil flere ganger. Med lokaler på Upper East Side, Central Park South, Park Avenue South, Tribeca og Upper West Side, kan du velge beliggenheten som passer deg best. Det eneste vi krever at du faktisk dropper salaten og bestiller deres berømte Lemon & Ricotta pannekaker, Eggs Benedict eller Fat & Fluffy Waffles. Lokalene ved Central Park byr på sitteplasser ute og det er ingenting som slår en deilig brunch og en utsikt over den grønne oasen midt i The Big Apple. Her finner du alle hotellene på Upper East Side.

3253_259_z

Hotellet The Lowell har fått veldig gode anmeldelser av fornøyde gjester. Her finner du bilder og mer informasjon om dette hotellet.

The Smith

Work hard brunch harder ?: @r32dbp #sunday #brunch #eeeeeats Et bilde publisert av The Smith (@thesmithnyc)

 «Comfort food» med en amerikansk vri. Filosofien til The Smith er å gjøre gjestene glade – enten det er i form av frokost, brunch, middag eller dessert. The Smith har flere restauranter, blant annet i området Midtown.Du kan droppe frokost og bestill bord til en tidlig brunch. Etter en lang og festlig lørdag kan menyen på The Smith kurere formen. Frister det ikke med Vanilla Bean French Toast, Breakfast Pot Pie eller Smores in Jar? Uhøytidelig, folksomt, sosialt og veldig New York! Et populært hotell i Midtown området er blant annet Hotel 48LEX. Booker du overnatting her-våkner du til en ekte New York-utsikt med Chrysler-bygningen og Grand Sentral i gangavstand.

Her kan du sjekke ut byens mest populære luksushoteller.Her finner du oversikt over alle hotellene i New York.Se etter flybilletter her.

EGG, Williamsburg

Don’t hate me ’cause I’m beautiful. ☕️?

Et bilde publisert av HuffPost Women (@huffpostwomen)

Kjent som et av de beste stedene for brunch befinner seg faktisk ikke på Manhattan men i Williansburg, Brooklyn. Ifølge CNTraveler kan du fort møte på kø utenfor det populære spisestedet. Rustikk og industri-interiøret møter en menyen inspirert av sørstat-favoritter som biscuits and gravy, grits and eggs. Den type frokost får du ikke hjemme i Norge! Her kan du søke etter flybilletter. Brooklyn er den mest folkerike bydelen, med mange attraksjoner å se. Det finnes mange deler av Brooklyn som anses å være ghetto, men bydelen kan fortsatt tilby et hav av kulturelle og gastronomiske opplevelser. Alt fra hip hop-musikk til trendy shopping og en fantastisk utsikt over Manhattan skyline. I Brooklyn finner du Coney Island, det legendariske strandområdet med tivoli – og selvfølgelig Brooklyn Bridge.Boutiquehotellene er kanskje de mest sjarmerende. Noen av verdens mest kjente rappere kommer nettopp fra Brooklyn, deriblant Jay Z, The Notorious B.I.G og Lil Kim. Om du først har planer om å ta turen hit, er det verdt å vite at bydelen igjen deler seg opp i 4 nabolag som du bør få med deg: Willliamsburg er fullt av gallerier, musikkscener, utesteder og restauranter. Red Rock er et havneområde som i dag er fullt av uterestauranter om sommeren. Her bør du nyte en kopp kaffe med en fantastisk utsikt over både Frihetsgudinnen og Manhattan. Dumbo ligger under Manhattan Bridge, og i dag er dette et trendy område med interiør-og designerbutikker som du ikke finner andre steder. Gå en tur langs strandpromenaden hvis solen er fremme, eller ta deg en drink på The River Café. Downtown Brooklyn er fult av restauranter og gode shoppingmuligheter.   Med direktefly til New York er det ikke lenger så vanskelig å unne seg en langhelg i storbyen. Sjekk ut alle hotellene i Brooklyn her.

Cupping Room Cafe

SoHo is always a good idea, especially when salads like this are involved ?? Et bilde publisert av Emily & Michelle (@picsofourplates)

Du har ikke smakt kaffe som hos The Cupping Room! Havregrøt med frukt, pannekaker, burgere, all type egg, biff og utsøkte drinker fyller bordene og menyen. En perle i Soho som byr på fantastisk mat, koselig atmosfære og en herlig start på dagen enten det er en søndag eller onsdag. The Cupping Room er et must og en anbefaling fra oss i Reisetips. Søtt, salt, varmt eller kaldt – menyen vil kunne tilfredsstille alle dine behov og mer. Denne restauranten vil ikke skuffe smaksløkene dine. Ikke vent med å besøke denne fantastiske byen. Søk og sammenlign priser på flybilletter her. 

Lovely spring day in SoHo, Brunch is on! Et bilde publisert av The Cupping Room Cafe (@cuppingroomcafe)

Book hotell i en av verdens mest spennende byer og utgi deg på et mat-eventyr denne sommeren! Se alle ledige hotell her.

Baccarat Hotel & Residences New York

Baccarat Hotel har klassisk, elegant parisian hotellstil som er designet av ingen andre enn to designere fra Paris: Gilles & Boisser. 5-stjerneshotellet er lokalisert nær Rockefeller Center, og er fordelt på et innendørsbasseng, 114 gjesterom, restaurant, bar og helsestudio. Bestill hotellet her.Les også: Ta med vennegjengen til New York!