Her finner du verdens vakreste kvinner

puertorico2

Vi har gått vitenskapelig til verks for å se hvor du bør dra på ferie for å faktisk finne verdens vakreste kvinner.

Det vil si, vi har sjekket ut det meste vi kan finne av kilder på hvor de vakreste kvinnene kommer fra. Og, menn. Det var dog mye enklere.

Miss Universe

Det er all grunn til å tro at en konkurranse hvor man kårer universets vakreste bør være et greit utgangspunkt for å finne ut hvor verdens vakreste kvinner kommer fra. Ikke overraskende er det USA som har vunnet flest ganger, med 8. Nummer to er Venezuela med 7 seire. Tredje mest seire har Puerto Rico med 5 seire. Ser man på antall seire i forhold til innbyggertall er det derfor ingen tvil om at Puerto Rico er det landet med flest vakre kvinner per innbygger.

Sjekk luksushoteller i Puerto Rico her … men kan det virkelige være noe Donald Trump bestemmer over som er riktig?

Miss World

Dette er den eldste missekonkurransen i verden, og kan derfor være et godt utgangspunkt for å finne ut hvem som har de aller vakreste kvinnene. Flest seire har Venezuela, med 6 seire. Nest flest seire har India med 5. Tredjeplassen innehas av … Storbritannia(!) med ire. Så verdens vakreste kvinner er da fra Venezuela.

Sjekk hoteller i Venezuela her

Selv om vi ser en liten trend her med Venezuela på begge kåringer så er det litt overraskende at Storbritannia etter Miss Worlds kriterier har verdens tredje mest vakre kvinner…

Brasil?

I en del kåringer ble Brasil sagt at hadde verdens vakreste kvinner, deriblant hos Daily Mail. Uansett om det skyldes samba eller ei så finnes det gode argumenter for at det kan være noe i det.

Sjekk våre 20 grunner til å reise til Brasil her

theron

Hva med Sør-Afrika?

Ser man på alle kåringer gjort av verdens vakreste kvinne de siste 40 årene så er det Charlize Theron som har vunnet flest kåringer i magasiner og på nettsider. Theron er fra Sør-Afrika, og vi slår derfor  et slag for nettopp det landet. … men kan en kvinne fra Sør-Afrika bety at landet bør være øverst? Les vår guide til Sør-Afrika her

122837882

Reiseekspertenes valg

Traveller’s Digest har også laget sin liste, og selv om mange av landene fra over også er representert så er det vårt naboland Sverige som kommer helt øverst.

166110082

Demokratiet bestemmer

Såpass mange forskjellige land på førsteplass kåret av redaksjoner, journalister og modelleksperter betyr at det eneste som virkelig kan avgjøre det hele er demokratiet. Nettsiden Girls on a Map har latt sine brukere avgjøre.

Det vil si – hvilket land har det høyeste gjennomsnittet gitt til kvinner flest i det landet. På siden må man nemlig gi poeng til kvinner før man ser hvor de er fra. Da er svaret, selvfølgelig og naturlig, Norge. For ordens skyld, Sverige er på sjetteplass.

 PS! For menn er det mye enklere. I nesten alle kåringer og rangeringer er det Australia.