Foto: Hotels.com

Ny kåring: Oslo-hotell blant Europas beste

Dette er de 10 beste hotellene i Europa, ifølge Condé Nast Traveller.

Hvert år publiserer det anerkjente reisemagasinet Condé Nast Traveller sine lister med rangeringer av hoteller over hele verden der hver leser får stemme frem sin favoritt i Readers’ Choice Awards. I år er Oslo-hotellet, Hotel Continental, med på listen.

Det ærverdige hotellet er kåret til det 9.beste hotellet i Europa. I tillegg havnet luksushotellet på tredje plass i reisemagasinets prestisjetunge liste over de beste hotellene i Nord-Eruopa, sammen med The Thief, som havnet på fjerde plass.

Les mer om Hotel Continental her.

Gjennom fire generasjoner har Hotel Continental blitt bygd opp av én og samme familie – midt i hjertet av Oslo. I tillegg til sine 155 luksuriøse rom og suiter, har hotellet fem restauranter som byr på en spennende mat-og vinmeny. Kjøkkensjef Stig Drageide tilbereder maten med sesongens råvarer, inspirert av europeisk kjøkken.

Det er derimot den kjente Theatercafeen som er et «must» for Oslo-besøkende. Kafeen åpnet dørene i 1900, og har helt siden da vært et stamsted for norske kunstnere og skuespillere. Du får et lite stykke av norsk kulturhistorie med hele 81 portretter på veggene, som gjengir norske kulturpersonligheter, forfattere, skribenter, skuespillere, malere, musikere og komponister. Og om du er lysten på et glass vin eller dessert, er et besøk her aldri skuffende.

«Vi likte alt og spesielt den veldig flotte Julior Suiten vi fikk er så lekker. Var så nydelig med badekar og regndusj og kaffemaskin 🌺👍🌸🌸Vi spiste 3 ganger på Theatercafeen 👍😍❤️» – en anmeldelse fra Hotels.com

Det 5-stjerners luksushotellet er under oppbygging og er ferdigstilt i desember 2018. Hele 153 rom vil bli renovert, i tillegg til en stor hotellsuite på 240 kvm. Første del av prosjektet er ferdig med en helt ny resepsjon, lobby lounge og Oslos nye it-sted; Bar Boman.

Bestill deg et opphold her.

 

Dette er de 10 beste hotellene i Europa

1.Baur au Lac, Zürich

2.Abadia Retuerta LeDomaine,Valladolid, Spania

3. Hotel Metropole, Monte Carlo

4. Mystique, A Luxury Collection Hotel, Santorini

5. Finca Cortesin Hotel Golf & Spa, Malaga, Spania

6. Fairmotn Hotel, Hamburg

7. Bau-Rivage Palace, Sveits

8. Das Stue, Berlin

9. Hotel Continental, Oslo

10. Belmond Hotel Splendido, Portofino, Italia


Les også:

De beste spisestedene i Oslo

Grand Hotel Oslo er kåret til Norges beste suite-og forretningshotell

10 ting du må gjøre i Oslo