Hotellene som byr på det beste

Selv med en svak krone, reiser vi som aldri før. Med den kommende vinteren er det mange av oss som drømmer om å komme seg bort fra den grå hverdagen. På ferie vil vi ha det bedre enn til vanlig og søker dermed litt ekstra luksus. Kanskje du ser etter en unik utsikt du kan våkne til hver dag, eller vil du og familien bo på en strandvilla? Mange ser etter vinteridyll som kan tilby en unik nyttårsaften eller en herlig ferie i romjulen. Vi har samlet 5 hoteller som oppfyller de fleste krav om luksus på ferie.

Reisetrender

Reisetrendene viser at hotellet er vår nye destinasjon. Hotellvalget er like viktig som reisemålet i seg selv. Stadig flere av oss vil ha et hotell som er tilpasset våre behov og ønsker, samtidig som hotellene tilpasser seg og sine segmenter mot ulike målgrupper og temaer. Laurel Nights er en oversikt over de aller beste hotellene i verden. Her finner du luksushoteller over hele verden. De beste nettene du kan ha på utrolige hoteller, resorter og andre overnattingssteder.

5 fantastiske hoteller

Phulay Bay, a Ritz-Carlton Reserve i Krabi, Thailand

PicMonkey Collage

Her finner du listen over de beste hotellene i Thailand. Dette fantastiske 5-stjernershotellet ligger langs bredden av Andamanhavet i Krabi. Her er det luksus hele veien fra butler-tjeneste, evighetsbasseng, et spa, 5 restauranter til de luksuriøse rommene omgitt av tropiske hager. Dette hotellet oser av stil og klasse på alle mulige måter. Se flere bilder og les mer om et av Thailands perler her. Stadig flere nordmenn besøker ferieparadiset Maldivene. Etterspørselen etter gourmetrestauranter, private bassenger, treningfasiliteter og enestående villaer midt på vannet har stor. Det som engang var et bryllupsreise destinasjon, har den siste tiden blitt et populært reisemål for nordmenn. Laurel Nigts har oversikten over de flotteste hotellene på Maldivene.

The Oberoi Rajvilas, Jaipur, India

PicMonkey Collage2

Dette hotellet inviterer deg inn i en rosa palass og tar deg tilbake i tiden der priser og prinsesser levde det glamorøse livet omringet kun av det aller beste. Hotellets imponerende arkitektur, vakre hager og upåklagelig service gir alle gjestene et uforglemmelig opphold på alle måter. Her kan du se flere bilder og lese mer om dette hotellet.LaurelNight har gitt dette hotellet 3 laurbær. Finn ut hvilke andre hoteller i India har kommet utmerket seg her.

Le Moulin Du Roc i Champagnac-de-Belair, Frankrike

PicMonkey Collage1

Se flere bilder av dette sjarmerende hotellet her. Le Moulin du Roc ligger i Champagnac de Belair i sentrum av Périgord, og ble bygget i 167. Dette utrolige sjarmerende hotellet består av 13 rom fordelt på 3 bygninger. Omringet av et labyrint av gangbruer, terrasser og trappe. Hotellet har en Michelinbelønnet restaurant som er like elegant som den er gjennomført. Restauranten har faktisk hatt sin Michelin-utmerkelse siden 1979, så da vet du at dette hotellet holder på sin høye standard og leverer når det kommer til eksklusivitet og sjarm. I tillegg til usøkte retter, kan du nyte en eller flere av de 800 vin-variantene fra hotellets vinkjeller. Frister det? Ta en titt på bilder og søk ledige datoer her.Se flere imponerende hoteller i Frankrike på Laurel Nights.

Baccarat Hotel and Residences New York i New York

PicMonkey Collage3

New York er aldri en dårlig ide, og kanskje du har lyst å booke nyttårsfeiringen i byen som aldri sover? Da bør du ta en titt på Baccarat hotellet. Baccarat er opprinnelig et krystallfirma som har solgt krystaller i over 250 år. Nå er det er luksushotell med tydelige spor av krystaller i alt fra hotellets yttervegger til lobbyen til de 12 rommene. Den franske elegansen gjenspeiles i flere detaljer. Førsteklasses håndkler på badene, franske parfymer til alle gjestene og de usøkte franske rettene på hotellets restaurant er bare en pekepinne på hvor nøye og detaljert interiørarkitektene Gilles & Boissier var. Dette er et hotell i New York som er verdt et besøk. Se flere bilder av rommene og beliggenheten her.Vil du drømme deg bort i New Yorks fantastiske hoteller, kan du se listen over de mest imponerende her.

The Omnia, Sveits

PicMonkey Collage5

Et verdensklasse-hotell med en beliggenhet som rett og slett er majestetisk, sommer og vinter. Du kommer til dette hotellet gjennom en tunnel til en klippe over Zermatt, og lever som kongelig. Som gjest kan du nyte raffinert internasjonal mat laget av sesongens råvarer i restauranten eller på terrassen. Etter middag kan du slappe av på sofaen foran peisen med en espresso eller en grappa. Spaet tilbyr ulike behandlinger for å slappe av etter en dag i frisk fjelluft. Gjesteanmeldelsen sier sitt: «Over all forventing«. Her vil vinterdrømmen gå i oppfyllelse. Se bildene av rommene og les mer om dette fantastiske hotellet her.På Laurel Nights finner du andre førsteklasses-hoteller i vidunderlige Sveits. Lyst å få mer ferieinspirasjon?  Les om hvordan du får London på budsjett og luksusDisse landene vil vi besøke i 2016[adservice-comparison-feed]