Hoteller med 17.mai frokost, lunsj og middag

Til alle som planlegger en spesiell feiring av 17. mai, har vi satt sammen en liste over hoteller som tilbyr servering på nasjonaldagen.

Med disse hotellene kan du starte nasjonaldagen med en fantastisk feiring og nyte deilige retter sammen med familie og venner. Sjekk ut hotellenes hjemmesider for bordsettingstider, og husk å være tidlig ute med å reservere bord!

🇳🇴 Grand Hotel, Oslo

Servering: Lunsj, middag og bar

Bli med på årets 17. mai-feiring på Grand Hotel i Oslo! Her kan du oppleve en fantastisk dag midt i byen med utsikt til Det kongelige slott og Karl Johans gate. Grand Hotel har arrangert nasjonaldagsfeiring i nesten 150 år, og de har mange spennende tilbud på menyen. Du kan velge mellom en overdådig buffet i bankettsalene Rococo, Speilen og Salongene, eller en nydelig 3-retters middag i Palmen Restaurant. Hvis du vil ha en unik opplevelse, kan du delta på 17. mai-konseptet på Eight Rooftop Bar med DJ og forfriskninger. Det er også mulig å droppe innom baren fra kl. 15.00 men aldersgrensen er 20 år. Vær oppmerksom på at det er kun et par ledige bord til 17. mai-buffeten. Bordbestilling skjer gjennom hotellets hjemmeside.

🇳🇴 Hotel Bristol, Oslo

Servering: Lunsj, middag og bar

I år kan du feire nasjonaldagen på Hotel Bristol med en 17. mai-buffet i store festsal i 2. etasje Det vil tilbys en smaksopplevelse med fokus på norske råvarer, sesongbaserte retter og fristelser fra hotellets eget konditori. 17.mai-lunsjen serveres på Bristol Grill, hvor de tilbyr en spesiell 17.mai a la carte lunsjmeny. For de som vil oppleve en elegant klassisk pub, ligger Bristol Pub på hjørnet av Hotel Bristol og serverer hjemmelagde smashburgere basert på tørrhengt kvalitetskjøtt fra Bristol Grill. Puben er åpen fra kl. 12:00, og det er mulig å bestille bord online.

Ser du kun etter et sted å nyte en deilig drink, kan du besøke Bristol Gin Bar, som er åpen fra kl. 12:00. Du trenger ikke å bestille bord på forhånd; det er bare å komme innom når det passer deg.

🇳🇴 Radisson Red Økern, Oslo

Servering: Lunsj, middag og bar

Vil du ha en litt roligere feiring utenfor byens kjas og mas, er Radisson Red Økern Oslo det perfekte valget for deg. Dette er kun et lite steinkast unna sentrum, men du kommer vekk fra all ståheien som finner sted i sentrum denne dagen. Du inviteres til «rooftop Vibes» på Oslos beste takterasse med panoramautsikt over byen. Hotellet serverer både lunsj og middag med cava og prosecco. Det vil også være en DJ til stedet som står for underholdning og stemning. Ta kontakt med [email protected] for å reservere bord.

🇳🇴 Karl Johan Hotel, Oslo

Servering: Frokost

Hvis du vil starte nasjonaldagen med en frokostopplevelse midt på Karl Johan, bør du bestille bord på Karl Johan Hotel.

Prisen for frokostbuffeten med et glass bobler er NOK 595 per person. Dersom du ikke vil ha bobler til, kan du velge frokostbuffet for voksne til NOK 445 per person. Barnebuffeten for barn mellom 4-12 år koster NOK 245 per person.

Åpningstidene er fra kl. 07.00 til kl. 12.00, så du har god tid til å nyte frokosten og komme deg videre til andre aktiviteter. Bestill bord ved å sende en e-post til [email protected] eller ved å ringe på telefonnummeret 23 16 17 00.

🇳🇴 Sommerro, Oslo

Feir nasjonaldagen ved å bestille bord på Sommerro. 17.mai-menyen koster 845 kroner og blir servert i ekspedisjonshallen.

🇳🇴 Britannia Hotel, Trondheim

Servering: Lunsj, middag og bar

Sikre deg bord til 17. mai-feiringen på Britannia Hotel. Hotellets restauranter og barer har som tradisjon å tilby flotte mat- og drikkeopplevelser til nasjonaldagen. Vær med på en overdådig 17. mai-buffet i Palmehaven & Britannia Hall, eller en eksklusiv champagnelunsj i Speilsalen, høye smørbrød og kaker i Britannia Bar. Opplev en avslappet atmosfære i Vinbaren, samt hotellets smakfulle menyer i Brasserie Britannia og Jonathan Grill. For å toppe det hele, vil det foregå en Artist In Residence konsert i Palmehaven på kvelden, med ingen ringere enn Sissel Kyrkjebø.

🇳🇴 Hotel Norge, Bergen

Servering: Frokost, lunsj og middag

Bli med på storslått nasjonaldagsfeiring på Hotel Norge i hjertet av Bergen. Start dagen med en bugnende 17. mai-frokostbuffet i The Meeting Studios og på Mezzaninen, med smakfull mat. For private grupper opptil 30 personer tilbys det eget lokale med balkong.

Café Norge på bakkeplan åpner kl. 09.00 med DJ og fantastisk stemning hele dagen. Matservering starter kl. 11.00. Dagens høydepunkt er 17. mai-lunsjbuffet i Restaurant Nova med nydelig utsikt over byen. Det vil bli servert smakfull mat i verdensklasse, med kalde og varme retter.

🇳🇴 Clarion Hotel The Edge, Tromsø

Servering: Frokost, lunsj, middag og bar

Clarion Hotel the Edge kjører fullt 17. mai program hele dagen. Dagen starter med hotellets frokost tilpasset den store anledningen. Pris: 345,- for voksne / 175,- for barn mellom 6-12 år. Barn under 6 spiser gratis i følge med foresatt. Fra klokken 10:00 er det lagt opp til aktiviteter for barna og hotellet har fylt opp deres 17. mai-kafé med kakebord av deres eminente pastry-avdeling, og det vil være pølser, brus med mer.

For de som ønsker en større middag, kan hotellet tilby en 17. mai-buffet. Buffeten vil ha tre bordsettinger; klokken 13.30-15.00, klokken 15.30-17.00 og klokken 17.30-19.00. Prisen for buffeten er 545,- for voksne og 210,- for barn mellom 6-12 år. Barn under 6 år spiser gratis i følge med foresatte. Drikke utenom kaffe og te kan kjøpes i tillegg. Buffeten vil inneholde en rekke kalde, varme og søte retter, og vil være preget av nasjonaldagens klassikere. Det vil også være en egen buffe tilgjengelig for de yngste.

Hotellet er også kjent for sin takterrasse, og du kan feire 17. mai med byens beste utsikt i Skybar på toppen av The Edge. ID: 20+. For å reservere bord til frokost eller buffé kan du sende en e-post til [email protected]. Det er viktig å merke e-posten med enten «frokost» eller «buffet» for å sikre riktig booking.

🇳🇴 Lily Country Club

På Lily Country Clubs 17. mai-feiring er det garantert stemning med festbuffet, musikk og underholdning, pølser og is hele dagen. Alt er på plass for den feiringen. Hotellet har også en utendørs bar, Courtyard Terrace, med egen DJ.

🇳🇴 Hotel Victoria

Hotel Victoria tilbyr mange muligheter for å feire Norges nasjonaldag. Frokost serveres fra 08-10 med et bredt utvalg av mat, brunsj er tilgjengelig kl 12.00, 14.00 og 16.00. På menyen finner du også mye
tradisjonell mat. Ellers åpner Salon du Nord kl. 11.00 som tilbyr en egen meny med smørbrød og småkaker.

🇳🇴 Losby Gods

På 17. mai tilbyr Losby Gods en 3-retters meny med tradisjonelle norske smaker. Hotellet er perfekt for venner og familier som ønsker å komme vekk fra mengden og nyte god mat i rolige og naturskjønne omgivelser. Restauranten er åpen fra 12.00-18.00, og dekoreres med norske flagg, friske blomster og tradisjonelle farger.