Hoteller med 17.mai frokost, lunsj og middag

Til alle som planlegger en spesiell feiring av 17. mai, har vi satt sammen en liste over hoteller som tilbyr servering på nasjonaldagen.

Få tidenes 17.mai-feiring på ett av disse hotellene med servering. Foto: Hotels

Med disse hotellene kan du starte nasjonaldagen med en fantastisk feiring og nyte deilige retter sammen med familie og venner. Sjekk ut hotellenes hjemmesider for bordsettingstider, og husk å være tidlig ute med å reservere bord!


🇳🇴 Grand Hotel, Oslo

Servering: Lunsj, middag og bar

Bli med på årets 17. mai-feiring på Grand Hotel i Oslo. Her kan du oppleve en fantastisk dag midt i byen med utsikt til Det kongelige slott og Karl Johans gate. Grand Hotel har arrangert nasjonaldagsfeiring i nesten 150 år, og de har mange spennende tilbud på menyen. Du kan velge mellom en overdådig buffet i bankettsalene Rococo, Speilen og Salongene, eller en nydelig 3-retters middag i Palmen Restaurant.

Hvis du vil ha en unik opplevelse, kan du delta på 17. mai-konseptet på Eight Rooftop Bar med DJ og forfriskninger. Det er også mulig å droppe innom baren fra kl. 16.00 men aldersgrensen er 20 år. Vær oppmerksom på at det er kun et par ledige bord til 17. mai-middagen. Bordbestilling skjer gjennom hotellets hjemmeside.


🇳🇴 Hotel Bristol, Oslo

Servering: Lunsj, middag og bar

I år kan du feire nasjonaldagen på Hotel Bristol med en 17. ma- buffé i store festsal i 2. etasje. Det vil tilbys en smaksopplevelse med fokus på norske råvarer, sesongbaserte retter og fristelser fra hotellets eget konditori. 17.mai-lunsjen serveres på Bristol Grill, hvor de tilbyr en spesiell 17.mai a la carte lunsjmeny. For de som vil oppleve en elegant klassisk pub, ligger Bristol Pub på hjørnet av Hotel Bristol og serverer hjemmelagde smashburgere basert på tørrhengt kvalitetskjøtt fra Bristol Grill. Puben er åpen fra kl. 12:00, og det er mulig å bestille bord online.

Ser du kun etter et sted å nyte en deilig drink, kan du besøke Bristol Gin Bar, som er åpen fra kl. 12:00. Du trenger ikke å bestille bord på forhånd; det er bare å komme innom når det passer deg.


🇳🇴 Radisson Red Økern, Oslo

Servering: Lunsj, middag og bar

Vil du ha en litt roligere feiring utenfor byens kjas og mas, er Radisson Red Økern Oslo det perfekte valget for deg. Dette er kun et lite steinkast unna sentrum, men du kommer vekk fra all ståheien som finner sted i sentrum denne dagen. Du inviteres til «rooftop Vibes» på Oslos beste takterasse med panoramautsikt over byen.

Vi har testet Radisson RED Oslo Økern

Radisson RED Oslo Økern har åpnet dørene for gjester og vi har testet ut det nye RED-konseptet. Dette er vår mening om hotellet.


🇳🇴 Karl Johan Hotel, Oslo

Servering: Frokost

Hvis du vil starte nasjonaldagen med en frokostopplevelse midt på Karl Johan, bør du bestille bord på Karl Johan Hotel.

Prisen for frokostbuffeten er NOK 425 per person. Barnebuffeten for barn mellom 4-12 år koster NOK 225 per person.

Åpningstidene er fra kl. 07.00 til kl. 11.30, så du har god tid til å nyte frokosten og komme deg videre til andre aktiviteter. Bestill bord ved å sende en e-post til [email protected] eller ved å ringe på telefonnummeret 23 16 17 00.


🇳🇴 Sommerro, Oslo

Feir nasjonaldagen ved å bestille bord på Sommerro.

Velg 17. mai på restaurantene Tak, Izakaya eller Ekspedisjonshallen. Alle har matservering mellom 12:00-20:00. Ekspedisjonshallen og Izakaya har baren åpent fra 12:00 til 22:00.

På Tak får du spektakulær utsikt over Oslo, Izakaya serverer japanske deleretter og drinker, mens Ekspedisjonshallen er Frogners storhue med eksepsjonell stemning.


🇳🇴 Britannia Hotel, Trondheim

Servering: Lunsj, middag og bar

Sikre deg bord til 17. mai-feiringen på Britannia Hotel. Hotellets restauranter og barer har som tradisjon å tilby flotte mat- og drikkeopplevelser til nasjonaldagen.

Vær med på en overdådig 17. mai-buffet i Palmehaven & Britannia Hall, eller en eksklusiv champagnelunsj i Speilsalen, høye smørbrød og kaker i Britannia Bar. Opplev en avslappet atmosfære i Vinbaren, samt hotellets smakfulle menyer i Brasserie Britannia og Jonathan Grill. I Speilsalen inviteres det til fem-retters Champagne-lunsj i anledning 17. mai.

Prisen for 17.mai-buffé i Palmehaven & Britannia Hall er 1195 kroner per person for voksne og 495 kroner for barn (inntil 12 år). Den serveres fra 12:00 til 15:00.


🇳🇴 Hotel Norge, Bergen

Servering: Frokost, lunsj og middag

Bli med på storslått nasjonaldagsfeiring på Hotel Norge i hjertet av Bergen. Start dagen med en bugnende 17. mai-frokostbuffet i The Meeting Studios og på Mezzaninen, med smakfull mat. For private grupper opptil 30 personer tilbys det eget lokale med balkong.

Café Norge på bakkeplan åpner kl. 11.00 med DJ og fantastisk stemning hele dagen. Dagens høydepunkt er 17. mai-lunsjbuffet i Restaurant Nova med nydelig utsikt over byen. Det vil bli servert smakfull mat i verdensklasse, med kalde og varme retter fra klokken 13:00 til 16:00.


🇳🇴 Lily Country Club

På Lily Country Clubs 17. mai-feiring er det garantert stemning med festbuffet, musikk og underholdning, pølser og is hele dagen. Alt er på plass for den feiringen. Hotellet har også en utendørs bar, Courtyard Terrace, med egen DJ.


🇳🇴 Hotel Victoria

Hotel Victoria tilbyr mange muligheter for å feire Norges nasjonaldag. Frokost serveres fra 08-10 med et bredt utvalg av mat, brunsj er tilgjengelig kl 12.00, 14.00 og 16.00. På menyen finner du også mye
tradisjonell mat. 17.mai-frokosten serveres fra klokken 08:00, mens lunsjen serveres fra klokken 12:30-17:00 til 845 kroner for voksne og 425 kroner for barn fra 6 år.


🇳🇴 Losby Gods

På 17. mai tilbyr Losby Gods en 3-retters meny med tradisjonelle norske smaker for 795 kroner. Hotellet er perfekt for venner og familier som ønsker å komme vekk fra mengden og nyte god mat i rolige og naturskjønne omgivelser. Restauranten er åpen fra 12.00-18.00, og dekoreres med norske flagg, friske blomster og tradisjonelle farger.


Hotell Oslo

Hotell Oslo: Dette er Oslos beste hoteller

Når du skal besøke den norske hovedstaden og trenger et sted å bo, har vi samlet en liste over anbefalte hoteller du bør vurdere. Ta en titt på de eksklusive designhotellene i byen, og vær tidlig ute med å bestille for å sikre deg plass. I tillegg gir vi deg en oversikt over hoteller basert […]