Opplev København med danskebåten fra Oslo

På dette minicruiset kan du nyte en rekke fasiliteter og aktiviteter om bord, samtidig som du får muligheten til å utforske Københavns mest populære turistattraksjoner.

Oslo til København med danskebåten.
Reis på en spennende og effektiv måte til København fra Oslo. Foto: DFDS Seaways

Opplev København på sitt beste med en minicruise fra DFDS. Ikke bare er det en rimelig måte å reise på, men det er også en opplevelse i seg selv. Ta med din(e) kjære og tilbring to dager med avslapping på havet mens du nyter alt skipet har å tilby.

Og når dere ankommer København, kan dere utforske byen på en stilfull måte uten å tømme lommeboken. Selv om du bare har 6 timer til rådighet, er sentrum av byen så kompakt at du rekker å shoppe, besøke turistattraksjoner og nyte den danske atmosfæren. Og hvis du vil gjøre turen enda mer minneverdig, kan du selvfølgelig kombinere den med et hotellopphold og få enda mer tid til å utforske denne fantastiske byen.

Vi har samlet de beste tipsene og rådene for å gjøre din reise til København uforglemmelig.

Bestill billetter nå fra kun 445 kroner per person her.

Budsjettvennlig og luksus

Opplev en reise som passer perfekt til både budsjett og ønsker med DFDS. Med et bredt utvalg av billetter, kan du velge mellom lavprisbilletter for å spare penger, eller oppgradere til en av de fantastiske luksuslugarene for en elegant og stilig reise.

Mens lavprisbillettene gir deg valuta for pengene, vær oppmerksom på at det kan være begrensninger som gjelder for disse billettene. Men hvis du ønsker å reise med stil og komfort, kan du nyte utsikten fra en av DFDS sine luksuriøse lugarer.

Her finner du billetter fra Oslo til København med danskebåten.

DFDS gjør det enkelt for deg å nyte en flott reise til København og oppleve alt denne vakre byen har å tilby. Du kan også kombinere en cruise med hotell. Velg reise og hotell her.

Om bord på danskebåten

Sett deg godt til rette og nyt turen med DFDS sine luksuriøse ferger som tilbyr en rekke fasiliteter for å gjøre reisen til en uforglemmelig opplevelse. Utforsk dekkene, og la deg imponere av den fantastiske utsikten mens du nyter en bok eller musikk. Ta en tur innom butikkene om bord og gjør noen shoppingkupp før du slapper av med en drink i en av båtens barer. Om du vil oppleve det beste av mat, kan du nyte en deilig middag på en av restaurantene. Og når morgenen kommer, venter en frokostbuffet fylt med alt du kan ønske deg, slik at du er klar for en dag med nye eventyr. Velkommen om bord!

Sjekk billetter med danskebåten fra Oslo-København her.

Ankomst i København

Når du nærmer deg København, vil du se vakre landskap og landemerker som Operahuset og Den Lille Havfruen. Når du ankommer København, kan du utforske byen til fots eller på sykkel. København er kjent for sin fantastiske arkitektur, kulturelle attraksjoner og shoppingmuligheter. Her er noen tips om hva du kan se og gjøre i København:

En kanaltur kan være en god idé. Foto: getty
  • Tivoli: Tivoli er en av Danmarks mest populære turistattraksjoner. Her kan du nyte en dag full av moro og spenning, med karuseller, attraksjoner og konserter.
  • Kanaltur: En kanaltur i København er en av de beste måtene å se byen på. Du vil se vakre bygninger og landemerker fra vannet, og få et unikt perspektiv på byen.
  • Sykkeltur: København er kjent som en sykkelby, og en sykkeltur gjennom byen er en flott måte å se byen på. Du vil kunne sykle langs vakre parker og kanaler, og oppleve byens livlige atmosfære.
  • Shopping: København er kjent for sine trendy butikker og designbutikker. Besøk områder som Strøget, Illum og Magasin for å finne noen av de beste butikkene i byen.

Søk hoteller i København her.

Bestill billetter nå fra kun 445 kroner per person her.

Tilbud og kampanjer på danskebåten

DFDS har ofte gode tilbud på sine reiser, inkludert tilbud på overnatting og mat om bord. Så hold øynene åpne og se etter gode tilbud på deres nettside.

Du finner gode tilbud her.

Hotell København: De 10 beste hotellene

Hotell København: København er byen for deg som vil på en fin og rask weekendtur, samtidig som du er på utkikk etter gode opplevelser.