Opplev Skandinavias perler

Drømmer du om et lite avbrekk fra hverdagen? Du trenger ikke reise langt, den perfekte langweekenden venter nettopp her i Skandinavia. Vi viser deg hvor du får den beste hotellopplevelsen, og hvor du bør dra for å få et pusterom.

Fika og spa i Stockholm

Stockholm er den perfekte destinasjonen for en spennende og romantisk langweekend. Her kan du utforske Gamla Stan, «fika» på en av byens mange kafeer og ikke minst benytte deg av de mange shoppingmulighetene. Er du i den svenske storbyen bør du også oppdage et av byens museer- som Vasamuseet, vinneren av Trip Advisor’s Travellers choice 2013. Mulighetene for en luksuriøs hotellopplevelse i Stockholm er mange, og et hotell som virkelig kan anbefales er Clarion Hotel Sign. Med spamuligheter og svømmebasseng på taket, kan du nyte livet og lade opp til spennende dager i den vakre byen.

Et annet utmerket valg er Scandic Grand central – hotellet som ligger midt i byen og byr på blant annet livemusikk, treningsfasiliteter og kort salgt alt du trenger for en behagelig weekend i Stockholm.

Eventyrlige Bergen

En fantastisk byferie kan du også ha i Bergen, byen som med sin kjente brygge var blant inspirasjonskildene til Disneyfilmen Frozen. Vil du bli ordentlig kjent med Bryggen, kan du bli med på en guidet tur og fordype deg i den spennende historien som går helt tilbake til middelalderen.

Drar du til Bergen bør du definitivt vurdere det sjarmerende hotellet Clarion Collection Hotel no 13, hvor du kan spise middag på tilhørende No 13 restaurant og nyte beliggenheten midt i sentrum. Her får du også et ekstra godt tilbud hvis du bestiller en weekendpakke!

Til Bergensturen anbefaler vi også Clarion Hotel Havnekontoret, som med sin perfekte beliggenhet midt på Bryggen og sin ærverdige stil er en opplevelse i seg selv.

Lakris og luksus i København

København er byen med noe for alle. Ta med barna på Tivoli, ha en romantisk piknik i Kongens Have eller se favorittbandet spille på Vega. Det er ingen hemmelighet at dansker elsker lakris, og tar du turen den 22. eller 23. februar kan du faktisk oppleve Lakridsfestivalen 2014. Når det gjelder overnattinger har du heller ikke lite å velge i, da København kan friste med både moderne og gamle, ærverdige hotellopplevelser. Overnatter du på Hotel Twentyseven får du det meste – sentral beliggenhet, stilfullt interiør og den ekte, danske følelsen.

Gode hotellalternativer er også Scandic Front som du finner like ved bildeskjønne Nyhavn, og hjemmekoselige Clarion Collection Hotel Mayfair.  

Et avbrekk i Gøteborg

Stockholm er på ingen måte Sveriges eneste by som er verdt et besøk, og blant de mange andre finner vi Gøteborg. Du kan enkelt ta toget til den sjarmerende byen, og det er lite som står i veien for et etterlengtet pusterom fra hverdagen. Her kan du utforske Gøteborgs vakre gater, besøke fornøyelsesparken Liseberg i sommerhalvåret og nyte en avslappet atmosfære. For moderne luksus og spennende interiør kan du sjekke inn på First Hotel G eller Clarion Hotel Odin, og til jobbkonferansen anbefales Clarion Hotel Post

Vakre Stavanger

Det er mange som glemmer at Norge har mang en ferieperle å by på, og Stavanger er definitivt blant disse. Når du besøker byen er det visse ting du bare må få med deg, som en tur til Preikestolen et stykke utenfor og en gåtur i Gamle Stavanger.

Et av Stavangers absolutt beste hoteller, er uten tvil Clarion Hotel Stavanger. Her får du en varm og behagelig atmosfære, moderne kunst og design og flotte konferanselokaler. Verdt et besøk er også Comfort Hotel SquareClarion Collection Hotel Skagen Brygge og First Hotel Alstor.

På tidsreise Aarhus

En langweekend i Danmarks nest største by Aarhus, kan anbefales på det varmeste. Her får du virkelig oppleve den lune, danske atmosfæren, og du kan gå tilbake i tid ved å besøke Den Gamle By som viser deg Danmark slik det en gang var.

Hvis du vil sove behagelig og samtidig på på et hotell med stil, er nyåpnede Scandic Århus City et godt valg for overnattingen.  En god natts søvn er du også sikret på Scandic Plaza Aarhus og First Hotel Atlantic – begge med sentral beliggenhet og fantastisk komfort.