Her kan du oppleve The Joshua Tree

Her er guiden for deg som vil oppleve landskapene fra U2s legendariske album. 

750px-Zabriskie_badlands_(2)

Bildet av treet på plata er tatt midt i ørkenen i California, rett ved Death Valley National Park. Treet på bildet finnes dessverre ikke lenger ettersom det falt ned. Albumet vi snakker om er selvfølgelig The Joshua Tree, som kom i 1987. Bildene ble tatt av Anton Corbijn, som skulle lete etter bilder som passet til den originale tittelen på albumet: The Two  Americas.

Joshua_Tree_National_Park_2013

Selve coverbildet på The Joshua Tree er tatt ved Zabriskie Point i Death  Valley National Park.

De mange andre bildene som er på cover, singler og annet materiell fra samme tiden ble tatt på The Harmony Motel, Joshua Tree National Park og i spøkelsesbyen Bodie i California.

u2-biografia-the-joshua-tree

 Death  Valley National Park ligger for øvrig mellom Las Vegas og Los Angeles.

For øvrig, Where the Streets Have No Name handler om Irland og Nord-Irland, hvor man kan vite alt om en person basert på hvor de bor (rik/fattig, protestant/katolikk etc). In God’s Country handler om USA.

Les også: 20 grunner til å reise til Irland

800px-One_Tree_Hill_Auckland_in_the_1990s

One Tree Hill er en vulkansk øy i New Zealand, og om en venn av Bono som var Maori – Greg Carroll. Treet på One Tree Hill har også falt ned. Red Hill Mining Town er for øvrig ikke en bestemt by, men generelt om engelske byer under gruvestreikene i landet.

Les vår guide til Highway 1 – verdens beste biltur her – en perfekt kombinasjon med et besøk til The Joshua Tree-landskapet.

Uansett – hvis vi skulle dratt til Death Valley ville vi hatt Las Vegas som utgangspunkt.

Og på dette hotellet:

MGM Grand, Las Vegas, USA

Alt som er stort i USA, er aller størst i Las Vegas. For i Las Vegas vil gigantomanien ingen ende ta. Hotellet og casionet MGM Grand er USAs største hotellkompleks. Den 30 etasjer store bygningen er 89 meter høy, og eiendommen rommer blant annet fem utendørsbassenger, elver og fossefall- midt i gamblingbyen. Overdådig (og amerikansk) luksus preger hotellet, som ved inngangen prydes av USAs største bronsestatue- en 14,7 meter høy løve som veier 45, 4 tonn. Her spares det ikke på noe.

Sjekk ut hotellet her