Unn deg luksus i Lysenes By

Vi har samlet de 10 mest luksuriøse hotellene i Paris. For hvem ønsker ikke å bo på overdådige, komfortable og lukrative hotellrom?

Få byen i verden har like spennende historie, kultur, gastronomi og mote som denne byen. Verdensberømte severdigheter på rekker og rad; Eiffeltårnet, Sacre Coeur og Notre Dame, moderne arkitektur som La Defense, den nye Opera ved Bastilleplassen og Parc de la Villette.  Det franske kjøkkenet er verdenskjent og shoppingen holder verdensklasse. Tenk bare på Coco Chanel, Yves Saint Laurent og Christian Dior. Eleganse, stil og tidløs estetikk preger de franske motehusene. Det er så klart Paris det er snakk om her. Byen som franskmenn kaller «La Ville Lumière» som betyr lysenes by er den perfekte feriedestinasjonen. Både byen og landet oser historie og dagene her er en opplevelse i seg selv. Skal du til Paris, burde du bo som elegante franskmenn. Og husk dokumentasjon. Ta bilder som en proff med mobilen.Er du et luksusdyr? Har du lyst å lese om de beste hotellene i verden, burde du ta en titt her. Laurel Nights er de absolutte beste nettene og dagene på utrolige hoteller, resorter og andre overnattingssteder. Det er virkelig netter på laurbær, hvor du kan hvile fortjent i den absolutte luksus.

1. Le Meurice

441665_51_z

Dette fenomenale hotellet har alt du måtte ønske deg av luksus og komfort. Rommene er store, elegante, hotellet har en perfekt beliggenhet midt i sentrum av Paris. I tillegg kan du spise på hotellets restaurant med 3 Michelin-stjerner samt spa- og treningssenter med massasjebehandlinger. Dette er velstand i verdensklassen.

Les mer om hotellet her

2.Hotel d’Aubusson

564481_117_z

Dette private herskapshuset fra 1600-tallet ligger i Latinerkvarteret.  Som gjest har du rom med originale bjelker, antikke møbler, monumental peis av stein fra Bourgogne, gratis Wi-Fi og et marmorbad. Noen av suitene tilbyr stolpeseng og utsikt over gårdsrommet med marmorstatuer.Det luksuriøse hotellet tilbyr en jazzbar og et indre gårdsrom med fontene.

Sjekk ledig rom på dette hotellet

Se etter de billigste og beste flybillettene her

3.Hotel Raphael

28507_222_z

I hjertet av Paris finner du dette 5 stjerners hotellet som tilbyr sine gjester fantastiske rom og en utrolig utsikt over Champs-Elysees og Triumfbuen . Det blir ikke mer romantisk og perfekt enn dette.

Nyt en bedre middag på hotellets restaurant hvor en prisbelønt gourmetkokk leker seg med fransk kokkekunst på kjøkkenet.

Se flere bilder av dette luksuriøse hotellet her

4.The Peninsula Paris

Hvis ikke bilde sier tusen ord, så vet ikke vi.

Peninsula ligger bare 400 meter fra Triumfbuen, og tilbyr spa, et 22-meters innendørsbasseng og restaurant på taket med 360 ° utsikt over Paris. Rommene har gratis Wi-Fi og gratis fjernsamtaler. Alle de 200 rom og suitene er innredet med kunstverk og elegante møbler. Kléber Terrace er en av de største uteserveringene i Paris. L’Oiseau Blanc, hotellets restaurant serverer moderne fransk mat. Hotellets har i tillegg en kinesiske restaurant. Se om du kan booke bord her

Fantastisk utsikt, overdådige rom og utrolig beliggenhet. Se flere bilder her

5.Mandarin Oriental, Paris

m

Moderne, lekker, elegant. Hotellet ligger perfekt til slik at gjestene kan nyte sightseeing, severdigheter og romantiske Paris. Flere anmeldelser bekrefter at hotellet lever opp til de høyeste forventingene og er i verdensklassen.

Rommene er lyse og flotte. Utrolig servise og alt av ypperste kvalitet fra sengetøy, baderom-tilbehør til alle som jobber der.

Les mer om dette flotte hotellet og sjekk ledige rom

Søk flybilletter i over 800 nettsider

6.Shangri-La Hotel Paris

4028607_65_z

Verdenskjent hotell og du trenger kun å se på bildene for å skjønne hvorfor. Vi har skrevet om det før, og vi blir aldri lei. Rommene og suitene er individuelt innredet med luksuriøse innslag, som skreddersydde møbler med krystallbehandling. Forskjellige farger, materialer og mønster preger alle rommene. Gjestene får separat stue og marmorbad med gulvvarme, separat badekar og regndusj og badeprodukter fra luksusmerket Bulgari. Utrolig på alle måter.

Ta en titt her og forelsk deg

Ta en titt på andre luksushoteller i Paris her

7.Saint James Paris – Relais & Chateaux

10369462_124_z

Elegant, sjarmerende og luksuriøst er ordene som kan beskrive dette vakre stedet. Situert 20 minutters gange fra Champs-Élysées får du en avslappende og deilig ferieopphold. Hvis du ønsker romantikk, lave skuldre, kultur og mat – da passer dette for deg. På stedet finner du blant annet hage, restaurant, bibliotek og et spa, i samarbeid med verdenskjente merket Guerlain. Ja, takk. Ta en titt på de overdådige rommene her

8.Le Royal Monceau Raffles Paris

14582_237_z

Med kun 500 meter fra Champs Elysees og Triumfbuen er dette et perfekt hotell for deg som vil leve det gode liv i Paris. Det 1500 m² store Spa My Blend by Clarins har et 23-meters evighetsbasseng, det største noensinne bygget i et luksushotell i Paris. Spaet tilbyr eksklusive behandlinger, treningssenter, avslapningsrom, tyrkisk bad og badstue. Dedikerte instruktører er tilgjengelige. Her får luksusdyret i deg kose seg litt ekstra.

Se flere bilder her

9.Residence & Spa Le Prince Regent

1489371_35_z

Le Prince Régent ligger 2 minutter fra Sorbonne-universitetet i Latinerkvarteret i Paris, og tilbyr romslige leiligheter og et luksuriøst spa, som du har gratis tilgang til. Dette hotellet passer utmerket for deg som er interessert i turgåing, mat og historie.   Les mer om hotellet her

10.Hôtel Fouquet’s Paris

19460_420_z

Dette 5-stjernershotellet ligger mellom Champs-Élysées og Avenue George V og har 3 restauranter, 2 barer og en tesalong.

Du kan spise på den anerkjente restauranten Fouquet’s eller smake på klassiske, franske retter på Le Diane, som har en Michelin-stjerne. Fra hotellets takterrasse kan du nyte panoramautsikten over vidunderlige Paris. Her er det luksus hele veien.

Her kan du lese mer om hotellet

Se etter andre ledige hoteller og reisemål her

Les også:

Skandinaviske restauranter du bør besøke

Dette er Europas Key West

Dette er Floridas råeste by