Bo på en av Europas beste luksushotell

Folk tar ikke til takke med hva som helst når det kommer til innkvartering på ferie.  Stadig flere nordmenn ønsker høy standard under ferieoppholdet og charterhoteller blir byttet med luksushoteller.   Med god økonomi og større krav, kan reisevante nordmenn booke seg inn på de flotteste hotellene i Europa og resten av verden. Dette er prisvinneren i Europa for rene luksusdyr.

Prisvinneren

Hele 16 hoteller kunne i år skryte av å bli nominert til prisen for Europas Beste Lukushotell. Både Frankrike, Monaco og Tyrkia var godt representert, men det var kun et hotell som kan kalle seg for vinneren i 2015.  Hotell som stakk av med prisen for det beste luksushotellet i Europa er Excelsior Hotel Gallia i Italia! Trenger du enda en grunn til å reise til vakre Italia, kan dette hotellet overbevise de mest kresne.

10422_119_z

Søk og sammenlign flybilletter og book din neste tur her.

Excelsior Hotel Gallia

Hotellet åpnet faktisk i 1932, men har blitt renovert av den anerkjente designeren Marco Piva. Excelsior Gallia har hatt som mål å reflektere  den sofistikerte essensen av mote- og kunstbyen, Milano. Arkitekten og designeren har klart å gjenskape en ekstraordinær perle i byen hvor mote, mat, design og kunst går hånd i hånd. Ved å bo på dette prisvinnende hotellet vil du kunne få en magisk opplevelse både av byen og hele oppholdet.

Et av Italias største suiter

10422_225_z

Se flere bilder av suitene her Hotellet tilbyr 235 ekstraordinære rom, hvor hele 53  av dem er suiter. De mest luksuriøse og elegante er Gallia Suiten eller Katara Suiten. Booker du Katara, trenger du aldri å forlate hotellet. Med over 1000 m2 til din disposisjon, 2 terrasser hvor en av den er takterrasse, designer møbler, kjøkken, spisestue og mye mye mer. Nyt en romantisk middag med utsikt over hele Milano. Med 4 soverom har du mer enn nok plass å boltre deg på. Etter en dag med kultur og shopping kan du unne deg noe timer på spaanlegget som er direkte tilknyttet til suiten. Her kan du lese mer om Katara Suiten.

10422_282_z

Her kan du lese mer om hotellets beliggenhet. Bak den ikoniske art deco fasaden, er det en hel verden av luksus å oppleve. Med en ekstraordinær utsikt over byen på takterassen, en vinkjeller og et cigar-rom, kan luksusdyret i deg nyte et unik og kulturelt opphold i Milano.

Mat og utsikt som tar pusten fra deg

10422_239_z

Se bilder av restaurantene og takterrassen her Terrazo Gallia er hotelles nyeste restaurant og bar konsept. Sjefskokkene Enrico and Roberto Cerea har sammen 3 Michelin stjerner og det er på Terrazo Gallia deres gastronomiske visjon kommer til livet. Gjestene kan glede seg til å smake noe av det beste fra det italienske kjøkkenet hvor Lombardy regionen er godt representert. Se flere bilder av dette prisvinnende hotellet her.

Milano er en motebyen med så mye mer

https://instagram.com/p/43i0rbIZrb/ Her kan du titte på andre hoteller i Milano.Søk og sammenlign flybilletter og book din neste tur her. https://instagram.com/p/3lhUTUIZvR/

Hvordan komme seg dit

Det er veldig greit å fly billig til Milano, og for noen hundrelapper kommer du langt. Det er tre flyplasser som er knyttet til byen, og hvilken du havner på avhenger av hvilket flyselskap du reiser med. Linate (LIN) er Milanos internasjonale flyplass, og denne ligger ca. åtte kilometer øst for sentrum. For å komme deg inn til sentrum så går det en buss som koster ca. 4 euro, eller taxi som ligger på ca. 15 euro. Malpensa (MXP) er den andre store flyplassen i Milano, og denne ligger ca. fem kilometer øst for sentrum. Malpensa Express går inn til Milano sentrum ca. to ganger i timen, så her kommer du deg enkelt fram. Reisen inn til byen tar ca. 40 minutter og koster ca. 12-15 euro. Om du legger i noen ekstra euro kan du kjøpe en rabattert tur og retur billett. Ønsker du å ta bussen så koster det ca. 6-8 euro og tar 50 minutter. Vi anbefaler ikke å ta taxi fra denne flyplassen da det er veldig dyrt. Bergamo (BGY) er den siste flyplassen som er tilknyttet byen, og dette er lavprisselskapenes flyplass. Denne ligger også fem mil fra sentrum og her er valget å ta flybuss inn til byen. Du kan reise direkte til Milano med SAS, som lander både på Linate og Malpensa. Gode turer kan du også finne om du sjekker hos KLM. Hvis det er kun pris som er viktig, så prøv vår flysøkemotor for å finne flyturen som passer for deg. Vil du kun bo på det beste av det beste når du er på ferie? Da er LaurelNights nettsiden du bør bemerke deg. Her finner du kun de aller mest eksklusive hotellene fra hele verden. Dette er nettsiden for deg som ser etter hoteller av ypperste klasse! Dette er Milano-hoteller som befinner seg på LaurelNights.no

Shopping, mote og design

10422_194_z

  Milano er uten tvil først og fremst en shoppingby, og er som sagt kjent som en av verdens absolutte sentrum for mote og design.Etter at Milano Fashion Week, er byen fortsatt i motemodus og du kan møte på noen av de mektigste fra både film- og moteverden, mens du sitter på en kafe eller nyter en italiensk pizza. https://instagram.com/p/8TN4ICJOp2/ Finn de billigste og beste flybillettene til Milano nå og book en weekendtur! https://instagram.com/p/8ScXOxHLO-/ Dette er hjembyen til Giorgio Armani, Miuccia Prada, Gianfranco Ferré, Laura Bigotti, Fendi, Versace og halvparten av duoen Dolce & Gabbana. Den gyldne kvadraturen kalles området med de fleste motehusene. Her er det verdt å sette av noen timer enten du skal shoppe eller bare kikke. Kvartalet er rammet inn av gatene Via Manzoni og Via delle Spiga, sammen med de litt trangere og mer intime Via Montenapolene, Via Sant Andrea og Via Borgospesso. Finn de billigste og beste flybillettene til Milano nå og book en weekendtur! Motehuset Emporio Armani har en Megastore i Via Manzoni, og dette er hovedattraksjonen i hele shoppingopplevelsen. Med en gang du kommer innenfor den fantastiske glassfasaden føler du deg fort som en inntrengende sauebonde fra landet om du ikke har kledd deg for anledningen. Vakter i mørke dresser står diskré stilt opp rundt i lokalet, og de ansatte er helt fantastisk antrukket. Både lokalene og klærne er så eksklusive at du får litt følelsen av at du burde hatt hvite hansker på bare for å kikke deg rundt. Om du svinger innom burde du ta det før du starter shoppingrunden, for det vil helt sikkert ikke føles bra å komme inn her med mange handleposer i begge hender. Forutenom om Megastoren til Emporio Armani, så kan du ta turen innom det legendariske varehuset Corso Vittorio Emanuele. Her finner du både klær, vesker, sko, skjønnhetsprodukter og accessories fordelt over seks fulle etasjer. Les også: 20 grunner til å reise til MilanoHer kan du titte på andre hoteller i Milano.

Vinn en spektakulær reise til Los Angeles for 4 personer! Meld deg på her.

Følg vår Facebook-side og bli med i trekningen av et gavekort fra Hotels.com !

Les også:

Hit reiser du på jentetur

Norwegian kåret til Europas beste flyseskap

Den ultimate Thailand-guiden

[adservice-comparison-feed]