Lei en bobil: Opplev mer av ferien

Ønsker du friheten til å kunne våkne opp forskjellige steder hver dag, ha piknik ved havet og tilbringe nettene under stjernehimmelen? Da er en bobilferie tingen for deg!

Bobil i solnedgang

Å reise rundt i bobil har blitt veldig populært, og instagram bugner av vennepar, kjærestepar, familier og solo-reisende som har valg livet på fire hjul.

Cabin Camper: Perfekt for sommerferien

Reiseundersøkelser viser at nordmenn planlegger å feriere i Norge denne sommeren. Dette gir en unik mulighet til å legge ferien på hjul.

Cabin Camper er et norsk utleiefirma for bobil som tilbyr unike og skreddersydde bobiler inspirert av norske hytter. Norge er et stort land geografisk sett med vakre fjell, breer og fjorder. Det er ingen tvil om at den beste måten å oppleve Norge på er ved å kjøre.

Med egen bobil har man friheten til å velge akkurat hvor man vil tilbringe natten. Dessuten kan man enkelt kjøre videre til neste destinasjon når man ønsker det. Cabin Camper sine biler kommer fult utstyrt med kjøkkenutstyr, sengetøy, dyner og puter, gas til fyring og 20 liter vann. Forsikring inngår også.

Økonomisk ferie

Denne måten å feriere på er også en mer økonomisk løsning sammenlignet med å booke hotellrom, spesielt i høysesongen for turisme når hotellprisene kan være svært høye. Du har også muligheten til å tilberede egen mat og unngå å spise på restauranter hele tiden, som kan være en stor besparelse i seg selv.

Frihetsfølelse

Ferie på hjul gir deg muligheten til å oppleve friheten ved å reise hvor som helst og når som helst, samtidig som du kan nyte komforten den gir. Med en bobil har du muligheten til å dra på spontane eventyr og utforske nye steder uten å måtte bekymre deg for å rekke frem innen innsjekk, eller våkne opp før utsjekk. Så hva med å prøve bobil-livsstilen i sommer?
Her får du leie hytteinspirerte bobiler


Trenger du reiseinspirasjon? Sjekk ut disse 17 utrolige stedene i Norge

Hvor mye kan du om norge? Ta quizen her