Unike hoteller i Montenegro

På disse hotellene kan du leve det gode liv i Montenegro.

For norske turister som søker en uforglemmelig reiseopplevelse, er Montenegro et land som virkelig har alt. Dette vakre landet ved Adriaterhavet kan skilte med imponerende natur, varme og gjestfrie mennesker, luksuriøse hoteller og en kulinarisk scene som vil friste selv de mest kresne ganer.

Eksepsjonelle opplevelser

Montenegro er kjent for sin fantastiske natur, med majestetiske fjell, krystallklare innsjøer og en kystlinje som tar pusten fra deg. Kotorbukta, som er på UNESCOs verdensarvliste, byr på spektakulære fjorder og sjarmerende middelalderbyer.

De montenegrinske menneskene er kjent for sin gjestfrihet og varme. Overalt hvor du drar, vil du bli møtt med smil og åpne armer. Lokalbefolkningen er stolte av sitt land og deler gjerne tips og historier som vil gjøre besøket ditt enda mer spesielt.

Når det kommer til overnatting, skuffer ikke Montenegro. Landet har et bredt utvalg av hoteller som passer alle budsjett og preferanser, fra luksuriøse femstjerners resorts med spa og privat strand, til sjarmerende boutiquehoteller i historiske byer. Uansett hvor du bor, kan du forvente komfort, utmerket service og vakker utsikt.

Her er noen av våre favoritthoteller i Montenegro:

Lazure Hotel and Marina

Hotellet ligger rett ved sjøen og du kan spasere inn til byen mens du nyter en herlig utsikt fra promenaden. Foto: Hotels

Skal du unne deg litt luksus mens du besøker byen Herceg Novi, bør du velge Lazure hotell.

Hotellet, som ligger i en omhyggelig restaurert 1700-talls bygning, tilbyr en uforglemmelig opplevelse for sine gjester, enten de er på jakt etter en romantisk ferie, en familieutflukt, eller en luksuriøs tilfluktssted.

Rommene har fine balkonger som lar deg nyte kveldsolen og utsikt over marinaen. Foto: Hotels

Hotellets beliggenhet ved vannkanten gir gjestene en spektakulær utsikt over Adriaterhavet og enkel tilgang til den eksklusive marinaen, hvor både yacht-eiere og seilere vil finne førsteklasses fasiliteter. Lazure Hotel and Marina er kjent for sin stilfulle arkitektur og elegante interiør, hvor hvert rom og suite er designet med øye for detaljer, og tilbyr maksimal komfort og ro.

Nyt en bedre middag på hotellets restaurant. Foto: Hotels

Lazure Hotel and Marina har en rekke fasiliteter som sikrer en førsteklasses opplevelse. Gjestene kan nyte avslappende behandlinger i det luksuriøse spaet, ta en dukkert i det oppvarmede bassenget, eller trene i det moderne treningssenteret. Hotellets gourmetrestaurant serverer utsøkte retter laget av ferske, lokale råvarer, og byr på en kulinarisk reise som tilfredsstiller enhver smak.

Vannet i Montenegro er krystallklart, og så både store og små vil nyte badeferien. Foto: Hotels

For de som ønsker å utforske området, tilbyr Lazure Hotel and Marina en perfekt base. Herceg Novi, kjent for sine vakre strender, historiske monumenter og sjarmerende gamleby, ligger like ved.

Se flere bilder av hotellet her.

Les også: Dette er Polens vakreste by

One&Only Portonovi

Skal du unne deg noe helt unikt er dette nok et av de aller beste hotellene i hele Montenegro.

Det skal godt gjøres å ikke nyte hvert sekund på dette fabelaktige hotellet i Montenegro. Foto: Nettavisen

Skjult mellom de majestetiske fjellene og det krystallklare vannet i Boka Bay, Montenegro, ligger One&Only Portonovi – en luksuriøs destinasjon som redefinerer eleganse og komfort. Dette femstjerners feriestedet er et paradis for reisende som søker det ultimate innen avslapning, gourmetmat og førsteklasses service.

Hotellets enorme areal lar gjestene velge mellom luksuriøse villaer, suiter eller fantastiske rom i selve hotellet. One & Only har ikke færre enn seks bassenger i tillegg til fem private bassenger dedikert til villaer og suiter. Om ikke det er nok har hotellet en egen strand.

Som gjest kan du benytte deg av flere bassenger og strand. Foto: Nettavisen

Spaet på One&Only Portonovi, Espace Chenot Health Wellness Spa, er en fredfull tilfluktssted dedikert til holistisk velvære. Her kan gjestene nyte skreddersydde behandlinger som kombinerer moderne vitenskap med gamle tradisjoner. Fra revitaliserende massasje til detox-programmer, er alle aspekter av gjestens helse og velvære ivaretatt.

Hotellet har ulike spabehandlinger, dampbad og badstue. Foto: Nettavisen

One&Only Portonovi er ikke bare et hotell – det er en opplevelse som gir minner for livet. Enten du søker en romantisk ferie, en familieutflukt eller en luksuriøs tilfluktssted, tilbyr dette resortet alt hjertet kan begjære. Her møtes verdensklasse fasiliteter med enestående gjestfrihet, noe som gjør One&Only Portonovi til et uunnværlig reisemål på den adriatiske kysten.

Her kan du se flere bilder av det enestående hotellet.

Heritage Grand Perast

Et ekstremt sjarmerende hotell som du må besøke når du er i Perest. Foto: Nettavisen

Heritage Grand Perast By Rixos er ikke bare et hotell, det er en reise tilbake i tid. Bygningen, som opprinnelig var et palass fra 1700-tallet, har blitt nøye restaurert for å bevare sin historiske arkitektur samtidig som det tilbyr alle moderne bekvemmeligheter. Gjestene kan vandre gjennom de historiske gangene og beundre de vakre detaljene som minner om byens rike fortid.

Utsikten fra restauranten er utrolig. Nyt frokost, lunsj eller en bedre middag mens du ser utover havet. Foto: Hotels

Ingenting er overlatt for tilfeldigheter og servisen på dette hotellet er upåklagelig. Hotellet tilbyr et bredt spekter av fasiliteter for å sikre et luksuriøst opphold. Start dagen med en dukkert i hotellets innendørs svømmebasseng, eller slapp av i dampbadet og badstuen.

Hotellets restauranter tilbyr et bredt utvalg av lokale og internasjonale retter, og beliggenheten gjør hele opplevelsen ekstra romantisk.

Begynn dagen i Montenegro med en dukkert. Foto: Nettavisen

Perast er en av Montenegros best bevarte hemmeligheter, kjent for sine barokke palasser, kirker og smale gater som fører ned til sjøen. Perasts idylliske atmosfære og vakre landskap gjør det til et perfekt reisemål for norske turister som søker en blanding av kultur, historie og naturskjønnhet.

Her kan du se flere bilder av hotellet.

Boutique Hotel Casa del Mare – Mediterraneo

Et gjemt liten perle av et hotell med en superfin beliggenhet. Foto: Hotels

Vi vil anbefale deg å leie en bil, og oppdage Montenegros fantastiske kyst. På den måten kan du stoppe akkurat hvor du vil, spise på ulike restauranter og ikke minst – oppdage hoteller som kanskje ikke alle vet om. Slik som dette boutiquehotellet her.

Den perfekte kombinasjonen av luksus, komfort og naturlig skjønnhet gjør dette til en destinasjon du vil ønske å besøke igjen og igjen. Foto: Hotels

Hotellet er eid av et ungt ektepar som virkelig vet hva de driver med. Boutique Hotel Casa del Mare – Mediterraneo er perfekt plassert for å utforske det vakre området rundt Kotorbukten. Enten du søker en romantisk ferie, en avslappende pause fra hverdagen, eller en kulturell opplevelse, vil dette ikke dette hotellet skuffe.

Et måltid på denne restauranten er en opplevelse for ganen. Foto: Nettavisen

Vi vil anbefale å spise på hotellet magiske restaurant situert rett ved vannet. En mer magisk og hyggelig atmosfære er det vanskelig å finne.

Ikke bare sitter du blant grønne trær, flotte bord og nydelig lys – maten er utsøkt! Be om brød og smør før du begir deg utpå fisk og skalldyr.

Se flere bilder av hotellet her.

Les også:

20 grunner til å reise til Skottland

Dette er Sveriges vakreste sommersteder

Teksten er skrevet i støtte med AI.