Verdens fineste hotellutsikter

Har du noen gang opplevd å trekke fra gardinene når du ankommer hotellet, bare for å sjekke utsikten? De fleste av oss vil vel ikke våkne til en murvegg eller konstruksjonsarbeid rett utenfor. En herlig utsikt gir bare fred og ro i sjelen og gjør totalopplevelsen enda bedre. Å våkne opp til en glitrende bysilhuett, idylliske bukter med turkisblått vann eller tropiske grøntområder er noe av det beste som finnes. Her får du verdens beste hotellutsikt:

Fairmont Hotel, San Francisco

Fairmont ligger i hjertet av San Francisco i Nob Hill, fordelt på 592 gjesterom og suiter i luksuriøs stil. Hotellets restaurant Tonga Room Hurricane Bar, tilbyr eksotisk mat sammen med byens beste mai tai i en tropisk inspirert atmosfære. Laurel Court Restaurant & Bar tilbyr ferske råvarer og sjømat rett fra San Francisco Bay, sammen med byens beste vinkart. På Caffe Cento kan du nyte en varm kopp kaffe inspirert av Europa. På hotellets spa, Club One, kan du unne deg en deilig massasje, ansiktsbehandlinger og kropps behandlinger. Badstue, et boblebad og et dampbader også tilgjengelig. Bor du på Penthouse-suite, får du en privat balkong med herlig utsikt over San Francisco by. Bestill hotellet her.

Curtain Bluff, Antigua

Omringet av vakkert hav fra Vestindia, får du den beste utsikten som man bare drømmer om. Alle de 72 hotellrommene har spektakulær utsikt over det fantastiske havlandskapet. Om du blir lei av å bade og finpusse brunfargen under den karibiske sola, kan du ta deg en pause og melde deg på de mange aktivitetene som hotellet arrangerer. Hva med noen yogatimer på stranden? Spa-og dykkermuligheter er det ikke mangel på heller. Resort-hotellet tilbyr priser med alt inkludert. Dette betyr at mat og drikke på overnattingsstedet er inkludert i romprisen! Antigua er er en øy i Karibia og ligger 40 km sør for Barbuda.Tenk deg til Karibia i vinter? Nå åpner flere direkteruter fra Norge.Bestill hotellet her.

Le Sirenuse Positano, Italia

Le Sirunese er sjarmerende på alle måter.  Som et familieeid hotell helt siden 1951,har det bare stadig vokst seg større og er populært blant turister. I dag har luksusresortet en av byens beste panoramautsikt, over den lille byen i Amalfikysten, Positano. Det er bare å lene deg tilbake, ta et glass hvitvin og bare nyte den perfekte utsikten. Det er vel kanskje ikke rart at byen fikk navnet «verdens eneste loddrette by» av den amerikanske forfatteren John Steinbeck( 1902-1968), som var på besøk i 1953. Les også: Hotellperlene som virkelig er en drømBestill hotellet her.

Shangri-La Hotel, Paris

Hotellets sjarmerende fasade imponerer når du ankommer hotellet. Tidligere var dette hjemmet til Napoleons Bonaparte’s grandnevø, Prince Roland Bonaparte. Luksustilværelsen er fortsatt tilstede, med en perfekt beliggenhet og ikke minst den fantastiske utsikten over Paris fra hotellets suite. Her blir du godt kjent med lysenes by med det glitrende Eiffeltårnet rett utenfor balkongdøra. Les også: 20 grunner til å reise til ParisBestill hotellet her.

Baros, Maldivene

Baros ligger kjempeidyllisk på en privat øy ca 16 km fra Male. Hit blir du kjørt med hurtigbåt fra Male internasjonale flyplass til Baros, som tar omtrent 20-30 minutter. Luksushotellet baserer seg på voksne gjester som søker en rolig og avslappende atmosfære. Om du har tenkt deg på bryllupsreise, er dette romantiske hotellet veldig ideelt for en uforglemmelig reise. Du kan velge mellom 24 deluxe villaer, 20 Baros villaer, 15 vannvillaer og 5 Baros villaer med svømmebasseng, samt 1 Baros residens hvor dere bor helt privat for dere selv med eget svømmebasseng. Fra alle villaene er det spektakulær utsikt over det turkisblåe havet og utover det indiske hav- så vakkert at man tror ikke sine egne øyne. Bestill hotellet her. Les også: De 11 drømmeturene alle bør ha opplevd

Me, London

Me er et innovativt hotell med moderne arkitektur designet av noen av verdens mest berømte designere; Foster and Partners. Hotellet har perfekt beliggenhet midt i hjertet av London, i nærheten av teatre, eksklusive butikker, og de hotteste stedene. På dette 5-stjernershotellet får du spektakulær, panoramisk utsikt over London fra hotellets takterrasse. Bestill hotellet her. Les også: Dette er Londons hotteste områder

Luna Hotel Baglioni, Venezia

Du får virkelig » a room with a view» fra den nyoppussede hotellsuiten på Luna Hotel Baglioni. Det er ikke bare utsikten du kan skryte av, men også et kjempebra beliggenhet. Her bor du i nærheten av Venezias historiske og kunstneriske attraksjoner, deriblant Piazza San Marco. Få en bit av Venezia rett fra hotellrommet ditt! Bestill hotellet her.

Uma By Como, Ubud, Indonesia

Uma By Como er et luksushotell i Bali med moderne, asiatisk design både utvendig og innvendig. Du blir godt kjent med den balinesiske kulture og får godt nyte av luksustilværelsen på hotellets spa. Alle 46 rommene har en avslappende atmosfære med en dypdykk i den sjarmerende, indonesiske kulturen. Se den flotte utsikten over Ubuds tropiske grøntområder fra din privat balkong i en av verdens vakreste øyer. Bestill hotellet her.

The Leela Palace, Udaipur, India

Dette er et av New Dehlis mest eksklusive hoteller med en arkitektur som er formet som en sommerfugl. The Leela Palace New Delhi er oppført på Condé Nast Travelers Hot List 2011 og er medlem av Preferred Hotels & Resorts. På bassengområdet er det ingen annet enn fantastisk utsikt over New Dehli. Bestill hotellet her.

Grace Santorini, Hellas

Santorini er kjent for en av verdens beste soloppganger, og hva er vel bedre enn å nyte utsikten rett fra din egen private balkong. Den spektakulære utsikten kan også beundres fra hotellets utendørsbasseng. Grace Santorini er et boutiquehotell som ligger i romantiske omgivelser nordvest for øya, høyt over Caldera. Om du driver å planlegger hvor du skal ta bryllupsreisen, er dette hotellet et godt utgangspunkt. Bestill hotellet her.   Les også: Her får du verdens beste soloppgang

Trenger du nytt kredittkort? Sjekk sammenligningen under:

[adservice-comparison-feed]