Her er verdens mest populære by

Byen som trumfer topplisten er langt fra et tropisk feriested. Derimot så er den veldig attraktiv blant shoppingglade nordmenn, som reiser hit på hyppige weekend-og dagsturer.  

london

Topp ti:

Byen som har flest internasjonale besøkende er London! Enten om du vil på familie- kjæreste – eller aleneferie, så er London det rette stedet. Med en økning på åtte prosent fra 2013, hadde London 18 millioner internasjonale besøkende i 2014. Selv om været ikke kan sammenlignes med solfylte feriesteder, så er det noe med denne byen som varmer vårt hjerte. Usikker på hvor i London du bør dra? Da kan du lese vår guide til London her. For tips til hvor du bør overnatte, kan du sjekke ut de 10 beste hotellene her.

bangkok

På andreplass kommer fjorårets populærby: Bangkok! Nordmenn elsker jo Thailand. Det er ikke overraskende når byen har vakre strender og rikt kulturliv. Bangkok hadde omtrent 16 millioner internasjonale besøkende ifjor. Grunnet den politiske situasjonen i Thailand i 2014,  gikk antall besøkende ned med 11 prosent. Er du usikker på om du bør reise til Thailand, bør du lese 20 grunner til hvorfor du bør reise til Thailand her. For å velge det riktige hotellet, kan du lese guiden vår på hoteller du bør bo på i Thailand.

paris

Ingen andre by er så romantisk som Paris! Man blir aldri lei av denne byen. Hvert område er som et nytt land – hvor du stadig legger merke til nye ting og serverdigheter.  Les mer om Paris skjulte skatter her. Eller vår miniguide her.

singapore

Singapore har for første gang siden 2013 kommet blant de 10 beste byene. Denne republikken i Sørøst-Asia blir bare mer og mer populær. En blanding av øy-og bystat er en perfekt kombinasjon! Singapore er blitt kåret til en av Lonley Planets toppsteder å besøke i 2015. Med grønne lunger, multikulturell miljø og smakefull mat – er dette virkelig en by du må bare reise til i år! Forresten, så er det greit å vite at byen er ansett som verdens strengeste by. Det kan du lese mer om her.

dubai

Dubai er fortsatt et veldig populært reisemål. Storbyen hadde omtrent 16 millioner besøkende i 2014.  Vil du oppfylle drømmen i Dubai ? Sjekk ut hvordan her.

Her er topp 10:

1 London

2 Bangkok

3 Paris

4 Singapore

5 Dubai

6 New York

7 Istanbul

8 Kuala Lumpur

9 Hong Kong

10 Seoul

  (Kilder: Mastercard Index, Lonely Planet)