Hotellbarer: De beste og stiligste barene i verden

Noen av verdens mest eksepsjonelle barer er nemlig hotellbarer. Kombinasjonen av nøye komponert drinkmeny, elegant interiør og slående utsikt, kan fort løfte ferieopplevelsen flere hakk. Her kan du oppleve essensen av eleganse og edle dråper. Ønsker du å ta en drink i høyden eller nyte de sjeldne champagnetypene i ærverdige omgivelser? Og selv om du skulle være avholdsmann er disse barene likevel verdt et besøk bare for atmosfærens skyld.

Vi har plukket noen av verdens beste hotellbarer:

BeaufortBar

Beaufort Bar, Savoy Hotel | London

London er uten tvil hjemmet til flere av verdens beste hotellbarer. Beaufort Bar på verdenskjente og ærverdige Savoy Hotel er intet unntak. Beaufort Bar er glamorøst innredet i svart og gull, og bygger sitt konsept rundt kabaret, champagne og cocktails. Baren utstråler en ærverdig, art deco atmosfære og servicen er upåklagelig, akkurat det man forventer av et hotell i Savoys klasse.

Hva skal du drikke? Beaufort Bar spesialiserer seg på sjeldne champagnetyper og kan skryte av Londons største utvalg i sprudlende dråper. Sjekk ut baren her

ConnaughtBar

Connaught Bar, The Connaught | London

Connaught Bar på legendariske The Connaught Hotel i Mayfair er en svært populær hotellbar i London. Spør du oss, er dette rett og slett et must hvis du skal på storbyferie hit. Baren er en arkitektonisk juvel med førsteklasses beliggenhet i London, og kan i tillegg til by på noen av verdens mest utsøkte drinker. Vi snakker klassisk eleganse og enestående drinker. Ingenting kommer billig her, men det er verdt hver eneste krone.

Dette bør du prøve: Martinez, bestefaren til martinien. Utsøkt.

De to barene der: Coburg og Connaught (bildet over) er to av de aller beste i London. Marlborough Head er en fin pub som ligger i en sidegate ned fra Oxford Street, og er et supert hvilested om man går der på handletur.

LES OGSÅ: Hotellperlene som virkelig er verdt drømmen

The Rock Bar
Kilde: The International Traveller Mag

Rock Bar, Ayana Resort & Spa | Hotellbar i Bali

Rock Bar er intet mindre enn en minneverdig opplevelse. Det kalles ofte for Balis beste bar, og det med god grunn. Hotellbaren ligger på klippene ved vannkanten, med en slående utsikt over Det indiske hav, og nås kun med taubane. Interiøret er elegant og minimalistisk, og atmosfæren stemningsfull og meget romantisk. Mens du nyter gode drinker og utsikten, kan du høre bølgeskvulp under føttene. Solnedgangen her er rett og slett spektakulær. Hotellet er også noe helt for seg seg.

Hva skal du drikke? The Blood Diamond , en blanding av rum , hvite rødbeter, blodappelsin og tranebær-ekstrakt. 

Du finner flere flotte bilder av resorten her- sjekk priser og tilgjengelighet

Artesian

Artesian, The Langham| London

Du har sikkert stått ved Topshop ved Oxford Circus en eller annen gang når du har vært i London. Neste gang kan du gå i motsatt retning av Piccadilly Circus på Regent Street. Du vil da komme til det legendariske hotellet The Langham. Et strålende hotell med verdens beste bar. I 2013 ble baren kåret til nettopp det av Drinks International. Artesian har det største utvalget av rom i London, og et cocktail-utvalg uten like. Her oser det av luksus, eleganse og overdådighet uten at det føles for mye.

Ute etter luksushotell? Sjekk de aller beste her

Ozone
Ozone, hotellbar, verdens beste bar

Ozone Bar, Ritz Carlton | Hong Kong

Ozone Bar på Ritz Carlton i Hong Kong er noe helt for seg selv. Baren ligger i 118. etasje i Kowloon’s International Commerce Centre og er kjent som den høyeste baren i verden. Utsikten er som forventet uslåelig. Like fascinerende er det futuristiske interiøret, designet av Masamichi Katayama, som er ment å representere «et menneskeskapt naturmiljø i en fantasiverden». Garantert en uforglemmelig opplevelse! Les mer om Ritz Carlton her

verdens beste bar, hotellbar

Gramercy Park Hotel | New York, USA

Rose Bar har alt man forventer av en hotellbar av ypperste klasse, og litt til. Overdådige drinker, elegante servitører og flotte omgivelser. Mens du nipper til en Wiskey Sour i den lune atmosfæren, kan du betrakte kunstverkene til Warhol og Basquiat som pryder veggene. Innredningen er forutsigbart slående, med spesialdesignede møbler av Julian Schnabel, åpen peis, og biljardbord. En A-list bar, uten tvil! Se nærmere på Gramercy Park Hotel her

SkyBar, hotellbar, verdens beste bar
SkyBar, hotellbarer

Sky Bar, Lebua at State Tower Hotel | Hotellbar i Bangkok

Bangkok er kjent for sine enorme skyskrapere, så det er derfor ikke rart at byen har så mange takbarer. Men få kan måle seg med Sky Bar på Lebua Hotel, som kalles for en av verdens høyeste utendørs barer i en av de kuleste områdene i hovedstaden. Plassert på toppen av den kolossale State Tower, Bangkoks nest høyeste bygning, byr Sky Bar på blendende utsikt og utsøkte drinker. Dette bør du prøve: En hangovertini på den berømte takterassen er et must.

Ute etter luksushotell? Du finner de aller beste i verden her

Les også disse sakene:

De lekreste hotellene på Mallorca

De 10 beste hotellene i Barcelona

Hotellperlene du neppe visste fantes

Gresk luksus på sitt beste

Italias råeste hoteller