Foto: Getty Images

Europas varmeste vårbyer

Opplev våren i disse sjarmerende byene!

Vi anbefaler at du drar på weekendtur om våren for å få med deg byene i full blomst. Dra på shopping, byvandring og ta deg en kopp kaffe mens sola varmer akkuratt passe nok. Det er flere grunner til hvorfor du

Vi har valgt frem fem byer som er helt idylliske om våren.


1.Roma

Bestill en gelato og sett deg på en av de små kafébordene ved de trange brosteinsgatene. Noe av det beste du kan oppleve i Roma er jo is, kaffe og vin! Dette kan nytes ute i den fine vårvarmen.

Ellers må du få med deg den klassiske sightseeingen gjennom Romas gater. Kast mynter og ønsk deg noe på Trevi-fontenen, dra på vindushopping gjennom eksklusive Via dei Condotti-gaten og kjøpt deg en bit av italiensk pizza! Roma er full av romantiske Det er jo et must.

Les vår guide til Roma her.

Gjennomsnitsstemperatur:

Mars: +15 grader

April: +19 grader

Mai: +23 grader

Her bor du best i Roma:

Budsjett: MDM Luxury Rooms

Luksus: Hotel Splendid Royal

2.Paris

Har du virkelig lyst til å nyte Paris bør du dra i mars! Og det av flere grunner. Bortsett fra de klassiske tingene som å dra på shoppingtur til Champs Elysees, besøke Louvre-museet og stappe i deg croissants, er det andre goder du kan nyte om våren. Kafekulturen våkner til liv, det er færre turister, hagen Jardin des Tuileries ved Eiffeltårnet blomstrer i mange farger og det er da arrangementene starter.

Se oversikt overhva som skjer i Paris i mars her.

Les vår guide til Paris her.

Gjennomsnitsstemperatur:

Mars: +12 grader

April: +16 grader

Mai: +20 grader

Her bor du best i Paris:

Budsjett: Hotel Montmartre Mon Amour

Luksus: Castille Paris – Starhotels Collezione

3.Barcelona

Barcelona fascinerer og overrasker, og er ulikt alt annet man har sett. Her finner du særegne kunstneres verker spredd utover i det offentlige rom, mote med et eget, forlokkende preg, glade mennesker som liker å feste hele natten og utallige gode restauranter – særlig tapas!

I Barcelona får du by og strand på samme tur, og hvis vi sjekker yr.no så er det sjeldent annet enn sol i katalanerenes hjemby.

Les vår guide til Barcelona her.

Gjennomsnittstemperatur:

Mars: +16 grader

April: +18 grader

Mai: +21 grader

Her bor du best i Barcelona:

Luksus: K&K Hotel Picasso

Budsjett: Hotel Villa Emilia

4.Lisboa

Europas vestligste hovedstad er slående vakker, sjamerende og en go dmiks av gammelt og nytt. Lisboa kan nesten minne om San Francisco med sine gule trikker som kjører i bakketoppene, og den store broen Ponte 25 de april, som er inspirert av Golden gate. Kjent for sine mange landemerker, får du lære en god del av Portugals storhetstid, da oppdagere som Henrik Sjøfareren og Vasco de Gama, oppdaget nye veier rundt på verdenshavnene.

Les vår guide til Lisboa her.

Gjennomsnittstemperatur:

Mars: +17 grader

April: +20 grader

Mai: +25 grader

Her bor du best i Lisboa:

Luksus: The Lumiares Hotel & Spa

Budsjett: The Lift Boutique Hotel

5.Istanbul

Landets valutakrise gjør også at flere strømmer til for å handle luksusvarer til latterlige priser i Istanbul. Når det er nevnt, huser byen enestående byggverker, uendelige shoppingmuligheter og et kjøkken som er blant verdens beste. Istanbul har i tillegg en spennende atmosfære som stadig driver byen frem med nye spennende hoteller, restauranter og kunstgallerier.

Les vår guide til Istanbul her.

Gjennomsnittstemperatur:

Mars: +11 grader

April: +16 grader

Mai: +21 grader

Her bor du best i Istanbul:

Luksus: Sura Design Hotel and Suites

Budsjett: Hotel Vicenza


Søk flybilletter hos Momondo her

Her finner du de beste hotellene i verden.

Nå er det superbillig å reise til varme reisemål hos restplass.no