Europas hotteste nattklubber

Det er ingen grunn til å ligge på latsiden, når du i noen av Europas hotteste storbyer kan danse natten inn. Vi har funnet frem til en rekke nattklubber du bare må oppleve – i hvert fall en gang i livet. Nå som sommeren er rett rundt hjørnet, kan du jo alltids legge ferien til den byen som har det råeste utestedet?

Her bestiller du de billigste flybillettene

Paris

ThinkstockPhotos-181573129

Har du planer om å oppleve nattlivet i Paris som en innfødt, bør du gjøre følgende; stikk et sted og spis i åtte-tiden (se her hvis du ønsker insider-tips til restauranter i Paris), dra videre til en bar i elleve tiden, for deretter å dra på nattklubb rundt klokka ett – og bli der til solen står opp.

ThinkstockPhotos-148664690

Det som imidlertid kan være litt uvant for oss nordmenn (som gjerne blir tvunget fra utestedene i halv tre, tre draget) er at stedene stenger veldig sent og at det er mye rimeligere å spise/drikke ute- så nå er det bare til å slå løs håret. Når det gjelder barer, bør du enten dra på Le Carmen (et trendy sted, med vakkert interiør) eller Candelaria (her finner du den beste coctail-baren i Paris). Etter bar-besøket bør du prøve ut utestedene Le Baron, Montana eller Silencio.

Trenger du hotellovernatting i Paris, er dette det ultimate valget.

London

ThinkstockPhotos-178456812

London er manges favorittby, og ikke uten grunn; les her hva som er topp 10 i London. Når det gjelder utesteder, finnes det en rekke klubber som garantert vil tilfredsstille dine dansebehov. Sjekk for eksempel ut Ministry Of Sound London, som tiltrekker seg opptil 5000 personer hver eneste helg. Utestedet har tre ulike dansegulv og tre barer, og disker stadig opp med legendariske DJer.

ThinkstockPhotos-78190506

Et annet godt alternativ er nattklubben Fabric. Fabric var Europas første utested som kunne tilby «bodysonic» – et dansegulv der bassen er så kraftig at kroppen virkelig kjenner rytmen. Utestedet er over 2000 kvadratmeter, fordelt over to etasjer, med 3 superkule barer. Alternativ tre i London, er det unike Club Aquarium. Klubben består av fem rom, inkludert et svømmebasseng og jacuzzi (!).

Her bør du bo i London:

The Kensington Close Hotel & Spa

I hjertet av Kensington ligger dette firestjerners hotellet. Her er det noen få gangavstand til Hyde Park og til t-banestasjonen som tar deg overalt i byen. Moderne og klassisk interiør kombinert med britisk sjarm får du her.

Grand Plaza Serviced Appartements

På dette hotellet får du mer en leilighet enn et hotellrom. Her vil du føle deg som hjemme. Det er kun noen minutter unna Hyde Park, Noting Hill og Kensington Palace. Du får egen stue, eget bad, et moderne kjøkken med åpen planløsning og vaskemaskin. Kjøpesenteret Whiteleys ligger kun 5 minutter unna i gangavstand.

Her bestiller du de billigste flybillettene

Barcelona

ThinkstockPhotos-514909619

Barcelona byr på alt man ønsker seg: strand, storbyliv, shopping, fantastiske restauranter, museer og andre spennende turistattraksjoner, og ikke minst; de råeste utestedene – ja, Barcelona er en fascinerende by, det er vi enige om. Men, hvilke utesteder bør man danse natten inn? Razzmatazz er en superkjent nattklubb, hvor musikksjangere som house og techno er dominerende. Jevnlig arrangerer de kvelder med store Djer, så her lønner det seg å kjøpe billetter i forkant – ellers kan du risikere metervis med kø. For deg som ønsker en nattklubb med variert musikk, masse dansing og rå drinker, er også Shoko og Opium gode alternativer! I tillegg til utestedene, finnes det også 20 andre grunner til å reise til Barcelona.

Her bør du bo i Barcelona:

Soho Hotel

1527521_96_z

På Soho Hotel bor du veldig sentralt i nærheten av Placa de la Universitat og Sagrada Familia. Ikke langt unna finner du også den kjente hovedgaten Las Rambla- perfekt for shopping. Soho Hotel rommer 51 gjesterom hvor du kan benytte deg av høy hastighets trådløst internett og LCD TV på alle rom. Dersom du ønsker det er det mulighet for en avslappende massasje på rommet etter en lang natt med festing.

ABaC Restaurant & Hotel Barcelona

2215674_80_z

På dette luksuriøse hotellet bor du praktisk til i forbindelse med flyplassen, men samtidig er det sentralt og rett i nærheten av Bellesguard og Casa Mila. Her er det innendørs basseng, steamrom, badstue og spaavdeling som man kan nyte dagen lang. Hotellet har også eget vaskeri og renseri som du kan benytte deg av. Alle de flotte rommene har utsikt utover byen, fjellet eller den private hagen. Med sengetøy i egyptisk bomull, dundyner og et utvalg av puter kan du garantere en god natts søvn her. Det er også en egen espressomaskin på hvert rom slik at du kan ta morgenkaffen i fred og ro.

K&K Hotel Picasso

4672742_52_z

Her bør du bo dersom du skal nyte strandlivet i Barcelona. Dersom du ikke er noe glad i sand og saltvann tilbyr hotellet utendørs basseng med snackbar/delikatesseforretning. Alle rommene her har egen balkong hvor du kan nyte utsikten utover Barcelona by. Andre fasiliteter er egen kaffetrakter/tekoker på hvert rom, vinduer som kan åpnes og strykejern/-brett (slik at skjorta er strøket til fest).

Her bestiller du de billigste flybillettene

Stockholm

ThinkstockPhotos-538709071

Noen ganger lønner det seg å høre på de lokale – her guider Filippa deg gjennom Stockholms skjulte skatter. Berns er stedet for deg som liker variasjon- her er det nemlig flere ulike avdelinger å velge mellom. Utestedet er veldig populært, så det gjelder å være tidlig ute hvis du vil unngå kø. Besøker du trendy og hippe Rose Club vil du finne et blandet publikum i ulike aldre, hvor alle har det samme formålet – å slå seg løs på dansegulvet ut i de sene nattetimer, til house- og pop-musikk rungende ut fra høyttaleranlegget. Fou Club er også et godt alternativ for en skikkelig fest. Utestedet er hakket mer intimt enn Rose Club, et miljø som utstråler fransk bistro og en klubbstemning som er sofistikert, men avslappet.

Her bør du bo i Stockholm:

Lydmar hotell

21965445

Lydmar Hotell er full av herlig sjarm og atmosfære. Plassert rett ved vannkanten og med utsikt over det kongelige slott, er dette hotellet for deg som ønsker et stilfullt hotell, med masse personlighet. Hotellets egen restaurant kan absolutt anbefales på sommerstid; her kan du sitte ute på balkongen og nyte naturen, havet, det pulserende bylivet og selvfølgelig god mat.

Nobis hotell

6787504

Nobis Hotel ligger i 2 elegante 1800-tallsbygninger på Norrmalmstorg, midt i Stockholms fremste shoppingstrøk. Ved siden av å tilby luksuriøse rom, har hotellet er herlig loungebar med en takhøyde på hele 28 meter. Et must når du besøker baren er drinkene- og spesielt drinken «Strawberry Basil Smash»! I tillegg har hotellet en glamorøs «Gold Bar», som også er verdt et besøk.

Berlin

ThinkstockPhotos-187804989

Ja, det er sant. Berlin er faktisk verdens beste storby! Men hva med utestedene? De er verdenskjente.

ThinkstockPhotos-146780542

I hvert fall Berghain. Dette utestedet er spesielt kjent for tre ting; skikkelig techno, endeløse timer med dansing og nærmest umulig å komme inn. Dørvaktene velger virkelig med omhu hvilket klientell de ønsker. Kommer du ikke inn på Berghain, bør du heller ta turen til Watergate, Cookies eller Weekend – alle tre veldig gode nattklubber hvor du virkelig kan slå ut håret!

Her bør du bo i Berlin:

The Ritz Carlton

Abion Spreebogen Waterside

Radisson Blu Hotel

Sjekk flere hoteller i Berlin her