Kommer du til å sjekke inn på ett av disse hotellene i 2017? Vurderer du en uforglemmelig reiseopplevelse, bør du sjekke ut denne hotell-listen. Foto: iStock

Her må du sjekke inn

Fra New York til Norefjell og til Marrakech. Her har du hotell-listen du bør ta godt vare på til neste år!

Reisetrendene tilsier at hotellet er den nye destinasjonen. De reiseglade vil oppleve luksushoteller med det lille ekstra som gjør totalopplevelsen en ren fornøyelse. Hvem vil vel ikke sove i ekstraordinære hotellrom og våkne til uforglemmelige utsikter?

Vi i Laurel Nights har valgt frem de mest eksklusive hotellene som virkelig skiller seg ut i design, beliggenhet og service.

 

Bellevue Syrene, Sorrento, Italia

Bellevue Syrene, Sorrento, Deluxe dobbeltrom/tomannsrom, utsikt mot sjø, Utsikt fra gjesterom

Med en idyllisk beliggenhet, fotografisk utsikt og nydelig design, blir du sjarmert i senk. Hvert rom har sitt unike design, veranda og interiør med toppkvalitet. Bellevue Syrene ble kåret til et av verdens beste hoteller i 2016 av Tripadvisor, og vi kan ikke være mer enige.

Les mer om hotellet her.

Riad Kniza, Marrakech

Riad Kniza, Marrakech

En fantastisk riad i Medina, fordelt på 11 gjesterom, restaurant, bar, utendørsbasseng, takterrasse og massasje/behandlingsrom. I tillegg får du gratis Wi-fi og frokost for å gjøre totalopplevelsen enda bedre. Om du har planer om en bryllupsreise, så er dette romantiske hotellet et godt utgangspunkt. En fantastisk oase midt i hektiske sentrum.

Les mer om hotellet her.

JW Marriott Marquis, Dubai

JW Marriott Marquis Hotel Dubai, Dubai

Som verdens høyeste hotell, har JW Marquis Hotel over 1600 gjesterom fordelt på 2 tårn og 72 etasjer. Alle rom er utstyrt med spa-lignende marmorbad, 46-tommers TV, elegant interiør, samt spektakulær utsikt. Unn deg en spa-dag på Saray, besøk treningssenteret, eller utforsk smaken av Dubai og utover på hotellets mange restauranter.

Les mer om hotellet her.

The Mulia Resort, Bali

Mulia Resort, Nusa Dua, Familierom, delvis havutsikt (Royal Suite Ocean Court), Bad

The Mulia er lokalisert på en fantastisk strandlinje langs Balis Nusa Dua Bay. Du kan sovne til lyden av havet og våkne opp tidlig for å få med deg den spektakulære soloppgangen fra hotellrommet. Hotellet har 9 forskjellige restauranter og barer som er bemannet av høyt profilerte kokker.

Bestill hotellet her.

Umaid Bhawan Palace, Jodhpur, India

Umaid Bhawan Palace, Jodhpur

Dette er trolig et av verdens aller fineste hoteller. Et fantastisk slott med luksus fra A til Å. Enestående service, utsøkt mat, og noen av de største rommene du noen gang har bodd på. En opplevelse for livet!

Bestill hotellet her.

The Omnia, Zermatt, Sveits

The Omnia, Zermatt, Basseng

Et verdensklasse-hotell med en beliggenhet som rett og slett er majestetisk, sommer og vinter. Du kommer til dette hotellet gjennom en tunnell til en klippe over Zermatt, og lever som rojalitet. Hinsides svært bra.

Bestill hotellet her.

Hotel 41, London

41, London, Inngangsparti

Perfeksjon i et byhotell. Her har du 30 unike rom, personlig butler, dobbelt så mange ansatte som gjester og en strålende plassering. Ved innsjekkingen får du fritt valg av deres champagner, og skulle du ønske å spise på hotellet er valgene rett og slett utsøkte.

Bestill hotellet her.

Mandarin Oriental, Bangkok

Mandarin Oriental, Bangkok, Bangkok, Deluxe-rom, Gjesterom

Ett legendarisk og fremragende hotell fra 1887 med spektakulær utsikt over den travle Chao Phraya -elven. Her kan du velge mellom 393 rom med tradisjonell eleganse eller i overdådig thailandsk stil. Rett og slett et enestående hotell!

Les mer om hotellet her.

La Concha Renaissance, Puerto Rico

La Concha Renaissance San Juan Resort, San Juan

Om du vil ha det beste av San Juan i kort avstand, og stranda rett utenfor hotelldøra, anbefaler vi at du bor på La Concha Renaissance. Du våkner til en vakker soloppgang som du kan nyte med frokosten utenfor. På hotellområdet finner du eget treningsstudio som tilbyr aerobic-og yogatimer. Flotte omgivelser og meget bra service.

Les mer om hotellet her.

1 Hotel Central Park, New York

1 Hotel Central Park, New York, Alcove King, Gjesterom

Miljøvennlig hotell i hjertet av New York, som har stort fokus på at du skal føle deg hjemme. Hotellets fasader er dekket av grønne planter, og innvendig er det bare å benytte seg av de miljøvennlige fasilitetene. Blant annet er det en timer i dusjen som forteller deg når det har gått 5 minutter, gjenbrukte møbler og økologiske madrasser.

Les mer om hotellet her.

Halekulani Resort, Honolulu

Halekulani, Honolulu, Uteområde

På Halekulani får du en følelse av ro midt i pulserende Waikiki, omringet av grønne oaser og nydelig strand. Alle rommene fremkaller en diskré eleganse med «syv nyanser av hvitt» som hovedtema. Halekulani er kjent som det mest anerkjente hotellet på Hawaii, hvor selveste Vera Wang har fått æren av å designe et av suitene.

Les mer om hotellet her.

Jumeirah Beach Hotel, Dubai

Jumeirah Beach Hotel, Dubai, Hotellbar

Med sitt bølgelignende design er dette 5 stjerners-hotellet et av Dubais mest gjenkjennelige strukturer. Velg mellom suiter eller villaer med en herlig utsikt over Arabiske Golfen. Dette familiehotellet har 6 svømmebassenger, dykkesenter og tilgang til den kjente vannparken Wild Wadi Waterpark. Her får hele familien den ultimate ferieopplevelsen.

Les mer om hotellet her.

Lindner Gold & Wellness Resort Portals Nous, Mallorca

Lindner Golf & Wellness Resort Portals Nous, Calvia, Utendørsbasseng

Et stillig velværehotell designet i afrikansk kolonistil med tropiske hager, treverandaer og flott golfbane i nærheten. Dette er et fredelig sted nær Mallorcas kyst, med alt du kunne tenke deg av fasiliteter. Du finner også en golfbar som serverer cocktails ut i de små timer-den perfekte måten å runde av en golftime på.

Les mer om hotellet her.

The Capitol Hotel, Tokyo

The Capitol Hotel Tokyu, Tokyo, Executive-suite, Oppholdsområde

Sentralt plassert, profesjonelt luksushotell med 250 rom. Har alt du forventer av fasiliteter, og meget god service. Har restauranter som serverer både ekte japansk og kinesisk mat, samt en romservicemeny som får de fleste norske restauranter til å virke som gatekjøkken. Meget gode treningsfasiliteter med basseng.

Les mer om hotellet her.

Hotel Splendide Royal, Roma

Hotel Splendide Royal, Rome, Gjesterom

På Hotel Splendide Royal bor du midt i hjertet av romantiske Roma. Denne hotellperlen ligger rett ved Romas mest elegante gate, Via Veneto. Restauranten The Mirabelle er en av Romas beste og tilbyr herlige måltider med spektakulær utsikt. Perfekt hotell for deg som skal på bryllupsreise eller romantisk ferie.

Bestill hotellet her.

Crans Luxury Lodges, Sveits

Crans Luxury Lodges, Crans-Montana, Skihytte, 4 soverom (Renée), Gjesterom

Dette skihotellet ligger på vintersportstedet Crans-Montana, med privat boblebad, peis og skimuligheter rett utenfor. På Crans Luxury Lodges får du frokost og wi-fi inkludert, samt gratis parkering. I tillegg får du gratis skibuss, tilgang til badstue, samt utleie av skiutstyr og skitimer.

Les mer om hotellet her.

Norefjell Ski & Spa, Norge

Norefjell Ski & Spal har i flere år blitt kåret til Norges ledende spa-resort. Skihotellet er stedet med alt du kan drømme om, omringet av vakker fjellnatur ca 1,5 time fra Oslo. Skihotellet tilbyr aktiviteter for alle – alt fra ski, skøytebane spa-avdeling, svømmebasseng, treningsrom og en innendørs klatrevegg på 16 meter.

Les mer om hotellet her.

The William Vale Hotel, New York

The William Vale Hotel, Brooklyn, Rom, Balkong

Urbant møter moderne på The William Vale i Brooklyn. Iøyenfallende detaljer preger hotellet – alt fra New Yorks lengste utendørsbasseng , et hageareal på 15 000 kvm og takterrasse med utsikt over Manhattan. The William Vale åpnet sine dører i august 2016 og har raskt blitt et av de mest populære hotellene i New York.

Les mer om hotellet her.

The Goring, London

The Goring, London, Junior-suite, 1 soverom, Dypt badekar

Dette enestående hotellet befinner seg i gåavstand til Buckingham Palace. Klassisk britisk eleganse og et servicenivå uten like. Helt fantastisk!

Les mer om hotellet her.

Rocco Forte Hotel De Russie, Roma

Rocco Forte Hotel De Russie, Rome, Gårdsplass

En oase i en klassisk by. Den franske poeten Jean Cocteau beskrev hotellet som paradis på jorda, og det hadde han rett i. Kombinasjonen av beliggenhet (rett ved de spanske trapper), skjønnhet og komfort er uslåelig. Luksuriøse rom, en spektakulær hage, utsøkte drinker, enestående restaurant…hvordan kan du ikke elske det!

Les mer om hotellet her.

Hotel El Palace, Barcelona

Hotel Palace, Barcelona, Lobby

Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Det ligger mye historie i veggene. El Palace åpnet for første gang i 1919, og skiller seg ut med sin neoklassiske fasade og store fellesarealer. Dette unike hotellet gjenåpnet med 125 nye vel innredede rom, og det oser av klasse. Sengene er selvfølgelig av topp kvalitet. En perle av et hotell!

Les mer om hotellet her.

 

Les også:

Hit vil vi reise i 2017

Dette er nordmenns feriefavoritt

banner_600x150_no