Verdens mest fargerike hoteller

Vi har samlet de mest fargerike hotellene som gir oss et smil om munnen:

Hotel Crayon by Alegancia, Paris

hotelcrayon

hotell1

Hotel Crayon (fargestift) ligger i Paris sentrum, nærmere i Louvre. Ved hjelp av designeren Julie Gauthron, er hotellet fylt av colour-blocking og en samling av livfull vintage-interiør. Paris er en by som må oppleves – du kan lese om 20 grunner til å velge Paris her.  

Maison La Minervetta – Sorrento, Italia

maisonlaminervetta

hotell3

Dette 4-stjerners hotellet regnes som et av de vakreste hotellene i verden av Tripadvisors lesere, mye på grunn av beliggenheten, personalet, interiøret og utsikten mot bukten i Napoli.  Hotellet er bygd på fjellsiden litt utenfor byen og har en spektakulær stil. Fantastisk interiørdesign med stor wow-faktor! Les 20 grunner til å reise til Italia her.  

Nhow, Berlin

nhowberlin

hotell4

Dette er Europas første musikkhotell – det eneste hotellet i Europa som tilbyr to musikkstudioer. Nesten alt er i rosa og har et lekkert design – både inne og utenfor hotellet. Hotellet ligger i Berlin sentrum, i nærheten av barer, utesteder og trendy restauranter. Les om hvorfor Berlin er verdens beste storby her.

The Pantone Hotel, Brussel – Belgia

pantone

hotell5

Pantone ligger i hjertet av Brussel – her er det ikke mangel på farger! De spreke fargene gir et svært moderne følelse. Rommene er lite, men funksjonelt. Les mer om Brussel her.

First World Hotel, Malaysia

firstworld

hotell6

First World Hotel er som en regnbue midt i en grønn jungel. Hotellet har kjøpesenter,innendørs fornøyelsespark og mange spisesteder. Det er bare 1,5 time busstur unna Kuala Lumpur. Hotellet er et av de 100 hotellene du må bo på før du dør. Les mer om det her.

Inntel Hotels, Amsterdam Zaandam

zandam

hotell7

Inntel Hotels ser ut som et hotell som er satt sammen av flere tradisjonelle hus. Du vil bli positivt overrasket når du går inn i hotellet. Interiørstilen er inspirert av Nederlands tradisjonelle historie kombinert med det moderne. Les mer om hvorfor du bør elske Amsterdam her.

Semiramis Hotel, Kifisia – Hellas

semirami

hotell8

Ikke rart i dette hotellet er 5-stjerners – det har ikke mangel på design, farger eller holdning. Dette er ikke et typisk hotell du er vant til å se, og har også en vennlig atmosfære. Du blir rett og slett altfor glad i hotellet! Les mer om Hellas beste øyer her.  

G&V Royal Mile Hotel, Edinburgh

royal_mile_

hotell9

Dette 5-stjerners-hotellet ligger i Edinburgh, hovedstaden i Skottland. Hotellet har spa-tjenester og treningsstudio. Du får utsikt over byen, og hotellet ligger sentralt i Royal Mile. Les om 20 grunner til å reise til Skottland her.

The Saguaro Palm Springs, A joie de Vivre Boutique Hotel

saguaro

hotell10

I hjertet av Palm Springs ligger dette hotellet med sukkersøte farger, nydelig basseng og høye palmetrær i ekte California-stil. Les også: Hvor er det lov å sole seg toppløs?

Rosas & Xocolate Boutique Hotel, Mexico

rosas&Xocolate

hotell11

Hotellet er rosa – nesten som et Barbie-hotell! Perfekt for romantiske reiser, eller ferie med vennegjengen.  Rosas & Xocolat-hotell er inspirert av Paris’ arkitektur fra 1800-tallet. En lokal sjokoladebutikk finner du inne i i hotellet, samt svømmebasseng og spa-tjenester. Her bor du i nærheten av Museum for antropologi og Casa Museo Montes Molina, som er et privateid hus – og åpent for alle som vil se hvordan befolkningen i Merida levde før i tiden. Visste du at det finnes nakenhotell i Mexico? Les om de 10 beste nakenhotellene her.

Hotel Porta Fira, Barcelona

hotelportafira

hotell2

Dette er en skyskraper i Barcelona og har vunnet flere priser for sitt design. Hotel Porta Fira er et imponerende rødt tårn som er designet av japanske arkitekten, Toyo Ito. Rommene derimot har veldig enkelt interiør, og du kan få utsikt over vakre Barcelona. Les 20 grunner til å dra til Barcelona her.    

Søk billige flybilletter her

Les også: 6 Romantiske øyer

Følg oss på Instagram og Facebook !