Reise på sjekkeren? Her er det flest single!

Dette er guiden som vil redde enhver ensomhet!

Hvis du har lyst til å dra på ferie for å møte ditt livs store kjærlighet, eller i hvert fall en sommerflørt, så er dette guiden for deg. Vi har nemlig undersøkt hvilke byer det finnes flest single, og med det åpnet opp for at du kan få en spennende og leken ferie. Hva venter du på?

Barcelona

9

Dette tipset fikk vi av en spansk kvinne, så vi får tro at det er sant: Spanske kvinner (eller katalanske, for å ikke fornærmere noen) i Barcelona vil gjerne møte nordboere. Grunnen er visst at det er mer sannsynlig at vi har fast inntekt, jobb og hus. Nå er det jo ikke spesielt pent å utnytte andres dårlige situasjon, men den enes brød?

Men Barcelona består ikke bare av single kvinner. Barcelona fascinerer og overrasker, og er ulikt alt annet man har sett. Her finner du særegne kunstneres verker spredd utover i det offentlige rom, mote med et eget, forlokkende preg, glade mennesker som liker å feste hele natten, og veldig, veldig god mat.

Barcelona er en av de få storbyene i Europa der du kan få by og strand på samme tur, og hvis vi sjekker yr.no så er det sjelden annet enn sol i katalonernes hjemby. Forsatt ikke overbevist om at du bør reise hit? Da bør du lese denne artikkelen.

Her bør du bo i Barcelona:

sdfg

Hotell 1Hotell 2

Amsterdam

10

Det er ikke uten grunn at Amsterdam regnes som Europas fest-hovedstad, og er du ute etter å treffe en ung person av motsatt kjønn (eller forsåvidt eget kjønn) så er Amsterdams partyscene tingen.

Byen er i dag rangert som en av de beste i verden å bo i, en av de mest innovative byene i verden og er an av de viktigste finansbyene i vår verdensdel. Over 4,6 millioner mennesker besøker Amsterdam som turist hvert eneste år.

To lekre hoteller i Amsterdam:

PicMonkey Collage

Hotell 1Hotell 2

Stockholm

11

Brad Banson skriver en datingblogg, og etter det han sier er dette byen å dra til for å sjekke damer. Ikke bare fordi damene er vakre, men det er ett av argumentene. De andre er at svenske damer er selvstendige og vet hva de vil. Noe som er en fordel på sjekkeren siden det betyr at også de gjør sin del av arbeidet.

Stockholm er kanskje den byen i Skandinavia som har mest å by på. Alt fra en rolig gåtur i gamla stan til virkelig partystemning med nordens beste uteliv, strålende restauranter og en shopping som ingen andre byer her i nord. Ønsker du å reise hit, bør du lese denne artikkelen – en av byens vakre kvinner har nemlig fortalt oss hva som er Stockholm skjulte skatter.

I Stockholm er det disse hotellene som gjelder:

ji0

Hotell 1Hotell 2

San Francisco

12

I denne byen er 45 prosent av beboerne single. Det er en klar overvekt menn siden mannfolk tiltrekkes av Internett-bedriftene som finnes i området.

Rent bortsett fra den høye prosentandelen av single, er også San Francisco alt USA kan være på sitt beste, og har samtidig mye av det beste fra både Europa og Asia. Her får du himmelsk mat, utrolig shopping og byen kan by på et uteliv som du ikke finner maken til noe annet sted i verden.

Disse hotellene bør du bo på i San Francisco:

op

Hotell 1Hotell 2

New York

13

Dette er den tredje mest single i USA i New York, kun Detroit ligger mellom de New York og San Fransisco. New York er stedet hvor du finner flest kvinner, muligens fordi mange av dem håper på et Sex og singelliv?

En av de virkelige store favorittbyene for nordmenn er New York. Den passer for romantiske langweekends, for heisaturen med jentene, for rølp med gutta, for familiereisen, shoppingferien og sportsturen. New York er byen som har absolutt alt. Men de 20 aller beste grunnene til å oppleve «The Big Apple» finner du her

Dette er de råeste hotellene i storbyen:

hoi

Hotell 1 Hotell 2

Miami

14

Selv om antallet single er mindre i Miami så er visstnok dette byen for litt mer tilfeldige bekjentskaper. Vi prøvde å google det for å finne ut hva det kunne være, men du trenger kanskje ikke det?

Ikke langt unna den elegante, varme og behagelig byen Miami, finner du også superpopulære Miami Beach – ler mer her.

I Miami er dette hotellene for deg:

adef

Hotell 1Hotell 2

Tampa

15

Hvis du er over 40 sier amerikanerne at dette er byen i Florida du skal gå på sjekkeren. En av grunnene er at det ikke er noen by i USA med flere singe over 40 enn denne. Godt vær har de også. Hele året.

Sjekk ut disse hotellene i Tampa:

PicMonkey Collage

Hotell 1Hotell 2

København

16

En av de byene i verden med høyest gjennomsnittlig inntekt, og antall single – av begge kjønn. Og så dansker, da. Det er deilig å være norsk single i Danmark, og spesielt København.

Hovedstaden i verdens eldste rike er ikke ukjent en svært populær by for oss nordmenn, og det er ingen tvil om at den har mye å by på. Alt fra gamle dansker til litt yngre smørbrød, priser som ikke engang kan si et lite bø til norske lommebøker, og så mange gode restauranter at det krever sin storspiser å oppleve dem på en helgetur. For å ikke glemme tivoli, Royal Copenhagen, Calsberg, Malene Birger, Den lille havfruen.

Dette er våre favoritthoteller i København:

PicMonkey Collage

Hotell 1Hotell 2

Oslo

17

Utenlandske guider har Oslo på listen over byer hvor man kan treffe kvinner med høy utdannelse og høy inntekt. Denne gangen stoler vi på utlendingene. Kanskje fordi det er fakta? Høy kvinneandel, og høy andel kvinner med høy inntekt og utdannelse. Kan det bli bedre? Legger du turen til Oslo, bør du virkelig sjekke ut dette hotellet:

The Thief – Oslo

MAIN_THETHIEF1

Budapest

18

Dette er også for kvinnenes del, altså for deg som skal sjekke kvinner. Det sies at det ikke finnes noen by i Europa med vakrere kvinner (Oslo er etter sigende en av de få byene som kan kjempe om tittelen). Å være utlending er heller ikke noe særlig problem, selv om det kan være en viss språkbarriere. Her er guiden du trenger for en reise til Budapest.

Hotell i Budapest? Sjekk disse:

bgui

Hotell 1 Hotell 2

Bestill flybilletter her

Berlin

19

Skal du sjekke de litt kulturelle mannfolka er Berlin stedet, om vi skal tro både tyske og internasjonale datingtips. Det er en overvekt av mannlige studenter i byen, men også av mannfolk rent generelt  i de fleste aldre.

Les mer om hvorfor Berlin er i ferd med å slå ut New York som verdens beste storby.

Her bor du billig og bra i Berlin:

io

Hotell 1 Hotell 2

Sjekk vår guide til Berlin her